• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı?

Sınavı hesaplamak zorundaydı onun hatası paşaya bak sen bir de bağırıyomuş koy kapının önüne.

Hata yaptı da karısını mı aldattı, şiddet mi uyguladı? Siz hiç mi hata yapmıyorsunuz?

Kadın daha check in yapmayı beceremiyor, kocasını kapının önüne koyabileceğine mi inanıyorsunuz cidden :KK70:

Hiç uçağa binmediyseniz sora sora öğrenirsiniz. Kv kalp krizi geçirirse uçak personeli gerekli müdahaleyi yapar merak etmeyin. 2 günde hemen geçer bence. Rahat olun stres yapmanin anlami yok. Evliler birbirinin eşidirler, sahibi değildirler. Eşiniz için sınav demek ki çok önemli. Bırakın girmek istiyorsa girsin. Bence abarttığınız kadar kötü bir durum yok. Dünyayı gereksiz yere birbirinize dar etmeyin.

Bu kadar ese bAğımlı olmayın uçak yada başka mevzu hayatta hersey olabilir ben yapamam edemem modundan çıkın ilkkez tek basına hatta küçük yaşlarda yolculuk yapmak olsun işe girip çalışmak olsun bilmediği tanımadığı insanlarla bir arada olmak zorunda olan nice insanlar var cesaretli olun bilmemek değil asıl sorun sormamak öğrenmemek özgüvensizlik

Haksızsın tabi

eşin yanındayken uçağa binebiliyorsunuz gelmekten vazgeçince binemiyorsunuz ne menem iştir🙄

350 lirayı çöpe atamıyorsunuz ama 1000 lirayı atıyorsunuz

Sizden iki gün sonra gelecek diye neden sınava girmesin

Uçak işlemlerini bilmiyorsanız da öğrenirsiniz biraz güçlü olun zayıflığı nasıl yediriyorsunuz kendinize

Eşiniz olmadan gitmek istemiyorsunuz anlıyorum ama baştan aşağı haksızsınız. Bırakın girsin sınava iki günden sebep sınav ertelemek akıl alır iş değil

Son düzenleme:
Ben de biraz özgüven eksikliği var ondan sebep böyle düşünüyorum istemiyorum zaten . Şimdi kabul etsem 30 temmmuza kadar kabuslar görürüm ne yapıcam ben diye hiç gitme hevesim bile kalmadı
Özgüven sorununuz varsa biletleri tek başına başarmak sizi mutlu etmemi. Bende hiç uçağa binmedim check-in ne ilk defa burada duydum. Siz yine biliyorsunuz. Keşke fırsatım olsa tek başıma böyle bir maceraya atılıp başarsam.

Yani nasip değilmiş sınava girme nedir biletlerin tarihini ileri atın açık bilete çevirin bir iki gün sonra gitseniz kıyamet kopmaz oturun iletişim kurun çözüm arayın bu nedir

Çözümü var mı bilmiyorum . Açık bilet olarak almadık çevrildiğini düşünmüyorum ama arayıp sorucam inş bir çözüm bulunur

Kusura bakmayin ama yuzde yuz esiniz hakli. Esinizin belki ilerde Kariyer hayatini etkileyecek bu kadar onemli bir sinava girmesine engel olmak istiyorsunuz. Bir de uzerine Sinav oncesi esinize moral vermeniz arkasinda durmaniz onu desteklemeniz gerekiyorken bir de kavga cikartip adamin Sinav oncesi psikolojini bozuyorsunuz. Adam hayalim bu demis Ya, var mi daha otesi!!!! Hic kusura bakmayin ama ben esinizin yerinde olsaydim bir ucaga dahi tek basina binemeyecek kadar ozguveni olmayan bir kadini kapinin onune koyardim!!! Dua edin de sogumus olmasin sizden... Gidin yol yakinken adamdan ozur dileyin, Sinavi icin de manevi olarak destek olun....

Esiniz biletini simdiden aciga alsin , sinavdan sonraki bir tarih icin tekrar bilete cevirsin boylece paraniz yanmaz

Benim 10 yasindaki oglum , gecenlerde tek basina yurtdisindan turkiyeye gitti ucakla

Ben neden cekindiginizj anlayamadim , evlenecek yasta ve olgunlukta bir kadin tek basina nasil ucaga binmeye cekinir ?

Haksızsın tabi

eşin yanında olunca uçak korkunuzu nasıl yeniceksiniz

350 lirayı çöpe atamıyorsunuz ama 1000 lirayı atıyorsunuz

Sizden iki gün sonra gelecek diye neden sınava girmesin

Uçak işlemlerini bilmiyorsanız da öğrenirsiniz biraz güçlü olun zayıflığı nasıl yediriyorsunuz kendinize

Eşiniz olmadan gitmek istemiyorsunuz anlıyorum ama baştan aşağı haksızsınız. Bırakın girsin sınava iki günden sebep sınav ertelemek akıl alır iş değil

Bunu bir erkek yapsa, karısının kariyer yapmasını istemiyor, kariyerini kıskanıyor denilirdi. Bayan yapınca koy kocanı kapının önüne bile denilebiliyor, hayret etmemek mümkün değil.

Ben de biraz özgüven eksikliği var ondan sebep böyle düşünüyorum istemiyorum zaten . Şimdi kabul etsem 30 temmmuza kadar kabuslar görürüm ne yapıcam ben diye hiç gitme hevesim bile kalmadı
Bana kızıp darılmayın lütfen yazmadan edemeyeceğim.
Sizde sadece özgüven eksikliği değil aynı zamanda iletişim kurma zorluğu,
sorun çözememe ve bencillik de var ne yazık ki.
Lütfen kendinizi törpüleyin.
Aksi halde eşinizi çabuk bıktırırsınız kendinizden.

Eşim, kayınvalidem ve ben 30 Temmuz’da eşimin memleketine gitmek için uçak bileti aldık. 1000 lira para verildi. Her şey ayarlandı iki gün önce.

Eşim yüksek lisans sınav tarihlerini bekliyordu kaç aydır. Bugün açıklanmış ki sınav 30 Temmuz da.

Şansa bakar mısınız ...

Şimdi eşim diyor ki sen annemle gideceksin ben sınava girdikten 2 gün sonra geleceğim otobüsle. Kayınpederim memlekette. Sizi alır havaalanından diyor.

Delirmek üzereyim hiç uçağa binmedim birincisi bu. ikincisi kayınvalidem aşırı korkuyor kalp krizi geçirmem inş diyip duruyor onunla mı uğraşayım uçak check in prosedürlerini bilmiyorum onları mı halledeyim. Kendime güvenemiyorum yani eşime güvenmiştim.

Eşim yanımda olmadan iki gün kayınpeder kaynana ben kalıcaz orası ayrı mevzu zaten yeni gelinim alışık değilim onlara

Kendi 350 liralık uçak biletini de çöpe atıyor . Buna da gıcık oldum para kolay mı kazanılıyor? ona göre düşünüp almasaydı bir ay önce o zaman. sınav o tarihe denk gelebilir diye düşünseydi

Ben dedim gitmem ben kabul etmiyorum.başvurma yüksek lisansa. durdun durdun bu yılı mı buldun nasip değilmiş seneye girersin diyorum

Yok Ales inin geçerlilik tarihi geçiyormuş yok dünya tersine dönse girecekmiş hayalleri söz konusuymuş.

Ben de dedim iptal o zaman 1000 liranı çöpe at hiç birimiz gitmiyoruz

Gitmeyelim umrumda değil diyor birbirimize girdik bağrış çağrış

Ne yapmalıyım ben gitmek de istiyordum aslında hiç bir yere gittiğimiz yok değişiklik olacaktı
Bence empati yapamayan sizsiniz.Universite mezunu musunuz?Birçok kişinin hayali üniversiteden sonra yüksek lisanstır eşinizin oldugu gibi.Ucaga binmek için bir erkeğe ihtiyaç yoktur hani aşırı fobiniz vardır anlarım zaten o zamanda uçak bileti almazdınız.Kayinvalideyle başbaşa kalmak istemiyorsunuz onu da anlarım ama şuan yanınızda olduğuna göre merak etmeyin 1 aya alışırsınız.

Bunu bir erkek yapsa, karısının kariyer yapmasını istemiyor, kariyerini kıskanıyor denilirdi. Bayan yapınca koy kocanı kapının önüne bile denilebiliyor, hayret etmemek mümkün değil.
Bi de kadın da kocasına bağırmış hani kadın erkek eşitti?

Bi de hemen boşanmayı nasıl tavsiye edebiliyorlar?

Uçağa daha onca bindiniz de korktum, bayildim deseniz anlarım da, öyle bir durumunuz yok.
Check in zaten internetten de yapılır.
Valizi de teslim eder kapıdan geçersiniz.
Kocaman kadınsınız.

17 yaşımda 11 saat tek başıma ucak yolculugu yaptım.
Dünyanın öbür ucuna, hiç bilmediğim bir yere gittim.
Ingilizcem de kötüydü 🤣
Hayatta kaldım.
Siz de kalırsınız merak etmeyin.

Uçağa tek başınıza binmiyorsunuz ki kayınvalideniz yanınızda. Sizin derdiniz kocanızın yanınızda olmaması. Bu kadar eşe bağımlı olmayın hayatınızın hiçbir alanında. Evlenmeye gelince özgüven probleminiz yok yanınızda kayınvalidenizle uçağa binerken mi özgüven sorununuz ortaya çıkıyor? Bencilliğinize bahane uydurmayın

Şiddet olur, aldatma olur boşan dersin de, adam yüksek lisans mülakatına girmek istiyor diye boşan demek nedir :KK70: dayanamıyorum gülüyorum valla. Kaldı ki buradaki çoğu kadın bu koşullar altında bile boşanmıyor, eşi yüksek lisans yapacak diye mi boşanacak.

Uçağa binemeyecek kadar kendisine güvenmeyen bir kadın kocasına ne cesaretle bağırıyor bunu da anlayamadım, konuda oturmayan bir şeyler var.

Şiddet olur, aldatma olur boşan dersin de, adam yüksek lisans mülakatına girmek istiyor diye boşan demek nedir :KK70: dayanamıyorum gülüyorum valla. Kaldı ki buradaki çoğu kadın bu koşullar altında bile boşanmıyor, eşi yüksek lisans yapacak diye mi boşanacak.

Uçağa binemeyecek kadar kendisine güvenmeyen bir kadın kocasına ne cesaretle bağırıyor bunu da anlayamadım, konuda oturmayan bir şeyler var.

Kocama bağırmam için sinirlenmem için cesaret özgüven mi gerekiyor anlayamadım . Nasıl bağdaştırdınız ben de bunu oturtamadım kafamda .

Kocama bağırmam için sinirlenmem için cesaret özgüven mi gerekiyor anlayamadım . Nasıl bağdaştırdınız ben de bunu oturtamadım kafamda .

Tabi ki de gerekiyor. Buradaki çoğu kadın büyük mağduriyetler yaşamalarına rağmen kocalarına cevap bile veremiyorlar özgüvenleri olmadıkları için.

Siz bende özgüven eksikliği var check in yapamam diyorsunuz ama haksız olduğunuz bir konuda eşinize bağırabilecek cesareti! gösterebiliyorsunuz, burada bir çelişki var. Haksızken bile sesinizi yükseltebiliyorsanız hiç öyle anlattığınız gibi pasif bir tip değilsinizdir.

Kadın erkek fark etmez hangisi olursa olsun evlilikte hep benim istediğim olacak, benim önceliklerin önde gelecek bakış açısına karşıyım, burada sizin önceliğiniz bile yok bir de, tamamen keyfi bir istek sizinki.

Evlilik değil aslında sadece, her ilişkide bencilliğe karşıyım.

:KK70:
Kocaya bağırmayla uçak korkusu arasındaki çelişkiyi ben yazacaktım vazgeçtim hay yaşa hislerime tercüman oldun😂

Kadını da anlıyorum eşi her an yanında olsun istiyor da iki gün sabretsin. Eşim asker uzun süreli göreve gittiğinde ben aylarca ailesinin yanında kalcam. Ben napim😁 Bu örneği de verdim ki aylar kelimesinden sonra iki gün gözünde küçülür de belki rahatlar:KK70:

Ço

Boşanmayı tavsiye edenlerin başka konularda da polemik amaçlı kışkırtıcı yorumları var. Ciddiye almamak lazım. Umarım konu sahibi de ciddiye almaz.

Back