Kim haklı? (Kıskançlık durumları)

Kusura bakma ama senin yerinde olsam o çocuğa çoktan tekmeyi basmıştım. Sen birazda kendin bile bile lades diyorsun gibime geldi. Ne yaparsan yap değişmez o. Seni kısıtlıyıp kendi yapıyorsa elbet bir bildiği vardır. Açık açık konuş kaybetmekten korkma. Eğer bunlara devam edersede ayrıl ucunda ölüm mü var yahu?

Peki ozaman fazla üzerine düşmeyin tutun biraz kendinizi aynı duyguları ona hissettirin. Bakalım busefer tavrı nasıl olacak. Eyvah ne oluyor mu diyecek yoksa işinemi gelecek. Fazla üzerine düşmeyin. Bırakın o düşünsün.

Sende arkadaşlıklarını kesme o zaman , neden egosunu tatmin ediyorsun ki?? kıyamet mi kopar onun dediklerini yapmasan , bak o seni dinlemeyebiliyo. ( Çok mu gaz verdim yaaa arkadaşlarımın eşleri sevgilileride bi kavgaları olsa hep btlsrdr gazlıyo seni diyolar ) yani diyeceğim sen güveniyosan iş , arkadaşlık ilişkilerine kimseyi karıştırma çünkü adam hayatını yaşıyo sen evde tıkılı kalmışsın . birde kilo problemin varsa ve spora gidecek paran yoksa yürüyüşe çık , niye hep oturuyorsun???

Canım seni kırmak istemem ancak ben olaylara inancım Gereği bakıyorum ve evlilik öncesi bu kadar yakınlaşmayı tasvip etmiyorum .bir de hadi siz sevgilisiniz. alakasız kızlar Arkadaşının onlarla samimiyeti bana bize ait olmayan ya da olmaması gereken hayat tarzıymış gibi geliyor,sonuçta o adam keyfine bakıyor kızlarda kendi Değerlerini düşürüyor gibi geliyor burdan bakınca.yargılamak değil amacım ama benimde bir kızım var Büyüyünce böyle bir ilişki içinde Olmasını istemezdim.

Sizi anlıyorum, haklı olduğunuz yerler var.

Galiba bir süre böyle yapacağım, bir şey demeden kafama takmadan, iletişimi kopardığım eski arkadaşlarımla da iletişime geçerek biraz kendi hayatımı yaşayayım. Kilo problemimin kaynağı, evden çeviri yapıyorum, ama bir türlü başına oturup tamamlayamıyorum sürekli stres halinde bilgisayarın başında oturarak çalışacağıma oyalanır bir vaziyetteyim. Bir de ev arkadaşım (Ankara'daki tek arkadaşım) sık sık şehir dışına çıkıyor ve yalnızken konsantrasyon problemim sebebiyle çalışamıyorum, yerimden kalkmaya üşenir bir halde öyle internette takılıyorum bütün gün. Ama geçen hafta rejime girdim (sağlıklı beslenme, meyve sebze yemek) ve dediğiniz gibi kendimi zorlayıp yürüyüşe çıkıyorum artık. Bir haftadır ama bakalım sonu gelecek mi :) Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler kızlar :)

Ya artık normal arkadaşlarımla iletişime geçerken bile korkuyorum, mesela geçen gün bir tane uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla gayet normal bir şekilde yazıştım, naber ne yaptın nerelerdesin, işe girdin mi şeklinde, tutup bunu bile anlattım sevgilime içim öyle huzursuz oluyor. Anlattığımda bana dediği "A ne güzel" başka bir şey değil. Ben de herhalde paranoyaya bağlamışım bu normal değil normal yaşamıma dönmeliyim :)))

bence hepbirlikte takılın kıskanmaz kimse birbirini yoksa hareme devam

27 yaşında birisi yazıyor ama hiç öyle gibi değil. Ne demek sevgilim 30 20 yaşında kızla kahvaltıya gidiyor aman çok iyi kız kıskanmıyorum dİyorsun. Böyle saçma şeymi olur, sen de hala bu adamla berabersin.
Yarın öbür gün evlensen eve getirse 20 yaşında kız aman yaşı küçük neyse kalsın bizde mi diyeceksin? Bence bu adam normal değil, sen de pek değilsin kusura bakma da.

Ben seni anlayabiliyorum ve asla yargilamam. Sikilmakta bunalmakta cok haklisin tatlim. Gerçekten zor bi durum. Kıskanç ve bencil bi sevgili zor cekilir. Allah sana sabir versin. Ama bence yine de onun arkadaş konusunda her istediğini yapma, arkadaslarnla görüş bence. Biraz empati kurmayi ogrensin. Bu arada ben de koca bi sehirde bi nokta gibi yapayalnizim. Ne zordur bilirim...

ben seni anlıyorum, bunun gibi şeyler yaşadım.
görüşme diyorsa da görüş, ne yapacak? ayrılacak mı? ayrılsın o zaman...
ya da sen de görüşmeyeyi, onun isteklerini vs. yapıoyorsan ondan da o 2 kızla görüşmemesini iste bakalım ne dicek. ama zaten kabul etmemiş ki. seni çantada keklik görüyor sanırım.

ayrıca da kızlarla olan samimiyeti inandırıcı değil, şimdiye kadar bir şey olmasa da olma ihtimali hep var, tutucu biri değilim ama kadın erkek ilişkilerini az çok biliyorum.ne demek baba sevgisi görmemişler, baba sevgisi görmemiş kızları tavlamanın kolay olduğunu bildikleri için erkekler çok sever zaten.

erkek arkadaşın sana başta da güven vermemiş zaten. bu kadar kafanızda dert yaratıyorsan bir sebebi de vardır.

ya seni kısıtlamasın ya da ayrıl gitsin, daha az acı çekersin. zaten problemlerin varmış, bir problem eksilir işte fena mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…