Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arayamam cunku ayip olur paradini almaz diye bizde oyledir parasini almayiz o yuzden ben en iyidi yuruyeyimYav onun yerine misafirleri ara gelirken sana bi paket getirsinler. Ne yuruyup duruyon ordan oraya
Bal ve zerdeçalın faydasını gördümYoğurtu yer gene üstüne cigaramı yakarım
İçicemmmm ,içecemm içecemmm
Aynen canım tüm gün mutfakta sigara kokusu bir yere kadar yani canım istiyor bende insanım kısaca iradesizim sanırımAmin canım♡
Sen tabi bırakırsın tüm sebep onlar bencede
Bal ve zerdeçalın faydasını gördüm
Benim gece kesintisiz bi uykum yok ha bire uyanıp dururum tabiii yatakta sıkılıp kalkınca napıyım gece yarısı bi bardak meyve suyu bide sigara alıp balkonda alırım soluğu gecede 2 ile 4 kez arasıYok artık:))
Iradesizim dedim evet ama sadece sigaraya karsi yoksa baska konular da degilToplamda 500 metre yürüdünüz ? Ne için sigara için. Ama ben iradesizim demiştiniz ? İradeli biri olmasanız bu kadar yürümezdiniz sanırım. Yanılıyor muyum ?
Evet ya yakmazsam uyuyamam o yüzden nötrleme muhabbetine inanmıyorum ben.yoğurt ile nötrleyip üzerine sigara yaktınız değil mi ? işte aynı ben ....
Off çok fenaymış yanı bilemedim iyi mi kötü mü:)ben günde 1.5 paket içiyorum ama gece rahat bırakıyorum ciğerleri:)Benim gece kesintisiz bi uykum yok ha bire uyanıp dururum tabiii yatakta sıkılıp kalkınca napıyım gece yarısı bi bardak meyve suyu bide sigara alıp balkonda alırım soluğu gecede 2 ile 4 kez arası
Gece kalkınca bende içiyorumBen gece sabaha kadar ara ara kalkıp içtiğim için yoğurt bana yaramaz sanırım
Bende.Bal ve zerdeçal nefesimi rahatlattı.Bal ve zerdeçalın faydasını gördüm
Gece kalkınca bende içiyorum
Muhalif olmus gibi olmayayim ama, onca yol yurumesi onun sigaraya olan bagimlilik seviyesinin yuksek olmasindan degil mi? Yoksa uyusturucu kullananlar da uyusturucu temin etmek icin akla hayale gelmeyen seyler yapiyorlar. Ta ki o uyusturucuyu temin edene kadar. O zaman uyusturucu bagimlilari da saglam iradeli mi diyecegiz?Toplamda 500 metre yürüdünüz ? Ne için sigara için. Ama ben iradesizim demiştiniz ? İradeli biri olmasanız bu kadar yürümezdiniz sanırım. Yanılıyor muyum ?