- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ salim doğursam bi bundan önceki gebeliğimde bırakmıştım ağzıma bile sürmedim kalbinin durduğunu duyunca resmen yapışmıştım sigaraya.. şimdi sil baştan. Doğsun, sonrasına bakarız. Bok içeyim ya! aynı halt zaten :)))Bende öyleydim canım çocuk emmeyi bırakınca sigara içebilirim diye gizliden sevindim resmen
Sabah aç karna(sigara yakmadan:)limon suyu ve akşam yatmadan bi kase yoğurt(üstüne sigara içmeden:)) ye abla.nikotini nötrler.hadi şimdi yakalımAynen bende içmiyorum resmen yiypr gibi hissediyorum kendimi:))
Bırakmıcam rahatKesmeeeee rahat bırak içecemmm
Kaç tane içebiliyoruz sınırlama varmı...
bitane yaksam içime çok çekmesem diyorum :/ aklıma düşürdünüz valla ağzım sulanıyo resmenGeberene kadar devam diyosun dimi Eyvallahhh
Kıyamam dur kız içme sakın sen.Ben içerim senin yerine
Tabiki gidip alirim yoksa kafayi yerim sizinle muhabbet bile guzelce edemem cunku aklim sigarada kalir4 çayına size geleceğiz..... Kısır var çokta güzel çay demlediniz.... Biz gelmeden bir bardak çay içmek istediniz ve paketi açtınız içinde kalmamış. Bizim gelmemize daha 1 saat var ve 300 metre ileride bakkal var. Gidip sigara alır mısınız ? Biz geliyoruz ama bizde sigara yok yani sigara almazsanız sigarasız kalacaksınız o gün.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim oğlumda 5 aylık şuan bıraktı emmeyi. Bizim evde de herkes içiyor içmeseler bırakırım aslındaSağ salim doğursam bi bundan önceki gebeliğimde bırakmıştım ağzıma bile sürmedim kalbinin durduğunu duyunca resmen yapışmıştım sigaraya.. şimdi sil baştan. Doğsun, sonrasına bakarız. Bok içeyim ya! aynı halt zaten :)))
Sadece sigara sebebiyle yakalanılan bir sürü hastalık var. Allah korusun bunlardan birine yakalanırsak bize yine o evlatlarımız, eşlerimiz, ailemiz bakacak. Onların gözü önünde işkence çekeceğiz, perişan olacağız. Belki onlarla geçireceğimiz zamandan çalıyoruz her yakılan sigarada.
Gece yoğurdu bende denedim ama ne zaman birşeyler yesem üzerine hemen yakasım geliyor yoksa uyuyamıyorumSabah aç karna(sigara yakmadan:)limon suyu ve akşam yatmadan bi kase yoğurt(üstüne sigara içmeden:)) ye abla.nikotini nötrler.hadi şimdi yakalım
Tabiki gidip alirim yoksa kafayi yerim sizinle muhabbet bile guzelce edemem cunku aklim sigarada kalir
bitane yaksam içime çok çekmesem diyorum :/ aklıma düşürdünüz valla ağzım sulanıyo resmen
Allah rahmet eylesin.hiç bir sigara bağımlısı için bu yazdığınız asla etkili olmaz. Arkadşaımın babasını sigaraya bağlı akciğer kanserinden gömüp mezarlıkta çok sigara içiyordu diyip mezarlıkta sigara yakmışlığım vardır.