- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.987
-
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Zaten aynı fiyat bahceciyle sanırım bu dediğiniz yer bahçeci umut tHer muayeneyi kendisi yapmıyor ama muayene sonun da tedavi sürecini ve ilaçlarınızı ona danışarak yazıyorlar kendi muayene ettiği zamanlarda oluyor gerçekten çok yoğun ama bence maddi olarak imkan varsa doğru adres
Evet evet gidecem zaten Mart ortasında randevum vardı hocanın kongresi vardı hafta sonu olsun diye ay sonuna alabildim 30 mart randevum var on görüşme cem ćelik artık ne zaman başlarsa girdik bi yola artikcanım bahçecide her doktor kendi hastası ile baştan sona kendisi ilgileniyor. aklında varsa ön görüşme yap merkezle derim
Ücret ne kadar acabaCanım ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde pozitif gördüm Allahıma şükür doktorum sabri cavkaytardı Allah razı olsun merkezdeki herkesten ve doktorumdan dogumumu bekliyorumm
Aynen canım Bizim bebeklerimiz kıymetli bebek zor olacak evet ama inşallah hayırlısı ile olacakBugün instagram dan bahçeci kliniğine bakıyordum kadın 13 yıllık. Evli 15 denemede hamile kalmış başka biri de 20 senelik evli bahcecide ilk denemede hamile kalmış demek istediğim asla pes etmemek
Çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahMedicana kadikoyde yasemin cekmeze gittim. 2 tane 3 gunluk embiryo verdi .biri tuttu cok sukur hamileyimfiyat uygundu.ilaclar cok uyguna geldi.
Hadi inşallah hayırlı sonuç alırsın bize haber verirsinKonya novafertil de başladım transferim yapıldı bugün 2 gün beklemedeyim
hayirli haberlerini alalim insallahKonya novafertil de başladım transferim yapıldı bugün 2 gün beklemedeyim
İnşaallah canımHadi inşallah hayırlı sonuç alırsın bize haber verirsin
inşaallah arkadaşımhayirli haberlerini alalim insallah
İşte demek istediğim bu biz böyle bu sayfada görüp yorumları okuyunca doktorumuzu kliniğimizi seçiyoruz Rabbim. Verir vermez bilemeyiz ama cabalicam Rabbim annelik duygusunu bekleyen isteyen herkese taddırsin inşallahRabbim tüm isteyenlere versin hayırlı sağlıklı evlatlar ben de 8 yıllık evliyim polikistik over var kendiliginden çok hamile kalan var bu hastalığa rağmen bende olmadı aşılamada yapıldı en son birinin tavsiyesiyle Ankara Etlik Zübeyde Hanıma gittim dr baktı sonuçlar dan sonra tüp bebek dendi ve ben( Serdar Dilbaz)hocayı tanidim o kadar tatli o kadar iyi biriki size anlatamam sizi güldürmek için herşeyi yapıyo espiri yapan gelince günaydın nasilsiniz diyen hiç şüphe olmadan( Serdar Dilbaz) hocaya gidin Oya Aldemir ve Runa Özelçi doktorlarımda mukemmeller ekibindeki hemşireler hasta bakıcılar yada yardımcilar sekreterler inanin çok iyiler o ortam bizler için zaten çok stresli olduğumuz yer birde dr veya ordaki çalışanlar iyi olmaz sizi rahatlatmazsa kötü olur ama inanin ben hayatımda böyle bir ekip görmedim Allah razı olsun bu ay ikinci denemem yapılacak dondurulmuş embriyo var hayırlısından olsun benimde tüm isteyenlerinde olsun inşallah herşeyden önce rabbimin dilerse olacak doktorlarımız ve tıpta vesile olacak olur veya olmaz ama ben doktorlarımdan çok memnunum olumlu sonuç alanları gözümle görüyorum çok başarılılar saygılar sevgiler güzel anne adayları
yengemlerde novaart tüp bebek merkezinde ahmet hocamıza tedavi oldular ve şuan ikiz prensesleri var
2.denemede pozitif sonuç alındı.Allah isteyen herkese nasip etsinALLAHIM bağışlasın . İlk tedaviyi de Novaart da mı olmuştunuz ? Benim Novaart da ilk denemem negatif çıktı hiç bir olumsuzluk yokken .
Amin inş.2.denemede pozitif sonuç alındı.Allah isteyen herkese nasip etsin