- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Şişli memorial herkese tavsiye ediyorum bursadaki 3 negatiften sonra ilk denemede pozitifi gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 .deneme de son 2 sini Bülent bey de yaptırmıştım./ yıl olucak hatırlamıyorum.Amh tsh ve fsh yaptırmıştımMerhaba, Kaçıncı denemede oldu? Bir de pgt yaptırmış mıydınıx?
Canim benimde sorunum pko ilk tup bebegim negatif. Bende ikinciyi istanbul bahceci de dusunuyorum. Rutin tup bebek tedavisi mi yapildi pko icin ozel bir tedavi uyguladi mi zeki beyCanım sorunumuz pko. Esımde bir sıkıntı yoktu maliyeti 12 bin ilaçlar 15 bin oldu nisanda yapılmıştı. Yumurta cagaltici kullandık sonra olgunlastirici iğne sonra çatlama iğnesi. Jel kullandık progestan iğne vitaminler oksapar kan sulandirici kullandık ve hala kullanıyoruz.inslalah hayırlısı hakkınızda Rabbım şizede nasıp eder
Doktorun kim cnmbende bahçeci merkezini önerecem ama fulya merkezini doktorumdanda kliniktende çok memnun kaldım hepinize tavsiye ederim
merhaba bende bu has tedavi görüyorum amh kaçtı kaç emb oluyorduŞişli memorial herkese tavsiye ediyorum bursadaki 3 negatiften sonra ilk denemede pozitifi gördüm
Amh 0.64 2 embriyo oluştu içiniz rahat olsun doğru yerdesinizmerhaba bende bu has tedavi görüyorum amh kaçtı kaç emb oluyordu
Çok sevindim böyle okudukça bi ferahliyorumAmh 0.64 2 embriyo oluştu içiniz rahat olsun doğru yerdesiniz
İnşallah olumlu bir sonuç almışsınızdırRabbim tüm isteyenlere versin hayırlı sağlıklı evlatlar ben de 8 yıllık evliyim polikistik over var kendiliginden çok hamile kalan var bu hastalığa rağmen bende olmadı aşılamada yapıldı en son birinin tavsiyesiyle Ankara Etlik Zübeyde Hanıma gittim dr baktı sonuçlar dan sonra tüp bebek dendi ve ben( Serdar Dilbaz)hocayı tanidim o kadar tatli o kadar iyi biriki size anlatamam sizi güldürmek için herşeyi yapıyo espiri yapan gelince günaydın nasilsiniz diyen hiç şüphe olmadan( Serdar Dilbaz) hocaya gidin Oya Aldemir ve Runa Özelçi doktorlarımda mukemmeller ekibindeki hemşireler hasta bakıcılar yada yardımcilar sekreterler inanin çok iyiler o ortam bizler için zaten çok stresli olduğumuz yer birde dr veya ordaki çalışanlar iyi olmaz sizi rahatlatmazsa kötü olur ama inanin ben hayatımda böyle bir ekip görmedim Allah razı olsun bu ay ikinci denemem yapılacak dondurulmuş embriyo var hayırlısından olsun benimde tüm isteyenlerinde olsun inşallah herşeyden önce rabbimin dilerse olacak doktorlarımız ve tıpta vesile olacak olur veya olmaz ama ben doktorlarımdan çok memnunum olumlu sonuç alanları gözümle görüyorum çok başarılılar saygılar sevgiler güzel anne adayları