Tüp Bebek Merkezleri kim hangi tüp bebek merkezinden pozitif sonuç aldi başkalarina fikir olalim

bahçeci umut herkese tavsiye ediyorum başka merkezlerdeki negatif denemelerimden sonra bu merkezde ilk denemede pozitifi gördüm

Florance nightangel gayrettepe.Prf Dr.Bülen Baysal.Harika bir doktor 2 denemem onda oldu.ikiz gebelik oldu.Allah razı olsun kendisinden işinin ehli çok mükemmel bir doktor

Canim benimde sorunum pko ilk tup bebegim negatif. Bende ikinciyi istanbul bahceci de dusunuyorum. Rutin tup bebek tedavisi mi yapildi pko icin ozel bir tedavi uyguladi mi zeki bey

1. Deneme
Sonuç: Negatif, Hastane: Kayseri Acıbadem, Doktor: Gökalp Öner
Ayrıca aynı doktorda iki de aşılama yaptırdım tüp bebekten önce. Onlar da başarısız.

2. Deneme
Sonuç: Pozitif, Hastane: Ankara Bahçeci, Doktor: Selen Sakar Ecemiş

Son denemem olumsuz sonuçlansaydı da aynı doktorda, aynı merkezde devam ederdim. Çünkü kişiye özel tedavinin, ilginin, kalitenin ne olduğunu orada gördüm.

Amh 0.64 2 embriyo oluştu içiniz rahat olsun doğru yerdesiniz
Çok sevindim böyle okudukça bi ferahliyorum
Benim havuz uygulaması yapılıyor 1.tedaviden 1 embriyo kalitesi 4 ba
2.tedavimden 3 embriyom donduruldu kalitesi 2 tanesi 5ba diğeri 3ab di sanirim şimdi sıra 3.tedavimde

İnşallah olumlu bir sonuç almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…