C
can00
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi can00
Katılmıyorum....
Şimdiden ortak alırlarsa ne malum ayrılmıcakları sonra nasıl paylaştırcaklar o aldıkları eşyaları...
Biri dicek ben para verdim diğeri dicek ben sanki para vermedim....
Soruyorum size böyle daha mı iyi olur...
Bence evlendikten sonraa eşyalarınızı ödemeye başlarsınız...
Cefa olmadan sefa olmaz...Olursada sefanın kıymeti bilinmez...
Biraz sıkışıcaklar tabi....sıkışıcaklar ki sonra paranın kıymetini bilsinler...
Yani demek istediğim sen düşünmezsin ben düşünmem başkası düşünmez ama düşünen düşünüyor işte...
Ben bunu demek istedimm evlenmeden alınan eşyalar ve sonradan bozulan nişanlarda ben böyle şeyler gördüm duydum ...onun için yazdım
annemde eksiklerinizi tamalasın öyle evlenein diyo borc içinde evlenirsen inna mutlu olamassınız parasızlıktan birbirinizi yersiniz diyo ben asgari ücret alıyorum candaa asgari ücretten biraz fazla alıyo yetiştiremessiniz diyo annem o yüzden geç evlenin ne olcak diyo ama bilmiyorum cok zormus bu evlilik işleri inanın şimdiden zorlugunu anlıyorumm
ya işte ben arada kalıyorum hepiniz haklısınız ama annemde haklı ama can illede olsun istiyor birde biz bayadır bekliyoruz birbirimizi 2 senedir beraberiz ama can artık dayanamıyorum diyor birde bizim uzaklık var artık sabahları senle uyanmak istiyorum sensiz olmuyo falaln diyo benide gam telimden vuruyo bende onla evlenmek istiyorum tabiki durumlar iyi olsa hemen evlenirimde o ertelesek ne geçccek ele diyo senağlama annemle cakısıyo düşünceleri annem ille borcsuz evlenin diyo oda borcun bitmesine kalırsa 2 seneden evvel evlenemeyis diyo ne yapcagım bilmiyorum babamda para muhabbeti yapmayın diyor off ya delircem ben annemi dinlesem bi türlü canı dinlesem 2 türlü annemde ille ortaklaşa alınmıcak diyor sen yatak odasını alcan mutfak esyanı alıcan gerisini o alıcak diyo baskada bişey demiyo canda hepsinin altından nasıl kalkcam diyo annemde tedirgin oluyo birde sen evlenince borcmu ödeyeceksin diyo haklı tabi bi yönden ama bilmiyom off yaa :uhm::uhm::uhm:
guzelim sen cana guveniyorsun da can kime guveniyor? asgari maasina mi? istanbulda iki asgari maas 1 milyar etmez. kira mi, taksit mi, fatura mi? alacaklariniz da ucuz degil, ev dizeceksiniz. birikmis para yok, ailenin destegi yok. bunun yazi var kisi var, hastaligi, issizligi, ekonomik krizi, bebegi, dugunu, nisanı... var.
biraz dusunsen sen de kararini sorgularsin emin ol.