oglum otizmli malesef.. bazen gücüm kalmıyo üzülmekten. hırslanıp başaracagız diyorum. sonra birden bütün gücüm çekiliyo. umutsuzluk kaplıyor içimi..haftada 5 gun egitimne götürüyorum cok yoruluyo sabah kaldırken aglıyorum içim acıyo yavruma konusamıyor hala dil terapistine basladık.. insallah bıraz derdını anlatır yavrum
ne diyimki bunaltım iyice
bugunku derdım
utulemedıgım camasırlar
gunaayyydıınnnn
Benim derdim de hayatımda birinin olmaması.Okuyorum 19 yaşındayım okulum 1.5 yıl sonra bitiyor ve ben direk mesleğime başlıyorum yani gelecek kaygım yok ama 3 yıldır yalnızım.Yanlızlık bana göre değil artık hayatıma birinin girmesini istiyorum
sinirlendiğimde trip atacağım bir sevgilim olsun istiyorummm
Benimde 1 yıl sevgilim yok
Sıkıldım valla yalnızlıktan ..
Bende sevgilimin elinden tutup gezmek istiyorum
kızlar sizede günaydın. tez zamanda yeni sevgililer nasip olsun sizede inşallahh. tavsiyem ortaköy, tophane fln. oralarda bulur kafa dağıtırsınız :))
sesli kahkaha attımm hemen haftasonu ilk uçakla istanbula geliyorum hahah :))
sesli kahkaha attımm hemen haftasonu ilk uçakla istanbula geliyorum hahah :))
ha bu arada istanbulada gelme demiyorum gelirsen ben gezdirim seni :)) yaş kaçtı senin?
21 yaşındayım hayatım aman koca hariç herşeyi ümid ediyorum artık ama istanbula gelicem yakında şu reina zamanları gelsin havalar ısınsında bi güzel :)))
ya sende estetik falan diyince ben 35 yaşlarında birini bekliyordum :/ ya çok erken değilmi estetik işlerine girişmek için
canım sadece kulaktan oldum ama birde slikon taktırıcam o kadarcık başka ihtiyacım yok olsa yaptırırdım erkenden :))
sılıkon ıyıdır merak etme buyuseydı buyurdu
kac lıraydııı?
kulaktan gızlıce amelıyat olan senmıydın yahu?
ben daha koltuk ve duvar sılmedım :)
bugün ki derdim, arka taraf da kalan diş telimin zonklayarak ağrıması ...
canım sadece kulaktan oldum ama birde slikon taktırıcam o kadarcık başka ihtiyacım yok olsa yaptırırdım erkenden :))