C
can00
Ziyaretçi
- Konu Sahibi can00
hepinize tesekkür ederim kızlar cevaplarınız için. dün gece yine canla konustum bu mevzuyu ama can ben para biriktirene dek kac sene geçer zaten para biriktirilmiyoki tekim sonucta bir annem var eve ben bakıyorum o evin kirası , elektirği , suyu annemin ilacları vs. si derken ben nasıl para biriktiririm diyo bunu sende biliyosun dedi.bana söyle bir öneride bulundu evlenmeyi geciktirsekte bir faydası olmayacak ben sonucta anne babamın yanında kalan sadece kendime bakmakla yükümlü biri değilim sense aldıgın maasla ev geçindirmediğin için para biriktirebilirsin ama ben para biriktiremem çünkü işim iyi değil bu arada can 4senelik üniversite mezunu bense lise olmasına karsın iş yook öyle kolaymı sanıyosunuz iş bulmak artık diploma bile önemsiz bu devirde adamımız yoksa işde yok hersey torpile kaldı neden diye sorcaksınız can iktisadi idari bilimler fakültesi mezunu gerekli kurslarada gitti bense lise mezunuyum benim le aynı durumda bi kız bankada calısıyo su an neden çünkü torpili var maaşıda iyi 2 ay sonunda çift maaş alıyo ama can ugrasıyo her yere girmeye calısıyo banka olsun şirket olsun ama iş ten cıkıpta iş arayacak lüksü yok aldıgı maaş su an 700 bende kuaförden 600 alıyorum.. hersey kolay değil. bizim sonumuz ne olur bilmiyorum ama ortaklasa alalım diyor kredi cekelim düğün yapalım gelen paralarlada masrafları kapatalım dedi dün gece ben önce anlamadım ama anneme dedim annemde sen acı cekmek istiyosun dedi var git işine dedi üzüldüm tabiki ama ne yapcam ben canı yol üstünde bırakamam canda 4 senede 5 senede olsa birikim