Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

4 çayına size geleceğiz..... Kısır var çokta güzel çay demlediniz.... Biz gelmeden bir bardak çay içmek istediniz ve paketi açtınız içinde kalmamış. Bizim gelmemize daha 1 saat var ve 300 metre ileride bakkal var. Gidip sigara alır mısınız ? Biz geliyoruz ama bizde sigara yok yani sigara almazsanız sigarasız kalacaksınız o gün.

Bende öyleydim canım çocuk emmeyi bırakınca sigara içebilirim diye gizliden sevindim resmen :olamaz:
Sağ salim doğursam bi :KK51: bundan önceki gebeliğimde bırakmıştım ağzıma bile sürmedim kalbinin durduğunu duyunca resmen yapışmıştım sigaraya.. şimdi sil baştan. Doğsun, sonrasına bakarız. Bok içeyim ya! aynı halt zaten :)))

Salakliktan arkadas cevresinin sayesinde basladik,akillaninca da biraktik sükür (Ben sigara icen salaktir demiyorum sakin yalnis anlasilmasin. Baskalara uyup hareket ettigim icin öyle diyorum)

Kesmeeeee rahat bırak içecemmm :KK53:

Kaç tane içebiliyoruz sınırlama varmı...:olamaz:
Bırakmıcam rahat
uu-gif.1318501
içmiceksin
uu-gif.1318501

4 çayına size geleceğiz..... Kısır var çokta güzel çay demlediniz.... Biz gelmeden bir bardak çay içmek istediniz ve paketi açtınız içinde kalmamış. Bizim gelmemize daha 1 saat var ve 300 metre ileride bakkal var. Gidip sigara alır mısınız ? Biz geliyoruz ama bizde sigara yok yani sigara almazsanız sigarasız kalacaksınız o gün.
Tabiki gidip alirim yoksa kafayi yerim sizinle muhabbet bile guzelce edemem cunku aklim sigarada kalir

Sağ salim doğursam bi :KK51: bundan önceki gebeliğimde bırakmıştım ağzıma bile sürmedim kalbinin durduğunu duyunca resmen yapışmıştım sigaraya.. şimdi sil baştan. Doğsun, sonrasına bakarız. Bok içeyim ya! aynı halt zaten :)))
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim oğlumda 5 aylık şuan bıraktı emmeyi. Bizim evde de herkes içiyor içmeseler bırakırım aslında :KK70:

Sadece sigara sebebiyle yakalanılan bir sürü hastalık var. Allah korusun bunlardan birine yakalanırsak bize yine o evlatlarımız, eşlerimiz, ailemiz bakacak. Onların gözü önünde işkence çekeceğiz, perişan olacağız. Belki onlarla geçireceğimiz zamandan çalıyoruz her yakılan sigarada.

hiç bir sigara bağımlısı için bu yazdığınız asla etkili olmaz. Arkadşaımın babasını sigaraya bağlı akciğer kanserinden gömüp mezarlıkta çok sigara içiyordu diyip sigara yakmışlığım vardır.

Tabiki gidip alirim yoksa kafayi yerim sizinle muhabbet bile guzelce edemem cunku aklim sigarada kalir

2. soru gittiniz, bakkal cuma namazına gitmiş ve kapalı : ) 300 metre ileride market var oraya yürür müsünüz ? yoksa eve mi geri dönersiniz ?

X