Kimin derdi yokki topiği?

goles
bende sılıkon yaptıracagım ınsallah
yaz tatılınde
1 gunle halledebılecegın bısey degıl
hangı doktor :)

canım ankaradayım ben zühtü demiri düşünüyorum sen :) şimdiden yaptırmak istiyorum ki yaza kadar şekile girsin hazır oluyum diye mart sonu yaptırıcam vala yalan söylicegim inş memişler saglam olur :)

canım ankaradayım ben zühtü demiri düşünüyorum sen :) şimdiden yaptırmak istiyorum ki yaza kadar şekile girsin hazır oluyum diye mart sonu yaptırıcam vala yalan söylicegim inş memişler saglam olur :)

kac lıra pekıııııııı canımmmmmm
2 ayda meme kıvamına gelıyormus

kac lıra pekıııııııı canımmmmmm
2 ayda meme kıvamına gelıyormus

duyumlara göre 4.500 civari.. burda bi arkadaşımız hacettepede figen hanıma yaptırmış toplam 2.000 fln fotolarıda koydu taş gibi oldu kararsız kaldım o konuda :)

dertlerim hey gidi...

yaşadığım psikolojik bir rahatsızlık ( çok takıntılıyım )
eşimle bazı sıkıntılarım
maddi bazı problemler
işssizliğim
kilo sıkıntım
biraz kendi içsel duygusallıgım
ülkemdeki kadına şiddet maddi vs gibi sorunlar

ancakkk FAKİR DİYE AYAKKABI ALAMAYAN KİŞİNİN ÜZÜNTÜSÜ AYAĞI OLMAYAN KİŞİYİ GÖRENE KADARDI sözünü hatırlayıp şükrediyorum

hadi ihaneti geçtim krediyi geçtim diyelim memişler memişler memişler ne desem ki işe bilmiyorum slikon yaptırıcam diyemem canazem var desem off böyle bi yalan söylemek istemiyorum da şeytan işte :))))

canım dr rapor vermiyormu göüsle ilgili ağrı diyerekten verirsin işyerinede :) ay şekerim sende alemsin hehe. ben silikon yaptırmam şahsen ama dikleştirsem süper olur. ne kadar acaba fiyatları :)

canım o zamn ne yaptırmıştın? sen baya içli dışlısın galiba görsellikkle. koyda fotonu görelim burun çene falansa yani?

canım dr rapor vermiyormu göüsle ilgili ağrı diyerekten verirsin işyerinede :) ay şekerim sende alemsin hehe. ben silikon yaptırmam şahsen ama dikleştirsem süper olur. ne kadar acaba fiyatları :)

perşembeden rapor alırsam pazartesi işe gidebilirim diye düşünüyorum şimdi mızmızlanırlar felan olmadı cenazem var diye şehirdışına çıkıcam dicem zaten masabaşı ayakta degilim özelde 5.000 civarı felan canım degişiyor devlete gidersen daha uygun 2.000 felan taksit felanda yapıyorlarmış diye duydum :)

inşallah 2013 uğurlu gelirde tek kalemde silinir bunlar. çocukların yaramazlıkları olur, arabaların yüksek vergiisi olur, iş yerinde iş olmaması sıkılman olur, kadınların hep üstte tutulması olur...

iyiymiş canım ya dikleştirmek yi olur. ama bak gofretto emzirilmiyor dmeiş. senin çocuk varmı? sıkıntı olamsın sonra? yaş kaç bu arada?

Benim derdim de hayatımda birinin olmaması.Okuyorum 19 yaşındayım okulum 1.5 yıl sonra bitiyor ve ben direk mesleğime başlıyorum yani gelecek kaygım yok ama 3 yıldır yalnızım.Yanlızlık bana göre değil artık hayatıma birinin girmesini istiyorum

ben de 1 aydır yalnızım sıkıntıdan patlıyorummm
yine sevgilim olsun yine kavga ediyim istiyorum

Okuldan mezun oldum.
Is ariyorum.. ama bulamiyorum
Iki defa is basvurum kabul oldu, test almaya hak kazandim. testi aldim, ve gectim de. ilkinde benden daha deneyimli birileri varmis diye almadilar. Digerinde sebep bile belirtmeden direk olmaz dediler.
gerginim

buraya yazdıklarımız bile dertlerimizin küçük bi kısmı

oglum otizmli malesef.. bazen gücüm kalmıyo üzülmekten. hırslanıp başaracagız diyorum. sonra birden bütün gücüm çekiliyo. umutsuzluk kaplıyor içimi.. haftada 5 gun egitimne götürüyorum cok yoruluyo sabah kaldırken aglıyorum içim acıyo yavruma konusamıyor hala dil terapistine basladık.. insallah bıraz derdını anlatır yavrum

ne diyimki bunaltım iyice

dertliyim arkadaş dertliyim işte deşme beni
ah keşke nişanlım yanımda olaydı şimdi

ALLAH sana güc,cocuguna saglik versin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…