Kimin derdi yokki topiği?

suankı derdım
akrabamı ugurlamakıcın havalımanına erkenden mı gıtsemm
eve gıdıp oylemı gıtsemmmmmmmmm

piyonist

sen acaba hangi ildesin, eğer ist ise bana hangi firma ile çalıştığını söyler misin özelden?
tşk ler

tabiiki canım. mesaj atacağım şimdi. hatta nereden nereye taşınacaksın senin için fiyat bile alırım. artık kanka olduk adamlarla :) çok kişi yönlendirdik. ayrıca sadece yatak odası vardı büyük olarak söktüler ettiler fln 3 saatte bitti işelri. elleride hızlı yani.

benim derdim kendime uygun iş bulmam lazım kimseye muhtaç olmamak adına..
hayatıma yön vermem lazım (22 yaşındayım) elimde henüz belirli bir meslek yok.dal dal ayrılmış durumdayım.
kız kardeşimin doğumu var şubatta.ama ailem gitmeme razı değil,kız kardeşimse doğumda yanında olmamı istiyor ( bende istiyorum,ilk doğumu,korkuyorum)
vs vs vs

herkesin bi derdi var elbet
benimkimi yine regl olmam
nedenmi dert her ay acaba hamilemiyim diye umutla bekledikten sora olması
ya da ailemi çok az görebiliyor olmam
ya da diye devam edersem çok ama çok uzayacak yeterli snırım şimdilik

ay canım korkma ya eskidenmiş onlar. güvenli bi yerle çalış. brde deki eşyalarıma bişey olursa kusura bakmayın ama sizden alırım de görsünler :)

öle dicemm..bakalım bir eve bakıcaz bu akşam çıkışta..annemlere 10 dk mesafede..inş içi iyidir

yok pıyonıst ne yapacam 3 saat havaalanında
masallah buralarda cok gelısık yerler ya
eve gıtmeml aızm ya
7 gıbı arbaayla cıksam
1 saat yol surse
6da evde oluyorum
1 saat evde takılırım kahve ıcerım sıgara ıcerım

Allah tez ve hayırlı zamanda versin inşallah canım benim. ben 1 ay denemiştim çocuk için ve o 1 ayın her haftası her günü her saati acaba şimdi oldumu diyerek geçiyordu. 3 kere klinikte sayısızda evde bakmıştım.. senin işinde zor umarım bu yıl snein yılın olur bebeğin sana gelir.

evet ama havalanında da bi kafede otururdun ama sigara açısından pek rahat olmayabilir. ben trafikten nefret ediyorum hemen midem kalkıyor. gerekirse 3 saat bekelrim yeterki daha az trafikte olayım :)

birde Allah hepinize versin tabii ama senin, flzask2003 ün ki kendisi katilimdir :)), eslem in, zikzak ın hepinizin bebeklerinin olmasını çok isterim. mutluluğunuz daim olsun inşallah.

kızlar sizede günaydın. tez zamanda yeni sevgililer nasip olsun sizede inşallahh. tavsiyem ortaköy, tophane fln. oralarda bulur kafa dağıtırsınız :))

inşaAllah Tatlım ben istanbuldayım ama tophaneye felan tek gitmek istemiyorum birisi benimle gelsin

Son düzenleme:
Gidelim artık yeni aşklara yelken açmak istiyorum

ay benim bi arkadaşım var kendisi bekar ama gittiği hiçbi cafeden bile boş dönmez. illa biriyle tanışır:)) ama çok iyi bi kız kötü olarak değil sohbet muhabbet olsun diye. :)

ay benim bi arkadaşım var kendisi bekar ama gittiği hiçbi cafeden bile boş dönmez. illa biriyle tanışır:)) ama çok iyi bi kız kötü olarak değil sohbet muhabbet olsun diye. :)

O arkadaşını bana yolla kız
Ortam yapalım kaynaşalım aşık olmak istiyorum artıkkkkkkkk

Son düzenleme:
kelebek tmm püf noktaları anlatır sana :)

bugünkü derdim bizim petek borularından aşağı su akması ve tesisatçının 2 gündür beni oyalaması, sabah 10dan beri gelicem diyip hala gelmemesi, halıcının halılarımı getirememsi, praktikerden aldığım masa sandalye takımında sandalyelerin oturma yerlerini, becerememiş olmam.. sanki herkesin evinde matkap seti var ((

tesisat ve halı yüzünden ayrıca eve tıkılı kalmış olmam, yeğenime gidememiş olmam..
doğalgaz faturamın 253 tl gelmiş olması..
kullanım 31 tl
açma bedeli 189.59 tl
kontrol bedeli 22 tl
diğer bedeller kalanlar işte sonuç=253 maşalllahhhh
durmak yok, yola devam

ayyy sabah kim kalkıp işe gidecek şimddii?
diye derdimi söyleyecekken birden şükretmem gerektiğini hatırlayıverdimm. ben kaçar çook mutlu günler, geceler... zabanan görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…