Kimin derdi yokki topiği?

olsun tabiki be canım. hatta 3 tane olsun. göbüşün bebek dolsun, gözün doysun. anne anne diye ciyaklasalar, onlar odada ağlarken sen kafana yastık basıp azıcık uyku diye inlesen, sürekli evi temizlemen gerekse, okula başlasalarda artık kafamı dinlesem olavak iş değil desen. mesela..

bu arada tesekkur ederim,icim ferahladi biraz.derdimi paylasabilmenin,birilerinin yardimci olmasi,bunlar ozledigim seylerde.Allah insallah bu hayirli gunde tum dileklerinizi gerceklestirsin...

insallah

bu arada tesekkur ederim,icim ferahladi biraz.derdimi paylasabilmenin,birilerinin yardimci olmasi,bunlar ozledigim seylerde.Allah insallah bu hayirli gunde tum dileklerinizi gerceklestirsin...

amin canımm. ay hep gel canım hep bekşeriz hep dinleriz biz :) Allah dert vermesede seni buralarda görmesek daha iyi olacak ama olsun. Allah beterinden saklasın

allah canını almasınn guldurdun benııı..... inşşşş inşşşş bütün hepsiii oluuuurrrr inşşşşşşşş

pek, ayrı eve çıkma durumunuz nedir? olabilir mi öyle bişey?

ahahaah öldüm piyonist ya
Bi de bunlar var di mi sahi?
ama olsun kulak vermicem sana

pek, ayrı eve çıkma durumunuz nedir? olabilir mi öyle bişey?

malesef oyle bisey yok;ama 2 ay sonra falan turkiye ye gidecekler bikac ayligina.o gune kadar sabretmem lazim biliyorum.boyle sorunlar cikmasa zaten benim problemim yok rahat hareket edememekten baska..

bi türlü gururuma yediremedigim ihanet oda yetmezmiş gibi kredi borcum var..slikon yaptırıcam işten izin alma problemi off offf

bi türlü gururuma yediremedigim ihanet oda yetmezmiş gibi kredi borcum var..slikon yaptırıcam işten izin alma problemi off offf

ihaneti salla biri gider biri gelirr. kredi borcu da olmayanmı var onu da geç silikona gel :)

bak dertlendim ben de şimdi yine. 250 msj olunca 2 kalp olcak diye beklerken nilüferden nergise geçtim sadece. aah ah nerede 2 kalp :)

ihaneti salla biri gider biri gelirr. kredi borcu da olmayanmı var onu da geç silikona gel :)

hadi ihaneti geçtim krediyi geçtim diyelim memişler memişler memişler ne desem ki işe bilmiyorum slikon yaptırıcam diyemem canazem var desem off böyle bi yalan söylemek istemiyorum da şeytan işte :))))

hadi ihaneti geçtim krediyi geçtim diyelim memişler memişler memişler ne desem ki işe bilmiyorum slikon yaptırıcam diyemem canazem var desem off böyle bi yalan söylemek istemiyorum da şeytan işte :))))
cenazem var deme kızzz
amelıyat olucam ne dıye sorarlarsa ımmmmmmmmmm :44::44:
ne bılım özel dersın ısrar etmezler heralde
ay bılemedım aklıma bışey gelmedı

cenazem var deme kızzz
amelıyat olucam ne dıye sorarlarsa ımmmmmmmmmm :44::44:
ne bılım özel dersın ısrar etmezler heralde
ay bılemedım aklıma bışey gelmedı

yok hayatım daha yeni 1 ay felan oluyor bi ameliyat geçirdim ondada farklı bişey söyledim mecburiyetten ameliyat oldum ama estetik demedim kamufle etmekten canım çıktı belkide anlamışlardır ee şimdide böyle bişey dersem adamların gözüne iyice batıcam :))))))

ozaman şeytana uyucaksın sanırım

goles
bende sılıkon yaptıracagım ınsallah
yaz tatılınde
1 gunle halledebılecegın bısey degıl
hangı doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…