öyle ama bugün onun doğumgünü. mesja attı 1e kadar benim mesajını beklemiş. uzun zamandan sonra ilk defa ağladım diyor. benden bi mesaj beklermiş.. hem dün akşamdan beri mutsuzum hemde kendime kızgınım hala önüme bakamadığım için. hemde ona hala bana yazdığı kendini hatırlattığı için kızgınım.
piyon canım ne kadar oldu bilmiyorum biteli ama odamı vazgeçmedi daha senden sorusu uyandı bende
neden bittiğinide bilmyiorum açıkcası
bide balık değilmiydi kıs senin ex koca ?
3 ay oldu canım mahkeme biteli. o zaten hep peşimde hep değişicem söz diyerek bi şans istiyor verdimde 1-2 kere ama aynı gereksiz şeylere takan adam. değişmiyor işte. bende bidaha uğraşmayayım diye bıraktım.
ikizler canım o dengesizin önde gideni. kızılacak şeylere kızmaz salak şeylere tepki verir. hemde bana psikolojik şiddet uyguluyordu. ben bişi söyleyince hemen sen anlamazsın falan filan diyordu sinir olyuordum. neden anlayamayayım. asıl sen benim anladığımı düşünemeyecek kadar anlayışsızsın
hakkına hayırlısı olsun canım
insan sevdiği insanı neden üzer neden incinsin ister helede evliyken hiç anlam veremem
keşke seni hak etseydi de herşey fakrlı olsaydı fakat olmamış artık geleceğe bakmak gerek hayat keşkelerle geçmiyor
daha yeni bitmiş sayılır birde zamanla her şey rayına oturur merak etme
inşallah olur canım hepimiz için hayırlısı. ocakta ben ayrıldım evden. mahkeme 2. aydaydı mahkeme bittikten 1 hafta sonra peşime düşmeye başladı. bensiz yapamazmış köpek gibi pişmanmış vs.. o zamndan beri peşimde işte..
ne onu unutabiliyorum nede yaptıklarını. küçücük bi sinirimde küllüğü basasım geliyor suratının ortasına
inşallah olur canım hepimiz için hayırlısı. ocakta ben ayrıldım evden. mahkeme 2. aydaydı mahkeme bittikten 1 hafta sonra peşime düşmeye başladı. bensiz yapamazmış köpek gibi pişmanmış vs.. o zamndan beri peşimde işte..
ne onu unutabiliyorum nede yaptıklarını. küçücük bi sinirimde küllüğü basasım geliyor suratının ortasına
annem babam ayrılalı 7 yıl oldu babam hala annemın peşinde ve asla evlenemez yoksa öldürürüm diye tehdit ediyor.
bi kez bassan rahatlarsın aslında
ben bi kez çok küçükken 19 yaşımdayken ozaman bence bitmeyecek aşkımı bitirmiş kalbimde hani olurya herkes için kendi yaşadığı aşk en büyüktür öyle bişi işte benim için de öyleydi
sana son attığım şarkı gibi
sen sandığım şey belki benim yüreğimdi diyor ya öyle bişi
kafanda bitirmen gerek ona olan sevginin senin yarattığın bişi olduğunu anladığın an biticek içinde
insanın evlenesi yoksa bile boşluğa düşüp birine ihtiyaç duyabiliyor. Allah yardımcınız olsun canım sizinde. annen düşünüyor mu peki evlenmeyi?
bence kafasını dinler sorunlu bi evlilikten sonra ama..
dimi ama. akşam buluşayım 2 pıçak atayım rahatlayayım hem peşimide bırakır o zman :104::104:
aslında çok iyi biri ama aynı zamnda ikizler. ha bu eşşek yüzünden nefrett ettim valla burçtan
yok canım annem evlilik istemıyor zaten ama babam sağolsun böyle yaparak inatla evlencek kadın yani o derece sinir ediyor
Selam kizlar,, Topik ismi cok hos kimin derdi yok kiiii
elini kan bulama bacım
oooff offfff. çok zorr. dert anasıyız biz beee
annem çok çekti çokkk içki kumar kadınnn şiddet her şey vardı.
keşke izini kaybettirebilse de kafası rahat etse. ama yinede çok cesaretliymişki ayrılabilmiş. yoksa hala çekiyor olabilirdi. helal olsun. Allah gönlüne göre versin bundan sonra huzura erdirsin inşallah.
kadın bititiroyorsa nedeni nasıl yoktur, keisn bitmiştir onun için bitiryodur ama erkekle röyle değil, gurularına yediremiyorlar kaıdnın bitirmesini yada hala seviyolarsa çabuk atlatamıyorlar. eğer o bitirmiş olsaydı döner arkasını giderdi. sen ne yaparsan yap asla umursamazdı. sen o nun sevdiğin için d eğil merhametten üzülüyorsun bence . ben bi kadının içindekiler gerçekten bitmeden son noktayı koyabileceğine inanmıyorum.öyle ama bugün onun doğumgünü. mesja attı 1e kadar benim mesajını beklemiş. uzun zamandan sonra ilk defa ağladım diyor. benden bi mesaj beklermiş.. hem dün akşamdan beri mutsuzum hemde kendime kızgınım hala önüme bakamadığım için. hemde ona hala bana yazdığı kendini hatırlattığı için kızgınım.
doldurmuş işte sendeki kotasını3 ay oldu canım mahkeme biteli. o zaten hep peşimde hep değişicem söz diyerek bi şans istiyor verdimde 1-2 kere ama aynı gereksiz şeylere takan adam. değişmiyor işte. bende bidaha uğraşmayayım diye bıraktım.
ikizler canım o dengesizin önde gideni. kızılacak şeylere kızmaz salak şeylere tepki verir. hemde bana psikolojik şiddet uyguluyordu. ben bişi söyleyince hemen sen anlamazsın falan filan diyordu sinir olyuordum. neden anlayamayayım. asıl sen benim anladığımı düşünemeyecek kadar anlayışsızsın
seni taciz etmesini engelleinşallah olur canım hepimiz için hayırlısı. ocakta ben ayrıldım evden. mahkeme 2. aydaydı mahkeme bittikten 1 hafta sonra peşime düşmeye başladı. bensiz yapamazmış köpek gibi pişmanmış vs.. o zamndan beri peşimde işte..
al işte , b, klinik vaka dahaannem babam ayrılalı 7 yıl oldu babam hala annemın peşinde ve asla evlenemez yoksa öldürürüm diye tehdit ediyor.
dimi ama. akşam buluşayım 2 pıçak atayım rahatlayayım hem peşimide bırakır o zman :104::104:
aslında çok iyi biri ama aynı zamnda ikizler. ha bu eşşek yüzünden nefrett ettim valla burçtan
kadın bititiroyorsa nedeni nasıl yoktur, keisn bitmiştir onun için bitiryodur ama erkekle röyle değil, gurularına yediremiyorlar kaıdnın bitirmesini yada hala seviyolarsa çabuk atlatamıyorlar. eğer o bitirmiş olsaydı döner arkasını giderdi. sen ne yaparsan yap asla umursamazdı. sen o nun sevdiğin için d eğil merhametten üzülüyorsun bence . ben bi kadının içindekiler gerçekten bitmeden son noktayı koyabileceğine inanmıyorum.
doldurmuş işte sendeki kotasını
al işte , b, klinik vaka daha
ikizller zor ama eğlenceli burç aslında . iki tane yeğenim ve oğlum
keisnlikle canımm mantık olarak o kadar bitirdimki bi yabancıya ondan daha fazla şans verebilirim ama ona inanamam artık. merhamet olduğunuda hiç düşünmemiştim ama çok doğru bir noktaya parmak basmışsın tam olarakta o. çünkü onun beni sevdiğine çok inanıyorum. ve kendine bişey yapmasından korkup konuştum ilk zamnlar. halada çok seviyor ben biliyorum. sürekli sorar param varmı diye yok dersem hemen verir zorla.
mesela arkadaşımın çocuğu olmuştu aysonuydu param yoktu. neden kıyafet alıyosun dedi. dedim ay başında alırım altın sıkışmayayım. o da olurmu öyle şey o snein çok smaimi arkadaşın mahcup olma dedi cebindeki son parayla ltın alıp bana getirip verdi gidene kadar. o kadar da iyi niyetli bir insan.. bi yere gider sana buradan şunu alıyorduk ihtiyacın varmı alayımmı diye hala sorar. bende seviyorum ama inanmıyorum. değişmiyor çünkü.
çok eğlenceli çok espirili ama çokta baskın işte. bende gelemem öyle eziklenmeye kuyruğu dik tutmayı severim o yüzden 2 cambaz aynı ipte yapamadık