Kimin derdi yokki topiği?

Artık bi bebeğim olmasın mı?
Ben onun için vurup tekmeyi patronun kapısına dalsam içeri, versem istifamı.
Herkese yırtınarak ilan etsem, hepsi mutlu mutlu gözlerle tebrik etse beni.
Bir sürü gebelik sancısı çeksem, belim bıkınım ağrısa, kasıklarım, bacaklarım kopsa.. Bebeğim için gülümseyerek katlansam hepsine.
Suyum gelse heyecanla hastaneye koşsam, atsam kendimi sedyeye bi de doğum sancısı için çığlıklar atsam saatlerce..
Sonra ciyak ciyak sesini duysam, "ne zor işmiş" diye içimden geçirsem.
Öpsem koklasam miss kokusunu, gel bakiim desem anneciğin benim, emzireyim, iliklerime kadar herşeyim onun olsa..
Geleceğiyle alakalı kaygılansam, tüm planlarımı ona göre yapsam..
İlk adımını, ilk kelimesini ağlayarak dinlesem..
Bi daha, bi daha yapması için teşvik etsem.. sonra yine ağlasam.

Olmasın mı artık bi bebeğim?

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

olsun tabiki be canım. hatta 3 tane olsun. göbüşün bebek dolsun, gözün doysun. anne anne diye ciyaklasalar, onlar odada ağlarken sen kafana yastık basıp azıcık uyku diye inlesen, sürekli evi temizlemen gerekse, okula başlasalarda artık kafamı dinlesem olavak iş değil desen. mesela..

bu arada tesekkur ederim,icim ferahladi biraz.derdimi paylasabilmenin,birilerinin yardimci olmasi,bunlar ozledigim seylerde.Allah insallah bu hayirli gunde tum dileklerinizi gerceklestirsin...:KK16:

olsun tabiki be canım. hatta 3 tane olsun. göbüşün bebek dolsun, gözün doysun. anne anne diye ciyaklasalar, onlar odada ağlarken sen kafana yastık basıp azıcık uyku diye inlesen, sürekli evi temizlemen gerekse, okula başlasalarda artık kafamı dinlesem olavak iş değil desen. mesela..

:KK1: insallah :emir_bebek:

bu arada tesekkur ederim,icim ferahladi biraz.derdimi paylasabilmenin,birilerinin yardimci olmasi,bunlar ozledigim seylerde.Allah insallah bu hayirli gunde tum dileklerinizi gerceklestirsin...:KK16:

amin canımm. ay hep gel canım hep bekşeriz hep dinleriz biz :) Allah dert vermesede seni buralarda görmesek daha iyi olacak ama olsun. Allah beterinden saklasın

allah canını almasınn guldurdun benııı:KK1::KK1::KK1::KK1:..... inşşşş inşşşş bütün hepsiii oluuuurrrr inşşşşşşşş :KK16::KK16:

aklima su da geliyor,esimin benden once bir evliligi daha olmus ve 3 ay evli kalmislar.anladigim kadariyla o da annesinin araya girmesinden kaynaklaniyor ve su an yine beceremediler demelerinden korktugu anlar oluyor.ama yine de cenesini tutamiyor.evet onun mizaci bu ama oyle anlarda kendini kaptirdiginda soyledikleri canimi acitiyor.ve sinir oluyorum...

pek, ayrı eve çıkma durumunuz nedir? olabilir mi öyle bişey?

ahahaah öldüm piyonist ya :KK9:
Bi de bunlar var di mi sahi?
ama olsun kulak vermicem sana

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

bi türlü gururuma yediremedigim ihanet oda yetmezmiş gibi kredi borcum var..slikon yaptırıcam işten izin alma problemi off offf

bi türlü gururuma yediremedigim ihanet oda yetmezmiş gibi kredi borcum var..slikon yaptırıcam işten izin alma problemi off offf

ihaneti salla biri gider biri gelirr. kredi borcu da olmayanmı var onu da geç silikona gel :)

bak dertlendim ben de şimdi yine. 250 msj olunca 2 kalp olcak diye beklerken nilüferden nergise geçtim sadece. aah ah nerede 2 kalp :)

ihaneti salla biri gider biri gelirr. kredi borcu da olmayanmı var onu da geç silikona gel :)

hadi ihaneti geçtim krediyi geçtim diyelim memişler memişler memişler ne desem ki işe bilmiyorum slikon yaptırıcam diyemem canazem var desem off böyle bi yalan söylemek istemiyorum da şeytan işte :))))

hadi ihaneti geçtim krediyi geçtim diyelim memişler memişler memişler ne desem ki işe bilmiyorum slikon yaptırıcam diyemem canazem var desem off böyle bi yalan söylemek istemiyorum da şeytan işte :))))
cenazem var deme kızzz :KK1::KK1::KK1:
amelıyat olucam ne dıye sorarlarsa ımmmmmmmmmm :44::44:
ne bılım özel dersın ısrar etmezler heralde :KK1::KK1::KK1::KK14::KK14::KK14:
ay bılemedım aklıma bışey gelmedı

cenazem var deme kızzz :KK1::KK1::KK1:
amelıyat olucam ne dıye sorarlarsa ımmmmmmmmmm :44::44:
ne bılım özel dersın ısrar etmezler heralde :KK1::KK1::KK1::KK14::KK14::KK14:
ay bılemedım aklıma bışey gelmedı

yok hayatım daha yeni 1 ay felan oluyor bi ameliyat geçirdim ondada farklı bişey söyledim mecburiyetten ameliyat oldum ama estetik demedim kamufle etmekten canım çıktı belkide anlamışlardır ee şimdide böyle bişey dersem adamların gözüne iyice batıcam :))))))

yok hayatım daha yeni 1 ay felan oluyor bi ameliyat geçirdim ondada farklı bişey söyledim mecburiyetten ameliyat oldum ama estetik demedim kamufle etmekten canım çıktı belkide anlamışlardır ee şimdide böyle bişey dersem adamların gözüne iyice batıcam :))))))

ozaman şeytana uyucaksın sanırım:KK1::21::21:

goles
bende sılıkon yaptıracagım ınsallah
yaz tatılınde
1 gunle halledebılecegın bısey degıl
hangı doktor :)

X