- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Konya novafertilde tek embriyo da pozitif aldım ama afyonda ki Tub bebek merkezini çok tavsiye ediolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallah sorununuz neydi? Hangi ilaçları kullandınız? Bir de Zeki bey de tüp Bebek ne kadardı? Yazarsanız sevinirim bn de düşünüyorum çünküHayırlı sabahlar hanımlar Diyarbakır bahçecide tedavi oldum doktorum zeki akkum ilk denem şükürr hamileyim. Cok başarılı ve kadrosuyla mükemmel bir doktor. Herkese tavsiye ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamislerde hayırlıca yavrularına kavuşsun ınslalah. Sag salim allaim yavrukarimizi kucağımıza
Canım sorunumuz pko. Esımde bir sıkıntı yoktu maliyeti 12 bin ilaçlar 15 bin oldu nisanda yapılmıştı. Yumurta cagaltici kullandık sonra olgunlastirici iğne sonra çatlama iğnesi. Jel kullandık progestan iğne vitaminler oksapar kan sulandirici kullandık ve hala kullanıyoruz.inslalah hayırlısı hakkınızda Rabbım şizede nasıp ederHayırlı olsun inşallah sorununuz neydi? Hangi ilaçları kullandınız? Bir de Zeki bey de tüp Bebek ne kadardı? Yazarsanız sevinirim bn de düşünüyorum çünkü
Allah razı olsun canım inşallahCanım sorunumuz pko. Esımde bir sıkıntı yoktu maliyeti 12 bin ilaçlar 15 bin oldu nisanda yapılmıştı. Yumurta cagaltici kullandık sonra olgunlastirici iğne sonra çatlama iğnesi. Jel kullandık progestan iğne vitaminler oksapar kan sulandirici kullandık ve hala kullanıyoruz.inslalah hayırlısı hakkınızda Rabbım şizede nasıp eder
Soracagin olursa yazabilirsin hem burdan hem özelden canım Allah gönlüne göre versinAllah razı olsun canım inşallah
Mutlaka yazarım canım, çok sağ ol sağlıcakla doğsun bebişinSoracagin olursa yazabilirsin hem burdan hem özelden canım Allah gönlüne göre versin
Amin canim Allah razı olsunMutlaka yazarım canım, çok sağ ol sağlıcakla doğsun bebişin
Sizin Cem bey mi doktor? Çok yoğun değil mi herşeyinizle o mu ilgilendi?Bende başlıcam inşallah randevumu aldım cem beye hafta sonuna almıştık kongresi varmış o yüzden tekrar hafta sonu olsun diye Nisan başına ertelendi ama başlıyorum nasipse zor olcak bursadan gidip gelen ama olsun
Benim eylülde transferim oldu şuan hamileyim ama bilmiyorum şuan cem bey nasıl yoğun mu benim.herseyimle kendi ilgilendiSizin Cem bey mi doktor? Çok yoğun değil mi herşeyinizle o mu ilgilendi?
Merhabalar Şişli memorialden kaçıncı seferde pozitifi gördünüz acabaSisli memorial yucel şahın
1.transferim düşük 2.tutmadı 3. Çok şükür doğdu yine olsa yine memorialde denerimMerhabalar Şişli memorialden kaçıncı seferde pozitifi gördünüz acaba
1. Ankara Anatolia negatif 2. Ankara dışında bir merkez negatif 3. Denemem Gürgan Klinik Ankara. Gürgan klinik onlardaki ilk denemem de pozitif görmeme sebep oldular.Bahceci umut
Arkadaşım yanlışlıkla senin gönderiye paylaştım kusura bakmaBahceci umut
Merhaba, Kaçıncı denemede oldu? Bir de pgt yaptırmış mıydınıx?bn Prf.DR. Bülent Baysal da yaptırdım ikizlerim oldu