Tüp Bebek Merkezleri kim hangi tüp bebek merkezinden pozitif sonuç aldi başkalarina fikir olalim

Bende emre karatekelioglu ile ilk tedavimi oldum 9 yasinda bir kizim var emre bey daha evel florance nigtgeldeydi simdi kendi muaynanesi var fulyada emre beyle 2. Denememiz de pozitif oldu ancak 9 haftada kalbi durdu bu denemeden sonra 2 kere de liv hospitalda deniz hanimla tedavi oldum malesef 2 kimyasal gebelik gecirdim.
Yeni tedavime emre beyle basladik cumartesi transferim yapildi heycanla test gunu bekliyorum

Hangi doktor hangi tüp bebek merkezi deneyimlerimizi paylaşalım

canım inşallah sizlere bu mübarek ayda faydam dokunabilir. ben bahçecide denedim tüp bebek allahımında izni ile bebeğimi kucağıma aldım hepinize tavsiye ederim.

canım inşallah sizlere bu mübarek ayda faydam dokunabilir. ben bahçecide denedim tüp bebek allahımında izni ile bebeğimi kucağıma aldım hepinize tavsiye ederim.
Canım ankara bahçeci mi Dr un kimdi

canım ben istanbuldaki bahçeci umutta tedavi oldum doktorum ebru hanımdı benim

Marhaba kızlar bahçeci grup istanbuldaki fiyatları ne kadar acaba ben devlet hastanesinde ilk asilamami yaptirdim tutmadi tüp bebek yaptirmak istiyorum surec Nasil işliyor yardimci olursaniz sevinirim

Marhaba kızlar bahçeci grup istanbuldaki fiyatları ne kadar acaba ben devlet hastanesinde ilk asilamami yaptirdim tutmadi tüp bebek yaptirmak istiyorum surec Nasil işliyor yardimci olursaniz sevinirim
raporsuz 9 bin ilaçlar hariç dondurma parası 1900 raporlu 6300 ilaçlar hariç

raporsuz 9 bin ilaçlar hariç dondurma parası 1900 raporlu 6300 ilaçlar hariç
Eşinde de sorun varsa tese yapilir şu tahliller filan derken 16 17 bini hatta 20 yi bile buluyo bizde suan tedavi goruyoruz bize cikarilan fiyatlar bunlardi ya zatn esinde problem olmasa hadi 9 bine yaptilar iki kutu igne 2 kutu vitamin 1700 lira ilaclar la birlkte hesaplarsan 15 i buluyo benm esimde problem oldgu icn rahat 19 20 gidicek fiyatlari anlatan bayanda 20 bini bulur demsti zaten

Yapcak bişey yok herşey bebek için değer nasipte varsa mücadelemizi vercez gerisi takdiri ilahi

Yapcak bişey yok herşey bebek için değer nasipte varsa mücadelemizi vercez gerisi takdiri ilahi
Anladım teşekkür ederim ama benim okadar bütçem yok baya pahali bende de esimde de sorun yok 2 asilama icin bugun gittim bana bayramdan sonra gel diyorlar okadar sıkıntı ki devlet hastanesi kafalarina gore daha bayrama 15 gun var

canım bazen beklemekte cok iyi değil aşılama için gideceksen sadece özel merkezlere de bah bence çünkü aşılama fiyatı genel olarak heryerde uygun mesela bahçecide tüp bebek pahalı biraz ama aşılama baya ucuz

Bende başlıcam inşallah randevumu aldım cem beye hafta sonuna almıştık kongresi varmış o yüzden tekrar hafta sonu olsun diye Nisan başına ertelendi ama başlıyorum nasipse zor olcak bursadan gidip gelen ama olsun

ne durumdasın canım merak ettim cem beyi bnde takip ediyorum

Bende Acıbadem maslakta Bülent Tıraş ta yaptırdım maalesef negatif sonuç aldık acaba dondurulmuşları alıp başka doktora mı gitsem diyorum sorun eşimde dedikleri herşeyi yapmamıza rağmen sanki hiç embriyo transferi olmamış gibi 0.0 çıktı içim bulandı tekrar aynı doktor istemiyorum sanki :KK43:

Kaçıncı denemeniz bence Doktorunuz
Bende Acıbadem maslakta Bülent Tıraş ta yaptırdım maalesef negatif sonuç aldık acaba dondurulmuşları alıp başka doktora mı gitsem diyorum sorun eşimde dedikleri herşeyi yapmamıza rağmen sanki hiç embriyo transferi olmamış gibi 0.0 çıktı içim bulandı tekrar aynı doktor istemiyorum sanki :KK43:

Siz bilirsiniz karar sizin tutmama sebebi ne dendi

Arkadaşlar transferin bugün 12. Günü. Idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bu 3.denemem o yüzden pozitif olduğuna inanamıyorum. Acaba kandada pozitif çıkar mı sonuç yoksa idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkma olasılığı var mı. Yardımcı olursanız sevinirim

X