Kimin derdi yokki topiği?

geçmiş olsun canımm ağrı kesici fln aldınmı? neden ağrıyomuş, ağırması normalmiymiş?

ay yalnız hepimiz ne sorunlu hatunlarız:)) birimizin silikonu, birimizin dikleştirmesi, birimizin diş telii bitmiyorki ahahaa :KK9::KK9:

ne yazık ki normal kuzum :KK43: ağrı kesici içmekten bi hal oldum, sabır diyorum geçecek elbet çıkacaklar bi gün
o zaman sakız çiğnemenin çekirdek çitmenin acısını çıkartcam:)))

ne yazık ki normal kuzum :KK43: ağrı kesici içmekten bi hal oldum, sabır diyorum geçecek elbet çıkacaklar bi gün
o zaman sakız çiğnemenin çekirdek çitmenin acısını çıkartcam:)))

inşallah canım. berabercene çitleriz :) kocaman bolon yapar sakızlarımzıı patlatırız. bazen sırf bu yüzden sakız alıyorum en sonda pazartesi aldım evde bayılıyorum pat pat :)

inşallah canım. berabercene çitleriz :) kocaman bolon yapar sakızlarımzıı patlatırız. bazen sırf bu yüzden sakız alıyorum en sonda pazartesi aldım evde bayılıyorum pat pat :)

çiğneyemeyince nasıl sinir oluyor insan pat pat yapana biliomusun :))
ben aylardır çiğneyemiyorum, :KK43: inş.lah kuzum...

şu anki en büyük derdimi yazmadım...
evimiz çok küçük ve karanlık...
üstelik o eve görede fazla para veriyoruz..
taşınmak istiyoruz ev arıyoruz ama taşınma işi beni çok korkutuyor.
ne yapsam kararsız kaldım..
eşyalarım çok çizilirmi kırılır bişey olurmu :KK31::KK31::KK31:
ama bu evide sevmiyorum çok arada kaldımm :KK50::KK50::KK50:

şu anki en büyük derdimi yazmadım...
evimiz çok küçük ve karanlık...
üstelik o eve görede fazla para veriyoruz..
taşınmak istiyoruz ev arıyoruz ama taşınma işi beni çok korkutuyor.
ne yapsam kararsız kaldım..
eşyalarım çok çizilirmi kırılır bişey olurmu :KK31::KK31::KK31:
ama bu evide sevmiyorum çok arada kaldımm :KK50::KK50::KK50:

nerde oturuyordun canım sen? ben 1 haftada ev bulup taşındım. çok basit hemen söyle bakalım :)

Allah yardımcın olsun sabır versin sana. bende 1 yıl özel eğitimde çalıştım. arkadaşlarım var hala rehabilitasyonda çalışan anneler için yorucu ve üzücü bir durum. umarım en kısa zamanda gereken tedaviyi olur ve şartlarının en iyisi olarak devame der. üzülme demek ne kadar etkili olur bilemiyorum ama bence sosyal hayata alıştırmalısın. sosyal bir çocuk hem kendisi mutlu olur, hemde başarılarıyla seni mutlu eder..

kalabalıklar içinde yalnız kalmak ıstıyo eve kımse gelmesın bız bı yere gıtmeyelım ıstıyo eve gelen mısafır e huzursuzluk verıyo kı gelmesın... aminnn

kalabalıklar içinde yalnız kalmak ıstıyo eve kımse gelmesın bız bı yere gıtmeyelım ıstıyo eve gelen mısafır e huzursuzluk verıyo kı gelmesın... aminnn

öğretmenleri ne diyor peki bu duruma? belki sosyal ortamlara katılsa daha rahat alışabilirmi kalabalığa? yani sevdiği bişeyi yaparak? ahşap boyama olabilir, yüzme, at binme olabilir.. kalabalık yapılan şeylerya bunlar o bakımdan. rekreasyon olabilir, spor..

öğretmenleri ne diyor peki bu duruma? belki sosyal ortamlara katılsa daha rahat alışabilirmi kalabalığa? yani sevdiği bişeyi yaparak? ahşap boyama olabilir, yüzme, at binme olabilir.. kalabalık yapılan şeylerya bunlar o bakımdan. rekreasyon olabilir, spor..

canım daha once sankı daha ıyıydı bu yanlız kalma ıstedıgı son zamanlarda basladı.. ögretmenlerı oyun parklarına götürün akraba zıyaretlerı yapın dıyolar ama ne mumkun, huzursuzluk yapıyo sureklı

haftanın 5 gunu egıtım alıyo dil terapisti konusur merak etmeyın dedı..

gurup derslerınde ıyı el becerılerını gelıstırmeye calısıyolar ama orda da huzursuzluk yapıyor bu son dönemlerde basladı
yoksa cok sevıyodu okulu eve gelmek ıstemıyo du aglıyodu

canım daha once sankı daha ıyıydı bu yanlız kalma ıstedıgı son zamanlarda basladı.. ögretmenlerı oyun parklarına götürün akraba zıyaretlerı yapın dıyolar ama ne mumkun, huzursuzluk yapıyo sureklı

haftanın 5 gunu egıtım alıyo dil terapisti konusur merak etmeyın dedı..

gurup derslerınde ıyı el becerılerını gelıstırmeye calısıyolar ama orda da huzursuzluk yapıyor bu son dönemlerde basladı
yoksa cok sevıyodu okulu eve gelmek ıstemıyo du aglıyodu

ilginç. acaba topluluk içerisinde hoşuna gitmeyen bişeymi oldu? yada ergenlik dönemindemi onanmı bunlar. tabii ben öğretmenleri kadar bilemem onlar sizi daha iyi yönlendirirler. mesela biz müzit, halkoyunları kursu fln veriyorduk. sonrada alışveriş merkezlerinde sergiliyorduk hem annelerin hoşuna gidiyordu hemde çocuklar için süper bişeydi. inşallah sizde çözüm bulursunuz bunlara. Allah yardımcınız olsun.

ilginç. acaba topluluk içerisinde hoşuna gitmeyen bişeymi oldu? yada ergenlik dönemindemi onanmı bunlar. tabii ben öğretmenleri kadar bilemem onlar sizi daha iyi yönlendirirler. mesela biz müzit, halkoyunları kursu fln veriyorduk. sonrada alışveriş merkezlerinde sergiliyorduk hem annelerin hoşuna gidiyordu hemde çocuklar için süper bişeydi. inşallah sizde çözüm bulursunuz bunlara. Allah yardımcınız olsun.

amin canım tsk ederim.. 4 yaşında daha.. ögretmenleri gececek sabır edın bıraz dıyolar

konyada oturuyorum kuzum..eşyalarına bişey olmadımı çizilme falan..nasıl taşındın..eşyaları nasıl topladın?

canım ben dolaplarımı koltuklarımı yatak odamı fln genelde mobilyacılara taşıtıyorum. böylece sökme ve sarma olayında çok başarılılar. ne çizik nede başka bişey oluyor. mesela beyaz eşyaları battaniye ile sarıp streçliyorlar. battaniye üzerine koyoyular dolap kapaklarını fln hiç bi sıkıntı olmuyor. bu kurduktan snra değiştirdiğim 2. ev ve hiç anlamazsın taşındığını yeni kurulmuş gibi. maşallah demeyi unutma :)

amin canım tsk ederim.. 4 yaşında daha.. ögretmenleri gececek sabır edın bıraz dıyolar

anladım. tekrar Allah yardımcınız olsun diyorum. anneler içinde zor sabır gerektiriyor ve çok üzülüyorlar. umarım sizde aynı okuldan psikolojik destek alıyorsunuzdur. çocuğunuzu nasıl yönlendireceğinizle ilgili. sanır diyorum Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş.

canım ben dolaplarımı koltuklarımı yatak odamı fln genelde mobilyacılara taşıtıyorum. böylece sökme ve sarma olayında çok başarılılar. ne çizik nede başka bişey oluyor. mesela beyaz eşyaları battaniye ile sarıp streçliyorlar. battaniye üzerine koyoyular dolap kapaklarını fln hiç bi sıkıntı olmuyor. bu kurduktan snra değiştirdiğim 2. ev ve hiç anlamazsın taşındığını yeni kurulmuş gibi. maşallah demeyi unutma :)

ayyy iyiymiş ama her ev taşıması aynı olurmu acaba..bazı kimseler diyor mahvediyorlar eşyaları diye korkuttular..sırf bu yüzden sevmediğim o evde oturmak zounda hissediyorum kendimi :KK31::KK31::KK31:

ayyy iyiymiş ama her ev taşıması aynı olurmu acaba..bazı kimseler diyor mahvediyorlar eşyaları diye korkuttular..sırf bu yüzden sevmediğim o evde oturmak zounda hissediyorum kendimi :KK31::KK31::KK31:

taşıma şirketleri bu konuda artık çok başarılı canım, referans alabileceğin bir firma ile çalışmanı öneririm.

piyonist

sen acaba hangi ildesin, eğer ist ise bana hangi firma ile çalıştığını söyler misin özelden?
tşk ler

piyonist

sen acaba hangi ildesin, eğer ist ise bana hangi firma ile çalıştığını söyler misin özelden?
tşk ler

benimde bi arkım taşındı firmanın bilgilerini alabilirsem atarım sana canım, fiyat alırsın en azından.
Onlar anadoludan - avrupaya gelmişlerdi, hiç bişey olmamış eşyalarına.

ay canım korkma ya eskidenmiş onlar. güvenli bi yerle çalış. brde deki eşyalarıma bişey olursa kusura bakmayın ama sizden alırım de görsünler :)

X