Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bağımlı mıyım bilmiyorum, iş yerinde hava almak için bir nevi kafa rahatlamasına bahanem sanki(oksijenle karbonmonoksit orantısız zekam :KK45:). Evde içmiyorum koku ve sağlık açısından , çok nadir bir arkadaşım geldiğinde içerim evde. İş yerinde ise günde 3-4 tane.

Eşim...
Çünkü hayatta sigarayla anlamlandırdığı çok şey var...
Tuvalete girer sigara içer.
Ordan çıkar balkona gider sigara içer.
Kahvaltı eder çayını alır balkona gider sigara içer.
Abdest alır namazdan önce içer..
Deniz kenarında içer..
Kahve yanında çay yanında içer..
Boğaz köprüsünden geçer arabanın camlarını açar boğaz havasını çeke çeke manzaraya karşı sigara içer..
Yüksek yüksek tepelerden deniz manzarasını seyrederken sigara içer...
Yüzmeden önce içer yüzerken içer yüzdükten sonra içer...
Sinirlenir 3 4 nefeste içer..
İçer de içer.. bırakmayı da düşünmüyor..

Toplamda 500 metre yürüdünüz ? Ne için sigara için. Ama ben iradesizim demiştiniz ? İradeli biri olmasanız bu kadar yürümezdiniz sanırım. Yanılıyor muyum ?
Iradesizim dedim evet ama sadece sigaraya karsi yoksa baska konular da degil

Rahmetli babam gırtlak kanseriydi,koah hastasıydı..
Bunlar bana birer örnek aslında ama hiç dikkate almıyorum..

Yıllardır yüksek kolestrol var ilaç kullanıyorum damarlar tıkanacak ileride ..

Benim gece kesintisiz bi uykum yok ha bire uyanıp dururum tabiii yatakta sıkılıp kalkınca napıyım gece yarısı bi bardak meyve suyu bide sigara alıp balkonda alırım soluğu gecede 2 ile 4 kez arası :KK14::KK14:
Off çok fenaymış yanı bilemedim iyi mi kötü mü:)ben günde 1.5 paket içiyorum ama gece rahat bırakıyorum ciğerleri:)

Toplamda 500 metre yürüdünüz ? Ne için sigara için. Ama ben iradesizim demiştiniz ? İradeli biri olmasanız bu kadar yürümezdiniz sanırım. Yanılıyor muyum ?
Muhalif olmus gibi olmayayim ama, onca yol yurumesi onun sigaraya olan bagimlilik seviyesinin yuksek olmasindan degil mi? Yoksa uyusturucu kullananlar da uyusturucu temin etmek icin akla hayale gelmeyen seyler yapiyorlar. Ta ki o uyusturucuyu temin edene kadar. O zaman uyusturucu bagimlilari da saglam iradeli mi diyecegiz?

X