merak etme tek kalmassın derdi olmayan yokki
ay soalasın canım. senin varmı derdin. yazmamışsın bak :)
derdi olmayan mı varallah daha beterinden saklasın tabiii
ufak tefek aile içi sorunlar işte
hassa bi dönemdeyim galiba:26:..
eeee senin derdin ne bakalım
derdi olmayan insan var mıdır acaba kızlar.ben hiç tanımadım öyle birisini...
ben dertlerimi sıralayayım :
33 yaşındayım.
çok kiloluyum
öyle ahım şahım bir güzelliğimde yok.
hayatımda güvenebileceğim bir aday bırakın adayı, aday adayı bile yok.
işşizim,işim yok.
2500 tl kredi kartı borcum var.
toplamda 1500 üstü kredi kartı taksidim var.
Alın size somut dertler.
allah yardımcın olsun ne diyim:44:
İnşallah tatlım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, benim dertlerim şükür ki halledilebilecek sıkıntılar, Allah'a çok şükür sağlık sorunum yok gerisi teferruat,
boğazımı tutarsam kilo verilir
iş bulunur
biraz hesapla borçlar ödenir
Allah yazdıysa kısmet bulunur
ama sağlık var ya sağlık işte o hiç bir şeyle sahip olunamaz...
kendin yazmış kendin çözmüşsün. bende 85 kiloydum 4 ay öncesine kadar şimdi çok şükür 77 lere düştüm. halada tutuyorum boğazımı. salı pilatese başlıyorum. bi sonraki ay duruma göre diyetisyenede gidicem. canım istedikten sonra çaresi bulunur herşeyin. gerçekten sağlık çok önemli. benim alerjim vardı mesela hala çözülemedi her yaz dayak yemiş gibi çıkıyorum soğağa, hatta bu suratla çıkılmaz diye ebe kapandığım günlerim bile oldu. bu yüzden şükretmek laızm.
haklısın hayatım, ben dertlerımın ne olduğunu ve nasıl çözüleceğini bildiğim için her şeyin kendi elimde olduğunu görüyorum ve farkındayım. demek ki şu sıra bu tembellik ve ahestelik hoşuma gidiyor ve umursamazlık yaparak rahat ettğimi düşünüyorum, halbuki resmen intihar bu.
uyanacağım bende, zamanı gelecektir, zaten böyle gitmez.
bugün bitsin nolurrrr... uyuyayım ve birdaha hiç uyanmayayım...
bugün bitsin nolurrrr... uyuyayım ve birdaha hiç uyanmayayım...
günaydın canım. düşünme o kadar diycem ama ne kadar uyacaksın buna ki. o zaman düşün ama kaptırma kendini hıııı, geçmiş geçmişte kaldı, tercihler seçildi ve yaşandı. öylemi. ???