- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
-
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Mrh bizde novartta yaptirmayi dusunuyoruz nisanin ilk hfsi gorusmeye gidicez.bizde erkek infertilitesi sorun.benim bi ark.orada yaptirdi ikinci denemesiydi pozitif sonuc aldi.siz merkezin ihmali oldugunumu dusunuyorsunuz acaba negatif olmasinda.tavsiye edermisiniz orayiALLAHIM bağışlasın . İlk tedaviyi de Novaart da mı olmuştunuz ? Benim Novaart da ilk denemem negatif çıktı hiç bir olumsuzluk yokken .
Mrh bizde novartta yaptirmayi dusunuyoruz nisanin ilk hfsi gorusmeye gidicez.bizde erkek infertilitesi sorun.benim bi ark.orada yaptirdi ikinci denemesiydi pozitif sonuc aldi.siz merkezin ihmali oldugunumu dusunuyorsunuz acaba negatif olmasinda.tavsiye edermisiniz orayi
Haklisiniz gercekten zor bi surec.kaci dollenmisti bunlar hakkinda size bilgi verilmedimi gun gun bilgi veriliyo diye biliyorum embriyologlar tarafindan.dr un aciklamisini bende merak ettim acikcasi.benide bilgilendirirseniz sevinirim.cift embriyo koyulmasini sizmi istediniz.istege bagli cift transfer yapiyormu novart acaba.Esas sorunu yarın öğrenebilecez . Mehmet hoca yurtdışında olduğu için yarın gelirse görüşmeye gidicez . Bu zamana kadar herşey yolunda gitti . Çok ümitlendirildik . 3.gün embriyosuydu çift embriyo transferi yapıldı buna rağmen tutunma olmadı . 11 tane yumurta toplandı . Baya iyiydi yani yumurta kalitem de . 2 si transfer edildi . Geriyede dondurulacak yumurtanız kalmadı denilince ailecek soru işareti bıraktı üzerimizde ??? Sadece bizde değil kaç kişi şaşırdı 11 yumurta toplanıp 2 si tutmayınca . Orası için kötü diyemem . Ama çok da memnun kaldığım söylenemez . Nedenini merak ettiğim için gidip öğrenicem zaten . Madem herşey olumluydu niye olmadı diye . 2 hafta ne çektiğimi bi ailem bi ben biliyorum psikolojim bozuldu .
Haklisiniz gercekten zor bi surec.kaci dollenmisti bunlar hakkinda size bilgi verilmedimi gun gun bilgi veriliyo diye biliyorum embriyologlar tarafindan.dr un aciklamisini bende merak ettim acikcasi.benide bilgilendirirseniz sevinirim.cift embriyo koyulmasini sizmi istediniz.istege bagli cift transfer yapiyormu novart acaba.
Evet kalan 3 dollenmis yumurta nerede ?zaten dollenme asamasina gelene kadar ne kadar zor surecten geciliyo.insan ihmali dusunmeden edemiyo fakat herseyde vardir bi hayir.belkide hakkinizda hayirlisi buymus diyelim.ins tez zamanda Rabbim kucaginizi doldurur.Yumurtalardan 5 i döllendi en iyi 2 si transfer edildi . Geriyede 11 taneden hiç bir şey kalmadı denildi dondurulacak . Evet arayıp söylüyor embriyologlar . İsteğe bağlı biz çift transfer istedik . Tamam Rabbim bilir ama iyi iş çıkmazsa Rabbim ne yapabilir . Açıkcası dr açıklamasını bende merak ediyorum . Açıkcası eğer bende bi sorun varsa histeroskopi neden önce yapılmadı niye önce sorun çözülmedi ? Bunlar soru işareti hep ??? Sorun çözülüp tüp bebek yapılsaydı daha iyi olmazmıydı gibi vs ...
Merhaba hayırlı olsun bebeğinizBursa jimer hastanesi
Suat hazer
İlk deneme
Benim doktorum çok ılımlı çok sevecen malesef benim kimyasal gebelik oluştuBursa jimer hastanesi
Suat hazer
İlk deneme
Teşekkür edeeimMerhaba hayırlı olsun bebeğinizSuat Hazer de düşündüğüm doktorlardan biri, ama karar vermek çok zor.ilk deneyimim olacak. Sizin ilk tüp bebek denemeniz mi? Merkezi ve doktoru önerir misiniz?
Gecmıs olsunBenim doktorum çok ılımlı çok sevecen malesef benim kimyasal gebelik oluştu
bir de 5 yumurta sayı iyi döllenen. niye 5. güne gitmediler 3. gün transfer yaptılarEvet kalan 3 dollenmis yumurta nerede ?zaten dollenme asamasina gelene kadar ne kadar zor surecten geciliyo.insan ihmali dusunmeden edemiyo fakat herseyde vardir bi hayir.belkide hakkinizda hayirlisi buymus diyelim.ins tez zamanda Rabbim kucaginizi doldurur.
Sizin yaşınız kaçtı. Benim yaşım 43 ileri yaşta olan hastaları var mıydı acaba?Canım ben sabri cavkaytara tedavi oldum bahçeci umut tüp bebek merkezinde Allah razı olsun doktorumdan
Ben yarın başlayacağım bir ön görüşme yaptık Esra Çabuk Cömert'e gidiyorum.Dualarımız kabul olur inşallah ilk tedavim olucak sonuçlandığında yazarım.Hangi doktor hangi tüp bebek merkezi deneyimlerimizi paylaşalım
Bende bahceciye başlıyorum nasipse raporumun çıkmasını bekliyorum siz nereleri araştırdiniz acabaYeni başlayanlara iyi bir konu bende araştırıyorum herkes burda bu yollardan geçmiş insanlara bilgi verirseniz iyi olur arkadaşlar okuyup geçmeyelim
Bahçeci bende istiyorum açıkçası ama sonda bir sürü ek masraf çıkarıyorlar diye korkuttular beni Bahçelievler medikal park Serdar bey de övenler var haftaya görüşme için randevu alacağım Bahçeciden zoraki kredi kartına taksit yapıyor mu acabaBende bahceciye başlıyorum nasipse raporumun çıkmasını bekliyorum siz nereleri araştırdiniz acaba
Bilmiyorum ki canım valla bahceciye başlayabilirler için en az 20 bini gözden çıkarmak lazım raporlu bile 16 17 bin tutuyoBahçeci bende istiyorum açıkçası ama sonda bir sürü ek masraf çıkarıyorlar diye korkuttular beni Bahçelievler medikal park Serdar bey de övenler var haftaya görüşme için randevu alacağım Bahçeciden zoraki kredi kartına taksit yapıyor mu acaba