Kimin derdi yokki topiği?

bugunku derdım
utulemedıgım camasırlar

Allah yardımcın olsun sabır versin sana. bende 1 yıl özel eğitimde çalıştım. arkadaşlarım var hala rehabilitasyonda çalışan anneler için yorucu ve üzücü bir durum. umarım en kısa zamanda gereken tedaviyi olur ve şartlarının en iyisi olarak devame der. üzülme demek ne kadar etkili olur bilemiyorum ama bence sosyal hayata alıştırmalısın. sosyal bir çocuk hem kendisi mutlu olur, hemde başarılarıyla seni mutlu eder..

sinirlendiğimde trip atacağım bir sevgilim olsun istiyorummm

Benimde 1 yıl sevgilim yok
Sıkıldım valla yalnızlıktan ..
Bende sevgilimin elinden tutup gezmek istiyorum

kızlar sizede günaydın. tez zamanda yeni sevgililer nasip olsun sizede inşallahh. tavsiyem ortaköy, tophane fln. oralarda bulur kafa dağıtırsınız :))

kızlar sizede günaydın. tez zamanda yeni sevgililer nasip olsun sizede inşallahh. tavsiyem ortaköy, tophane fln. oralarda bulur kafa dağıtırsınız :))

sesli kahkaha attımm hemen haftasonu ilk uçakla istanbula geliyorum hahah :))

sesli kahkaha attımm hemen haftasonu ilk uçakla istanbula geliyorum hahah :))

ay sen ankaradaydın dimi hımmmm. orayıda pek bilmiyorum tek bildiğim kuğulu park :)) ama sen genç arıyorsan aştide olabilir, öğrenci :)))

ha bu arada istanbulada gelme demiyorum gelirsen ben gezdirim seni :)) yaş kaçtı senin?

21 yaşındayım hayatım aman koca hariç herşeyi ümid ediyorum artık ama istanbula gelicem yakında şu reina zamanları gelsin havalar ısınsında bi güzel :)))

ben daha koltuk ve duvar sılmedım :)

evim uçmuş durumda..bugün ve yarın temizlik yapıcamm
çalışmak çok zormuş evli iken...derdim bu

21 yaşındayım hayatım aman koca hariç herşeyi ümid ediyorum artık ama istanbula gelicem yakında şu reina zamanları gelsin havalar ısınsında bi güzel :)))

ya sende estetik falan diyince ben 35 yaşlarında birini bekliyordum :/ ya çok erken değilmi estetik işlerine girişmek için

ya sende estetik falan diyince ben 35 yaşlarında birini bekliyordum :/ ya çok erken değilmi estetik işlerine girişmek için

canım sadece kulaktan oldum ama birde slikon taktırıcam o kadarcık başka ihtiyacım yok olsa yaptırırdım erkenden :))

canım sadece kulaktan oldum ama birde slikon taktırıcam o kadarcık başka ihtiyacım yok olsa yaptırırdım erkenden :))

sılıkon ıyıdır merak etme buyuseydı buyurdu
kac lıraydııı?
kulaktan gızlıce amelıyat olan senmıydın yahu?

bugün ki derdim, arka taraf da kalan diş telimin zonklayarak ağrıması ...

geçmiş olsun canımm ağrı kesici fln aldınmı? neden ağrıyomuş, ağırması normalmiymiş?

ay yalnız hepimiz ne sorunlu hatunlarız:)) birimizin silikonu, birimizin dikleştirmesi, birimizin diş telii bitmiyorki ahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…