Tüp Bebek Merkezleri kim hangi tüp bebek merkezinden pozitif sonuç aldi başkalarina fikir olalim

Canım ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde pozitif gördüm Allahıma şükür doktorum sabri cavkaytardı Allah razı olsun merkezdeki herkesten ve doktorumdan dogumumu bekliyorumm

canım selam sen oldun mu tedavi yoksa merkez mi araştırıyorsun? Ben bahçeci umutta ebru hanımda tedavi gördüm sonuç pozitif tavsiye ederiim..

Bende başlıcam inşallah randevumu aldım cem beye hafta sonuna almıştık kongresi varmış o yüzden tekrar hafta sonu olsun diye Nisan başına ertelendi ama başlıyorum nasipse zor olcak bursadan gidip gelen ama olsun

Bazı şeyler için değer canım zaten bikaç kere gidip geliceksin zaten doğru yerdesin bebeğini kucagına alda Allahın izniyle hiç bişeyin önemi kalmaz herhalde :)

Unimed Fulya, Dr Numan Beyazıt. Güvenirim. Tavsiye ederim. Google layarak hakkında çok şey bulmak mümkün değil, pek reklamı yok, fakat çok başarılı bir doktordur kendisi.
Siz hamilesiniz sanırım ne kadar ücret ödediniz

Siz hamilesiniz sanırım ne kadar ücret ödediniz
2 seneyi geçti. Fiyatı net hatırlamıyorum, fakat daha önce farklı merkezlerde 5 denemem olmuştu, onlara nazaran daha düşüktü. Para canlısı olan doktorlardan değil. Sırf para almak için kafasına göre tedaviyi başlatan doktorlardan da değil. En elverişli dönem olduğunu görene dek bekletiyor. Ayrıca fiyat konusunda da yardımcı oluyor insanlara. 3 tanıdığım daha Numan bey ile tüp bebek tedavisi oldu. 2’si bebeklerini aldılar kucaklarına. 1’i henüz tedavi aşamasında. İnşallah O da kavuşur bebeğine. Bu arada 3’ümüz de zor vakalardık. Ben 41 yaşımdaydım mesela..3 farklı Prof yumurta donasyonu önermişti..asla kabul etmemiştim. Numan bey ile başarılı olduk.

Komşum 5 yıldır evli başka bir doktora gidiyordu. Labioplasti ameliyatı olduğum süreçte doktorum Esra Çabuk Cömert önerdim şuan 3 aylık hamile ilk denemede tuttu umarım sizin içinde bir umut olur.Daha ben evlenmedim ama çok zor Allah isteyen herkese nasip etsin banada hayırlı bir evlilik bir çocuk nasip eder insallah

Amin amin inşallah hamilelikler çok zorlaştı eskisi gibi herkez kolay hamile kalamıyor doktorlar kısırlıgın artacağını söylüyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Amin amin inşallah hamilelikler çok zorlaştı eskisi gibi herkez kolay hamile kalamıyor doktorlar kısırlıgın artacağını söylüyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Yediğimizde içtiğimizden oluyor hep bunlar malesef çok fazla zorlaştı. Hayırlısını nasip etsin elbette vardır herzaman bir umut.

3 tüp bebek denemesi yaptım ilki Ankara Anotolia tüp bebek merkezi yıl 2007 prof dr. Hakan Yaralı sonuç negatif ikincisi Bursa Acıbadem yıl 2011 prof.dr. Şahin Zeteroğlu sonuç negatif üçüncü için farklı bir merkez aramaya başladım kafamda bir sürü soru işaretleri neden olmuyor? Beni dolandırıyorlarmı? Acaba embriyo gercekten transfer ediliyor mu yoksa fasafisomu ...v.b deli sorular... sonra Prof. Şahin Zeteroğluna devam etmeye karar verdim çünkü farklı merkeze gittiğim zaman tedavi en baştan başlıyacaktı zaten hiç bir doktor diğerinin yöntemini beğenmez, neyse dedim benim hastalığımı ve tedavimi bu dr. biliyor burda devam etmeliyim dedim yıl 2017 ve cok şükür sonuç pozitif. Arkadaşlar diyeceğim şu ki o merkez bu merkez değilde bence başladığınız yerde tedavinize devam edin derim. Ben maddi imkanlardan çok ara vererek tüp bebek uygulaması yaptırdım 10 yıl. Rabbim hepinizi hayallerinize yavrularınıza kavuştursun.

İlk tedavimi geçen yıl martda Ankara etlik zübeyde hanım Serdar dilbaz hoca ve ekibinde yaptırdım.orta kalite 3.gün embriyosu olmasına rağmen tutunmuştu ama kimyasal gebelik oldu.Orda 1.nci 2.nci ve 3.ncü tedavilerinde pozitif sonuç alıp doğuran arkadaşlarımda var. Şimdi Ankara başkent göğşen önalan hocada tedavideyim inşallah bu sefer sağ salim evladımı sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.

Sanırım devlet hastanesi mi özel mi inşallah Rabbim kimsenin elini kolunu boş bırakmasın amin

Merhaba sanirim sizinde amh dusuk bende de
Ayni problem var ve doktorumuzda ayni suan hangi aşamadasiniz

vede hangi igneleri verdi kac doz kullaniyorsunuz tedavi oncesinde kullandiginiz birsey varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…