Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

hiç bir sigara bağımlısı için bu yazdığınız asla etkili olmaz. Arkadşaımın babasını sigaraya bağlı akciğer kanserinden gömüp mezarlıkta çok sigara içiyordu diyip mezarlıkta sigara yakmışlığım vardır.
Zaten bu durumlar etkili olsa drlar içmez

4 çayına size geleceğiz..... Kısır var çokta güzel çay demlediniz.... Biz gelmeden bir bardak çay içmek istediniz ve paketi açtınız içinde kalmamış. Bizim gelmemize daha 1 saat var ve 300 metre ileride bakkal var. Gidip sigara alır mısınız ? Biz geliyoruz ama bizde sigara yok yani sigara almazsanız sigarasız kalacaksınız o gün.
Başkasına sordunuz ama
Ben alırım mesafe farketmiyo almam lazım:KK55: 4 5 saat dayanamıyorum içmem lazım :KK14:
Bide asla ev içinde icemem balkonda oturup icecegim :KK43:

hiç bir sigara bağımlısı için bu yazdığınız asla etkili olmaz. Arkadşaımın babasını sigaraya bağlı akciğer kanserinden gömüp mezarlıkta çok sigara içiyordu diyip mezarlıkta sigara yakmışlığım vardır.

Etkili olması amacıyla yazmadım, gerçeklik olduğu için yazdım. Geçmiş sayfalarda yazdım ben de. Babam akciğer kanseri sebebiyle artık bilinçsiz bir şekilde ve hatta bez bağlanır bir halde hastanede yatarken başlamıştım ben de. Etkili olup olmaması çok önemli değil, herkes hayatını nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar tabi ki de. Kimseyi vazgeçirmeye çalışacak halim yok, kocaman insanlar buradakiler.

Sabah aç karna(sigara yakmadan:)limon suyu ve akşam yatmadan bi kase yoğurt(üstüne sigara içmeden:)) ye abla.nikotini nötrler.hadi şimdi yakalım :KK14:

Yoğurtu yer gene üstüne cigaramı yakarım :olamaz:

Bırakmıcam rahat
uu-gif.1318501
içmiceksin
uu-gif.1318501

İçicemmmm ,içecemm içecemmm :halay:

Bir de şu var aslında. Sadece sigara sebebiyle yakalanılan bir sürü hastalık var. Allah korusun bunlardan birine yakalanırsak bize yine o evlatlarımız, eşlerimiz, ailemiz bakacak. Onların gözü önünde işkence çekeceğiz, perişan olacağız. Belki onlarla geçireceğimiz zamandan çalıyoruz her yakılan sigarada.

Ben içtiğim dönemde hep bunları düşündüm, paramla kendimi zehirlediğimden çok bencil olduğumu düşündüm.

Alkolizm gibi tedavi edilmesi gereken bir bağımlılık ama bu kadar normal karşılandığı için içme oranları da azalmıyor sanırım.

Umarım bırakırsınız.
Umarım :dua:

3 günde bir paket bitiyor benim. Gün de bir paket içenlerin yanında çok masum geliyor. Kendimi öyle avutuyorum :işsiz:

Koah hastası bir komşumuz vardı ne yaptıysa bırakamadı. Eşi çocukları bakkalı marketi tembihledi, ondan bundan buldu yine içti Gün de bir tane de olsa. Son sigarasının ardından 1 hafta yoğun bakım sonra hakkın rahmetine kavuştu gencecik yaşta.

Kimisi asla vazgeçemiyor bu zıkkımdan. Ölmek pahasına içti kadın ya :KK14:

X