Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

günaydın kızlar, -600 'le başladım güne ama ödemdir sanırım :)
yarın şeker yüklemem var bugün sadece protein salata türü beslenicem. karbonhidrat meyve şeker hiç yemicem belki bi faydası olur

Selam canlar
Tartıldım
Veee şok şok şok
77.3 kiloyum
Artık hafta ilerledi sanırım diyet de yapsam kilo almak kaçınılmaz oluyor
ben de şok oldum şuan senin bir haftada böyle kilo almana , nazar mı değdirdim acaba :) şaka bi yana artık haftamız ilerliyor almamız normal artık bebişler günden güne daha hızlı büyüyor :)

sudem34 ben geçen hafta bunları yazmıştım ama tabloda göremedim canım,
Bugün tartıldım. 68.10 çıktı (+700 gr)

istikrarlı artışımı sürdürüyorum :)

yarın şeker yüklemem var bugün sadece protein salata türü beslenicem. karbonhidrat meyve şeker hiç yemicem belki bi faydası olur
benim şeker yükleme sonrası +1.7 kilo farketmişti ertesi gün

offf şeker işte hemen ödeme dönüşüyo ama yarın şekerim çıkmazsa kutlama yapıp ödül günü yapcam o kesin
aman dikkat et valla aynısını ben yaptım saldım sonra, hatta kendi kendime dedim ki 21e kadar doğru düzgün tatlı yeme canın istemesin, şeker yüklemesinden sonra canım sürekli tatlı yemek istedi :))

aman dikkat et valla aynısını ben yaptım saldım sonra, hatta kendi kendime dedim ki 21e kadar doğru düzgün tatlı yeme canın istemesin, şeker yüklemesinden sonra canım sürekli tatlı yemek istedi :))
yok yok benim kilom yüksek ya istesemde yapmam yani iradeliyim o konuda
ama bu haftaya kadar hiç bozmadım canım aşırı hamburger çekiyo onu yesem yeter bana:)
bide 24 haftadayım ya 39da doğum olcak nsaipse. 15 haftada 6-7 kiloyla kapatabilsem

Hadi inşallah , benim de ilk yediğim şey hamburger oldu hem de bir tavuk bir et yedim :)) Sen kaç kilo aldın gebelikten bu yana boy kilo kaçtı başlarken.

Hadi inşallah , benim de ilk yediğim şey hamburger oldu hem de bir tavuk bir et yedim :)) Sen kaç kilo aldın gebelikten bu yana boy kilo kaçtı başlarken.
169 boy 90 kg ile başladım şuan 86 falanım.
maalesef baya yüksek kiloda başladım o yüzden az alırsam doğumdan sonra kilo verme diyetine başlıcam hemen süt artırıcı

Nick7 Temmuz14
Temmuz
21
Temmuz
28
Temmuz
4
Ağustos
11
Ağustos
18
Ağustos
25
Ağustos
sudem34 76.575.075.375.975.577.275.877.3
La Vie 70.171.467.065.866
asliogretmen 77.6076.1575.6575.074.774.4574 . 1573.75
@TuruncGarfield67.866.067.067.667
@Mahmut68.968.267.1066.8566.66767.5
Mutlu1anne
W world1 66.7068.4067.40
Ozgur87 6968
S sarahconnor 56.1

Canlar bugün aç karnına wc den sonra iç çamaşırı ile tartılıyoruz

La Vie
asliogretmen
@TuruncGarfield
@Mahmut
Mutlu1anne
W world1
Ozgur87
S sarahconnor
Mikan
@sorusorucam

Tartıldım canım 68.az az gitsede iyi
Sevindim kıyafetlerim hep geniş olmuş

Hem geçen hem bu haftayı yazar mısın?
Merhabalar

Sudem canım bugün 73.75 çıktım

sudem34

Canım geçen hafta 74.15 tim

World 1 bak canım aslında başta eklemişim.
Sonra iki liste olmuş karışmış.

Neyse haftaya Eylül giriyor.. Yeni liste yapıcam
Orda sadece kilo bildirimi yapanlar olacak

Sen nerelerdesin bir haftadır?
Sanırım iki liste yaptım listeler karıştı.
Ekledim üstte şimdi hepsini

Köye gittik geldik çok yorucu geçti üstüne iş yoğunluğu falan derken buralara anca gece girip bakabildim hiç yazacak enerjim yoktı :)

Evet canım bi karışmış liste ,
11 Ağustos 66.70
17 Ağustos 67.40
25 Ağustos 68.10 olması gerekiyor

World 1 bak canım aslında başta eklemişim.
Sonra iki liste olmuş karışmış.

Neyse haftaya Eylül giriyor.. Yeni liste yapıcam
Orda sadece kilo bildirimi yapanlar olacak
Evet ben de hatırlıyorum bir yere eklediğini , ama bu sayfanın başında gözükmüyor sen alıntılayınca görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…