merhaba kızlar, gene ben :1no2:
hani ben canla evlenme muhabbetim var dı ya gecen hafta aileler tanıstılar işte konustular can annesini getiremediği için yalnız gelmişti. annemlere daha öncede durumu izah etmiş olsamda annem ne dedi biliyomusunuz durumunuz yok bizimkide malum dedi ancak yatak odasını ve mutfak esyalrını biz alırız dedi gerisi beyaz esyalar oturma grubunu artık bi şekilde halledersin öyle evlenirsiniz dedi. can bana baktı anladım bi şeyler söylemek istediğini çünkü bunun mevzusunu daha önceleri konusmustuk ve annemede demiştim durumumuz olmadııg için herşeyi ortak alıcaktık taksitle ödiyecektik ama annem bana sen salakmısın demişti taksitide sen ödiceksin ne anladım oişten demişti hatta bu yüzden annemle tartısmıstım ama cana böyle söyleyince canda anneme bakın benim durumumda siizn durmunuzda belli biz düşünmüştükki herşeyi birlikte begenip birlikta evimizi kurrarız demiştik ama siz böyle düşünüyosunuz ben bu yükün altından cıkamam dedii annem oralı bile olmadı:çok üzgünüm: ya ne yapıcam ben :a015: can gitti annem cekti benle konustu sen yatak odasını al mutfak esyanı al gerisini o alsın ne vfar bunda dedi bende anne dedim can bunları tek sen alam diyo herseyi birlikte lalaım diyo ben ne diyim dedim elin oğluu bugün bunu yapar yarın senin paranı bile elinden alır dedi cok üzüldüm senağlama ya öyle üzgünüm ki anlatamam canla konustum canda ben bu yüke tek basıma girsemde nasıl kalkcam işin üstünden dedi mecbur evlenince sanada yansıcak bu iş dedi ben bu yüzden taksitle herseyi ikimiz alalaım demiştim dedi demedi bana ama annemin dedikleri dokunmus ona... şu an napıcaz bilmiyorum ağustos sonuna dogru evlencez ama bu esya mevzusu sorun oldu yani .. sizce baska cıkar yolu yokmu hem canı hemde annemii orta yola getircek??????????????