Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
Hadi arkadaslar Ayten ın değimi ile '' Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleri '' olarak buraya toplanalım ve bırbırımıze destek olalım... kaydirigubbakcemile3
Adım Adıım incelmeye doğru ilerleyeliim ne dersiniizz... kaydirigubbakcemile2
:eek:

ilk ben yazayım :)

Boy : 1,68
Simdiki kilom : 76,5
ılk hedef kilo: 66
ıdeal kilom : 58-60
Vermem gereken kilo : 10,5

ılk aşama olarak hamile kalmadan önceki kiloma ulasmam benım ıcın yetecek ve artacaktır bıle.. a.s
sonrasında gerı kalan 6 kg yı yavas yavas vermeyı dusunuyorum.. onumdekı ılk engel 10 kg..
:kahve:

mrb arkadaslar ben 50 kiloydum hamile kalmadan önce kilo aldım doktor almam gerektigini söledi
53 le hamilekaldım ama 14 haftalık oldum 53 .8 cıkıyorum keşke kilo almasaydım birden şişicem galiba
boy 1.68

mrb arkadaslar ben 50 kiloydum hamile kalmadan önce kilo aldım doktor almam gerektigini söledi
53 le hamilekaldım ama 14 haftalık oldum 53 .8 cıkıyorum keşke kilo almasaydım birden şişicem galiba
boy 1.68

Bundan sonrasına dıkkat edersın canım.. aldıgın kılo cokda degıl bence..
hamur ısı ve tatlıdan uzak dur bol meyve ve sebze ıle guzel bıtırırsın canım..
Allah kolay dogumlar nasıp etsın, saglıkla al kucagına..

ilk kilom:50
boy:1,58
doğum kilom:69
şimdiki kilom:59 olmuş 57 ydim
hedefimi yazıyorum:54-55 kg olsam yeter yaaawwww

bu arada aytencşm soğan suyuyla zayıfladı bir iki kg.nasıl yapılıyor bilen var mı?

kızlar bende geçen hafta 3 martta akupunktura başladım tabii diyet listemde var. akşamlarıda hafif egzersiz yapıyorum bu gün 1 hafta oldu akşama gideceğim doktora bakalım neler diyecek

başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
09.03.2009 ??? bugün öğrenicem
hedefim 55 kg

bu arada aytencşm soğan suyuyla zayıfladı bir iki kg.nasıl yapılıyor bilen var mı?

Canım ya ben topikte demıstım ya uzun uzun soğan suyunu... kaydirigubbakcemile3
Aytende oyle basladı zateen... sabah ac karnına 1 orta boy soğanı 8 e böl, 2, 5 bardak su koy 15 dl kaynat suz, yarım lımona yakın sık ılık-sıcak iç.. :)

bende bendee
boy:1.60
kilo 1 hafta önce:61,2
şimdi:59,5
hedefim:48-50
soğan suyu içiyorum sabahları, birde ekmek az yiyorum.

Geldim geldim bende valla utanıyorum ama benim şu anki kilom 82:KK43: boyum 1.72 çok tombulum yaaa:KK43:(Soğan suyu,sarımsak çayı ne varsa yapalım burdan birbirimizi motive edelim betüşüm çok iyi olmuş bu topiği açman canuummm:))

betülcüm ayrıca topik için çok teşekürler canım.

aytencim kıs sende benim gibi minyon tipli bişisin herhaldekaydirigubbakcemile5

gülşah senin boyunada maşşalaah canım banada çok değil allah 5 cm cik daha verseymiş delikafadulden neyse bunada çok şükürrrrrrrr:içelim:

Kız bazen diyorum keşke minyon tipli olsaydım diye hem minyonlar yaşlarını bile göstermiyolar benim ablam benden 10 yaş büyük ama minyon hemde zayıf benden benimle aynı yaşta gösteriyo hatta üniversite zamanında beni onun ablası sanmışlardı bence öyleside güzel eminim sana yakışıyodur tatlım

valla ben 26 yaşındayım ama hiç 26 diyen olmadı meselaaa bu yüzden iyi minyon olmak(ah kendimi böle avutuyom ben iştekaydirigubbakcemile3)

var canım çok var kilosundan memnun olmayan birazdan dökülürler merak etmekaydirigubbakcemile2

X