Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne yazmıştım öteki tarafta en son unuttum galiba 69 falan küsüratı yuvarla gitsinÖnümüzdeki ayın tablosunu yaptım.
Bildirim gelince sırayla eklerim.
24 haftada 10 kilo ben23 haftada toplam 4 kilo almışım.
1 Eylül sabahı aç karnına wcden sonra tartıl yazarız.Ben ne yazmıştım öteki tarafta en son unuttum galiba 69 falan küsüratı yuvarla gitsin
Hatırlat bana bacım ben alzaymır oldum gebelikte herşeyi unutuyorum1 Eylül sabahı aç karnına wcden sonra tartıl yazarız.
Boyun kilon kaç şu an?
Boyum 164 kilo 69 olduuuuu1 Eylül sabahı aç karnına wcden sonra tartıl yazarız.
Boyun kilon kaç şu an?
Diğer gruba yazarım. Evde tartı var mı?Hatırlat bana bacım ben alzaymır oldum gebelikte herşeyi unutuyorum
Bende 71 im kilom 77 olduBoygum 164 kilo 69 olduuuuu mı
Var var almıştım hazirandan beri takip ediyorumDiğer gruba yazarım. Evde tartı var mı?
Bende 71 im kilom 77 oldu
6 üstü
Senin 5 üstü
Biraz boydan farkımız var.
Randevu ne zaman doktora?Var var almıştım hazirandan beri takip ediyorum
Ben şimdiye kadar 70 üzerine çıkarım diye düşünüyordum Bi ara hızlı kilo aldım hatırlarsın 6-7 kiloyu bir buçuk ayda aldım yandım diyordum durdu sonra yavaş alamaya başladım şimdi gene yavaş gidiyor hatta ödemsizken bir kilo eksik çıkıyorum bazen mutlu oluyorum
Ben de 26 haftada 9 kilo aldımm24 haftada 10 kilo ben
Eylül 6Randevu ne zaman doktora?
Başa baş gidiyoruzBen de 26 haftada 9 kilo aldımm
Canım 2 canlısın bebiş kilo aliyorSelam canlar
Tartıldım bugün de 76.7 dünden bugüne -600 benim vücut benimle alay ediyor bence ✌
Dün baya yürüdüm ondan mı akşam yemeği erken yedim ondan mı bilmiyorum.
Gerçi sabah 6 ya doğru uyudum
Acıktıkça kefir, süt, yoğurt, krem peynir, çiğ badem ne buldumsa yedim
Almadım canım.Canım 2 canlısın bebiş kilo aliyor