• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim hatalı ?

1. Kimse kimseyle samimi olmak,konuşmak,sohbet etmek zorunda değil. Hele ki bu kişiler iş ortamındaysa.
2. Belliki iş arkadaşınızın kişiliği bu. Arkadaşlık kavramına önem vermeyen,istemeyen,ailesini kendine yeterli gören biri. Herkes sizin gibi sosyal kelebek olmak ve birçok arkadaş yapmak zorunda değil. Sırf bu yüzden arkadaşınızı kıskançlıkla itham etmeniz hiç hoş değil.
3. Herkes kendi işinden sorumlu. Kimsenin işini yapmanız gerekmiyordu. Sonuçta size zorla yaptırmadı ya. Bıraksaydınız kovulsaydı. Hak eden çalışsın.

Yani bence haklı değilsiniz üzgünüm. Kişileri olduğu gibi kabullenmeniz gerek.
Ayrica sirf bu yüzdende kıskançlıkla itham etmiyorum, ben ondan önce ise basladim ve iş tecrubem ondan daha fazla ve dolayısıyla hep ben on planda olduğum için müdür ve patron öncesinden beri beni tuttuğu için kıskançlığıni açıktan belli ederdi, onun dışında hiç bir konuda ben kıskançlıkla itham etmedim onu...

Ayrica sirf bu yüzdende kıskançlıkla itham etmiyorum, ben ondan önce ise basladim ve iş tecrubem ondan daha fazla ve dolayısıyla hep ben on planda olduğum için müdür ve patron öncesinden beri beni tuttuğu için kıskançlığıni açıktan belli ederdi, onun dışında hiç bir konuda ben kıskançlıkla itham etmedim onu...
Ayrıca ben çerkez olduğum halde ben akrabaları olduğum halde niye beni işten cikarttiniz onu calistiriyorsunuz diyen bir insana kıskanç denmezde ne denir? Beni işten cikartsalar asla onun kadar derdine düşmezdim, millet e çamur atmadım...

Şu aşamada normalde bnm yerimde olan biri hiç umursamaz ama ben o kadar rahat olamiyorum malesef, keşke olabilsem. Çok fazla ağız dalaşımiz olmadı sadece watsap üzerinden tartıştık asla yüz yüze gelip bu konuları konuşmadık ve çalışırken de biz onunla hiç tartışmadik bile çünkü öyle bir ortam oluşmuyordu bile. İşle alakalı bir sorun olsun bu sorun ikimizide ilgilendirdiği halde hep sorunu çözen sinir krizi geçiren ben oluyordum o tepkisiz yorumsuz ruh gibi duruyordu. Bu normal bir davranış şeklimi.? Bende mi anormallik var
insan böyle birsey yasayınca ister istemez takıyor . unutmaya calıs baska seylerle ilgilen olan oldu toplumda biraürü manyak var

Sen hatalısın. İş hayatı bu, neden profesyonel değilsin? Birilerinin arkasını toplamak işin değil. Senden bunu isteyende yok, neden minnet etmediğinde kızıyorsun?

Heleki samimiyetine inanmadığın, karakterini beğenmediğin biriyle tartıştıktan sonra neden iletişimine devam ediyorsun? Başına iş almışsın durup dururken.

insan böyle birsey yasayınca ister istemez takıyor . unutmaya calıs baska seylerle ilgilen olan oldu toplumda biraürü manyak var
aslında eskisi kadar takmıyorum, hiç bir şekilde karşılaşmıyorumda. sadece bnm buraya konu açmamdaki sebep tamamen duygusal acıdan acaba bnmde hatalı olduğum yer varmı sorgulamasını yapmak için, ve bu yüzden bu kadar detaya girdim, karşımdaki insana sıcaklık göstermek bnm yapımda var hatam o sıcaklığı ondan da beklemekti sadece...

Sen hatalısın. İş hayatı bu, neden profesyonel değilsin? Birilerinin arkasını toplamak işin değil. Senden bunu isteyende yok, neden minnet etmediğinde kızıyorsun?

Heleki samimiyetine inanmadığın, karakterini beğenmediğin biriyle tartıştıktan sonra neden iletişimine devam ediyorsun? Başına iş almışsın durup dururken.
ilk sorunuzun cevabı; aynı odada aynı işte çalışıyorsun ve yanındaki arkadaş hep birşeyleri yanlış yada eksik yapıyor sorumluluklarını yerine getirmiyor. siz ne yaparsınız? ben hep onun eksiğini yanlışını düzelttim sırf müdür ona çatmasın diye, çünkü müdür hatayı yapanı biliyordu ama direk söylemek yerine ortaya konuşuyordu yani onun yüzünden bende laf duyuyordum... ben bunu kendisine söylesem karşımda bnmle bu sorunu çözecek bir insan olmadığını biliyordum...

ikinci sorunuza gelince; samimiyetine inanmadığım, karakterini beğenmediğim kişiyitartıştıktan sonra ne aradım nede msj attım instargramdan beni tekrar ekleyen o oldu, hatta tazminat alacağı bitene kadarda yazan o oldu ne zaman ki alacağı bitti, tekrar instagramdan da sildi watsaptanda :):) zaten ben de silmiştim onu...

ilk sorunuzun cevabı; aynı odada aynı işte çalışıyorsun ve yanındaki arkadaş hep birşeyleri yanlış yada eksik yapıyor sorumluluklarını yerine getirmiyor. siz ne yaparsınız? ben hep onun eksiğini yanlışını düzelttim sırf müdür ona çatmasın diye, çünkü müdür hatayı yapanı biliyordu ama direk söylemek yerine ortaya konuşuyordu yani onun yüzünden bende laf duyuyordum... ben bunu kendisine söylesem karşımda bnmle bu sorunu çözecek bir insan olmadığını biliyordum...

ikinci sorunuza gelince; samimiyetine inanmadığım, karakterini beğenmediğim kişiyitartıştıktan sonra ne aradım nede msj attım instargramdan beni tekrar ekleyen o oldu, hatta tazminat alacağı bitene kadarda yazan o oldu ne zaman ki alacağı bitti, tekrar instagramdan da sildi watsaptanda :):) zaten ben de silmiştim onu...
Ben hatalıysa hatasını örtmezdim vallahi. Banane? Çok yakın arkadaşım olur, kardeşim olur idare ederim. Ama tanımam etmem, en ufak bir samimiyetim olmayan birinin işlerini neden üstleneyim? Hele ki onun için azar yemek yani, dire söylerim ben şu işini eksik yapıyor benimle ilgili bir durum yok diye. Bunun için teşekkür eden var mı size? Yok. Maaşınızı fazla veriyorlar mı? Hayır. İyilikten maraz doğmuş, bakın.

İnstagramdan ekleme meseleside ilginç. Kavga oldu, bitti. O ekledi, neden kabul ediyorsunuz? Hadi ettiniz, işi bitene kadar sizinle irtibata geçmesine neden müsaade ediyorsunuz? Bi sınır çekmeniz gerekiyordu. Çok iyi niyetlisiniz, gördüğünüzü bile görmezden gelecek kadar hemde. Size zarar verdi şimdi buda.

Back