Tüp Bebek Merkezleri kim hangi tüp bebek merkezinden pozitif sonuç aldi başkalarina fikir olalim

hayırlı olsun hamilesiniz idrarda cıkmazdı .kan da verın içiniz rahatlasın.

Ay cook tesekkur ederim içimi rahatlattiniz. Doktorum pazartesiye randevu verdi inşallah pazartesi vericem kanımı. Allahım isteyen herkese çift çizgi ( II ) göstersin inşallah

Merabalar benimde 5denemem oldu 6.cıyı düşünüorz ama maddi anlamada çok yıprandık 33yaşındaım sperm yavaşlıgı sorunumuz ve varikosel, ne önerirsiniz?

Merabalar benimde 5denemem oldu 6.cıyı düşünüorz ama maddi anlamada çok yıprandık 33yaşındaım sperm yavaşlıgı sorunumuz ve varikosel, ne önerirsiniz?
Merhaba ben de 33 yaşındayım. ağustos ayında tüp bebek düşünüyoruz. morjoloji 0, ileri hareket 2 malesef.

Arkadaşlar kesinlikle Şişli Memorial’ı tavsiye ediyorum labaratuvarı bir numara olan hastanelerden biri.bizde de sperm hareket yavaşlığı ben morfoloji sorunu vardı.ilk tedavim başka bilindik bi merkezdi olmadı.2.tedavim memorialdı labaratuvarını araştırarak gittim çünkü bizim gibi erkek kaynaklı problemlerde labaratuvar çok önemli.şuan 18 haftalık hamileyim.rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.eğer bir gün hamile kalırsam bende buralarda yardımcı olmayı çok istiyordum çokşükür rabbim nasip etti..görüşmeye gidip diğer Merkezlerle aradaki farkı göreceksiniz.ben kendi evin gibi orada rahat hissetmiştim.kesinlikle tavsiye ederim

Çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayi nasip etsin inşallah hangi doktora ne kadar maliyetle yaptırdınız

Çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayi nasip etsin inşallah hangi doktora ne kadar maliyetle yaptırdınız
Allah razı olsun canım amin inşallah.doktorum gönül hanımdı.ama Semra hanım var hastanedeki tüm doktorların başında olan ve bütün dosyaları takip eden kişi.netten Semra kahramanı araştırabilirsin.ben geçen yıl tedavi gördüm Nisa’n ayında..1 yıl bekleme sürecim oldu açık miyom ameliyatı olmuştum.bu yıl Şubat ayında dondurulmuş embriyo transfer hazırlığına başladık.geçen yıl 7200₺ sadece merkeze vermiştik iğne vs 10 bin olmuştur.bu yıl 8750₺ olmuş iğne hariç.ama ben çok memnun kaldım ve burada yardım bekleyen herkese yazmak istedim çünkü ben çok araştırma yaptım herkes faydalansın istiyorum çok zor bir durum yaşamayan bilmez.benimde 6 senenin sonunda oldu gerçi henüz doğmadı ama inşallah sağlıkla kucağıma da almak nasip olur

Bende o kadar araştırdım bahçeciye başladım kimi insan şanslı hemen hamile kalabiliyor ama artık hamileliklerde zorlaştı allah herkesin yardımcısı olsun tüp bebek maliyetli çok içini ferah tut yarısını gitti nerdeyse kendine dikkat

Bahçeciden de çok memnun olanlar var. Allah yardımcımız olsun canım.inşallah olumlu sonuçlanıp sağlıkla kucağına da almak nasip olur

Çok saol cnm randevu aldım mutlaka görüşücem...

3 kez farklı merkezlerde tüp bebek denemesinden sonra ankara'da anatolia hakan yaralı da ilk tedavide pozitif ı gördük hamdolsun. Şiddetle tavsiye ediyorum

3 kez farklı merkezlerde tüp bebek denemesinden sonra ankara'da anatolia hakan yaralı da ilk tedavide pozitif ı gördük hamdolsun. Şiddetle tavsiye ediyorum

Merhaba hayırlı olsun aynı merkezde tedaviye başladım. Tanışalım mı? neler önerirsiniz? Nelere dikkat edeyim.

Hayırlı sabahlar hanımlar Diyarbakır bahçecide tedavi oldum doktorum zeki akkum ilk denem şükürr hamileyim. Cok başarılı ve kadrosuyla mükemmel bir doktor. Herkese tavsiye ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamislerde hayırlıca yavrularına kavuşsun ınslalah. Sag salim allaim yavrukarimizi kucağımıza

ayy canım hayırlı olsun. Bende bahçecide tedavi oldum diyarbakırda benimde doktorum zeki bey allah hem ondan hem ekibinden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…