- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi kumsaldeniz09
-
Arkadaşlar üzerime biraz fazla geliyorsunuz bence
Nişanlılık döneminde bu insanlar beni doğru düzgün aramadı, eşim bile annemi aramadı doğru düzgün. Hatta ben söyledim ailemin ve benim böyle beklentilerim var diye, yine aramadılar. Tüm bunların üzerine beni benimsemediklerini düşünüyorum ve ben de onları benimseyemiyorum. Aramak konuşmak hiç içimden gelmiyor (du)
Beklentiyle evlenilmez zaten beklentileri olan çoğu çift mutsuzdurArkadaşlar üzerime biraz fazla geliyorsunuz bence
Nişanlılık döneminde bu insanlar beni doğru düzgün aramadı, eşim bile annemi aramadı doğru düzgün. Hatta ben söyledim ailemin ve benim böyle beklentilerim var diye, yine aramadılar. Tüm bunların üzerine beni benimsemediklerini düşünüyorum ve ben de onları benimseyemiyorum. Aramak konuşmak hiç içimden gelmiyor (du)
Ne kadar geçimsizsiniz. Hepi topu 3 ay nişanlı kalmışsınız zaten kaç defa geleceklerdi? Kız evlendiriyor gibi davranmak nasıl oluyor? Eşiniz de ailesi de iyi niyetli hatta eşiniz çok anlayışlı. Hep siz sorun çıkarmışsınız. Eşiniz iyi yapmış, hatalısınız.
bunları o dönem sorun edip evliliğine taşıyıp huzursuzluk yaratacağına en başından konuşup halletmeliydin ,fikrimizi sordun biz de söyledik üzerine gelinen bir durum yok bence...Arkadaşlar üzerime biraz fazla geliyorsunuz bence
kusura bakmayın.kimse annenizi babanızı aramak zorunda değiller.sizin aileniz onları kaç kere aradı ya da ziyaret etti?erkek ailesiyiz diye,benden küçük insanları niye arayıp sorayım?oğlum neredeyse,1 buçuk sene nişanlı kaldı.kızın evine en fazla 7-8 kere gitmişimdir.bayram,özel günler harıcı de aramamışımdır.
ha bu arada benim gelinim olsanız asla evime gelmenizi istemem.kadının attığı mesaj bile size fazla gelmiş.
oğlum gelsin,arasın yeter.
kusura bakmayın.kimse annenizi babanızı aramak zorunda değiller.sizin aileniz onları kaç kere aradı ya da ziyaret etti?erkek ailesiyiz diye,benden küçük insanları niye arayıp sorayım?oğlum neredeyse,1 buçuk sene nişanlı kaldı.kızın evine en fazla 7-8 kere gitmişimdir.bayram,özel günler harıcı de aramamışımdır.
ha bu arada benim gelinim olsanız asla evime gelmenizi istemem.kadının attığı mesaj bile size fazla gelmiş.
oğlum gelsin,arasın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?