Tüp Bebek Merkezleri kim hangi tüp bebek merkezinden pozitif sonuç aldi başkalarina fikir olalim

Hayırlı sabahlar hanımlar Diyarbakır bahçecide tedavi oldum doktorum zeki akkum ilk denem şükürr hamileyim. Cok başarılı ve kadrosuyla mükemmel bir doktor. Herkese tavsiye ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamislerde hayırlıca yavrularına kavuşsun ınslalah. Sag salim allaim yavrukarimizi kucağımıza 🤲👨‍👩‍👧
Hayırlı olsun inşallah ☺️ sorununuz neydi? Hangi ilaçları kullandınız? Bir de Zeki bey de tüp Bebek ne kadardı? Yazarsanız sevinirim bn de düşünüyorum çünkü

Hayırlı olsun inşallah ☺️ sorununuz neydi? Hangi ilaçları kullandınız? Bir de Zeki bey de tüp Bebek ne kadardı? Yazarsanız sevinirim bn de düşünüyorum çünkü
Canım sorunumuz pko. Esımde bir sıkıntı yoktu maliyeti 12 bin ilaçlar 15 bin oldu nisanda yapılmıştı. Yumurta cagaltici kullandık sonra olgunlastirici iğne sonra çatlama iğnesi. Jel kullandık progestan iğne vitaminler oksapar kan sulandirici kullandık ve hala kullanıyoruz.inslalah hayırlısı hakkınızda Rabbım şizede nasıp eder 🤲

Canım sorunumuz pko. Esımde bir sıkıntı yoktu maliyeti 12 bin ilaçlar 15 bin oldu nisanda yapılmıştı. Yumurta cagaltici kullandık sonra olgunlastirici iğne sonra çatlama iğnesi. Jel kullandık progestan iğne vitaminler oksapar kan sulandirici kullandık ve hala kullanıyoruz.inslalah hayırlısı hakkınızda Rabbım şizede nasıp eder 🤲
Allah razı olsun canım inşallah

Bende başlıcam inşallah randevumu aldım cem beye hafta sonuna almıştık kongresi varmış o yüzden tekrar hafta sonu olsun diye Nisan başına ertelendi ama başlıyorum nasipse zor olcak bursadan gidip gelen ama olsun
Sizin Cem bey mi doktor? Çok yoğun değil mi herşeyinizle o mu ilgilendi?

canım bende umut kliniğinde tedavi oldum bahçecinin doktorum cem bey değildi ama klinikte gördüğüm hastanın bütün süreçleriyle kendisi ilgileniyor

1. Ankara Anatolia negatif 2. Ankara dışında bir merkez negatif 3. Denemem Gürgan Klinik Ankara. Gürgan klinik onlardaki ilk denemem de pozitif görmeme sebep oldular. 🙏🙏🙏

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite 😊😊😊Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt hocama çok teşekkür ederim

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite 😊😊😊Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Eğer kafasında doktor belirleyemeyen,soru işaretleri olanlar varsa kesinlikle Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt tavsiye ederim.

X