Tüp Bebek Merkezleri kim hangi tüp bebek merkezinden pozitif sonuç aldi başkalarina fikir olalim

Zaten aynı fiyat bahceciyle sanırım bu dediğiniz yer bahçeci umut t
canım bahçecide her doktor kendi hastası ile baştan sona kendisi ilgileniyor. aklında varsa ön görüşme yap merkezle derim
Evet evet gidecem zaten Mart ortasında randevum vardı hocanın kongresi vardı hafta sonu olsun diye ay sonuna alabildim 30 mart randevum var on görüşme cem ćelik artık ne zaman başlarsa girdik bi yola artik

Bende bahçeci kliniğinden çok memnunum kessinlikle tavsiye ederim

Bugün instagram dan bahçeci kliniğine bakıyordum kadın 13 yıllık. Evli 15 denemede hamile kalmış başka biri de 20 senelik evli bahcecide ilk denemede hamile kalmış demek istediğim asla pes etmemek

Bugün instagram dan bahçeci kliniğine bakıyordum kadın 13 yıllık. Evli 15 denemede hamile kalmış başka biri de 20 senelik evli bahcecide ilk denemede hamile kalmış demek istediğim asla pes etmemek
Aynen canım Bizim bebeklerimiz kıymetli bebek zor olacak evet ama inşallah hayırlısı ile olacak

Medicana kadikoyde yasemin cekmeze gittim. 2 tane 3 gunluk embiryo verdi .biri tuttu cok sukur hamileyim fiyat uygundu.ilaclar cok uyguna geldi.

bende bahçeci umut kliniğinde ebru hanımda tedavi oldum bir oğlum oldu sayelerinde inşallah size de nasip olur

Mrh arkadaslar nisanda ankaraya gidip tup bebek merkezleriyle on gorusme yapicam 4 merkezle tlf gorusmesi yaptim novart suanlik daha on planda benim icin acaba bu merkez hakkinda bikgisi olan varmi.ben 1.5 yillik evliyim 30 yasindayim acaba cift embriyo transferi yaparlarmi.yas genc ve tup bebek deneyimim olmadigi icin cift koymazlar diyorlar

canım bahçecide yasalar gereği 35 yaş altında çift embriyo transfer etmiyorlar bu arada bütün merkezleirn böyle olması lazım ama senin daha çnce bir kaç denemen varsa o zaman çift embriyo transfer edebilirler

Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlı sağlıklı evlatlar ben de 8 yıllık evliyim polikistik over var kendiliginden çok hamile kalan var bu hastalığa rağmen bende olmadı aşılamada yapıldı en son birinin tavsiyesiyle Ankara Etlik Zübeyde Hanıma gittim dr baktı sonuçlar dan sonra tüp bebek dendi ve ben( Serdar Dilbaz)hocayı tanidim o kadar tatli o kadar iyi biriki size anlatamam sizi güldürmek için herşeyi yapıyo espiri yapan gelince günaydın nasilsiniz diyen hiç şüphe olmadan( Serdar Dilbaz) hocaya gidin Oya Aldemir ve Runa Özelçi doktorlarımda mukemmeller ekibindeki hemşireler hasta bakıcılar yada yardımcilar sekreterler inanin çok iyiler o ortam bizler için zaten çok stresli olduğumuz yer birde dr veya ordaki çalışanlar iyi olmaz sizi rahatlatmazsa kötü olur ama inanin ben hayatımda böyle bir ekip görmedim Allah razı olsun bu ay ikinci denemem yapılacak dondurulmuş embriyo var hayırlısından olsun benimde tüm isteyenlerinde olsun inşallah herşeyden önce rabbimin dilerse olacak doktorlarımız ve tıpta vesile olacak olur veya olmaz ama ben doktorlarımdan çok memnunum olumlu sonuç alanları gözümle görüyorum çok başarılılar saygılar sevgiler güzel anne adayları

İşte demek istediğim bu biz böyle bu sayfada görüp yorumları okuyunca doktorumuzu kliniğimizi seçiyoruz Rabbim. Verir vermez bilemeyiz ama cabalicam Rabbim annelik duygusunu bekleyen isteyen herkese taddırsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…