Tüp Bebek Merkezleri kim hangi tüp bebek merkezinden pozitif sonuç aldi başkalarina fikir olalim

bahçeci umut herkese tavsiye ediyorum başka merkezlerdeki negatif denemelerimden sonra bu merkezde ilk denemede pozitifi gördüm

Florance nightangel gayrettepe.Prf Dr.Bülen Baysal.Harika bir doktor 2 denemem onda oldu.ikiz gebelik oldu.Allah razı olsun kendisinden işinin ehli çok mükemmel bir doktor

Canım sorunumuz pko. Esımde bir sıkıntı yoktu maliyeti 12 bin ilaçlar 15 bin oldu nisanda yapılmıştı. Yumurta cagaltici kullandık sonra olgunlastirici iğne sonra çatlama iğnesi. Jel kullandık progestan iğne vitaminler oksapar kan sulandirici kullandık ve hala kullanıyoruz.inslalah hayırlısı hakkınızda Rabbım şizede nasıp eder 🤲
Canim benimde sorunum pko ilk tup bebegim negatif. Bende ikinciyi istanbul bahceci de dusunuyorum. Rutin tup bebek tedavisi mi yapildi pko icin ozel bir tedavi uyguladi mi zeki bey

1. Deneme
Sonuç: Negatif, Hastane: Kayseri Acıbadem, Doktor: Gökalp Öner
Ayrıca aynı doktorda iki de aşılama yaptırdım tüp bebekten önce. Onlar da başarısız.

2. Deneme
Sonuç: Pozitif, Hastane: Ankara Bahçeci, Doktor: Selen Sakar Ecemiş

Son denemem olumsuz sonuçlansaydı da aynı doktorda, aynı merkezde devam ederdim. Çünkü kişiye özel tedavinin, ilginin, kalitenin ne olduğunu orada gördüm.

Amh 0.64 2 embriyo oluştu içiniz rahat olsun doğru yerdesiniz
Çok sevindim böyle okudukça bi ferahliyorum
Benim havuz uygulaması yapılıyor 1.tedaviden 1 embriyo kalitesi 4 ba
2.tedavimden 3 embriyom donduruldu kalitesi 2 tanesi 5ba diğeri 3ab di sanirim şimdi sıra 3.tedavimde

Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlı sağlıklı evlatlar ben de 8 yıllık evliyim polikistik over var kendiliginden çok hamile kalan var bu hastalığa rağmen bende olmadı aşılamada yapıldı en son birinin tavsiyesiyle Ankara Etlik Zübeyde Hanıma gittim dr baktı sonuçlar dan sonra tüp bebek dendi ve ben( Serdar Dilbaz)hocayı tanidim o kadar tatli o kadar iyi biriki size anlatamam sizi güldürmek için herşeyi yapıyo espiri yapan gelince günaydın nasilsiniz diyen hiç şüphe olmadan( Serdar Dilbaz) hocaya gidin Oya Aldemir ve Runa Özelçi doktorlarımda mukemmeller ekibindeki hemşireler hasta bakıcılar yada yardımcilar sekreterler inanin çok iyiler o ortam bizler için zaten çok stresli olduğumuz yer birde dr veya ordaki çalışanlar iyi olmaz sizi rahatlatmazsa kötü olur ama inanin ben hayatımda böyle bir ekip görmedim Allah razı olsun bu ay ikinci denemem yapılacak dondurulmuş embriyo var hayırlısından olsun benimde tüm isteyenlerinde olsun inşallah herşeyden önce rabbimin dilerse olacak doktorlarımız ve tıpta vesile olacak olur veya olmaz ama ben doktorlarımdan çok memnunum olumlu sonuç alanları gözümle görüyorum çok başarılılar saygılar sevgiler güzel anne adayları😊
İnşallah olumlu bir sonuç almışsınızdır

X