Giremeyecek beden al benim gibi motive ederBenimki maalesef doğru
Zaten giremiyorum ya kıyafetlerimeGiremeyecek beden al benim gibi motive eder
Benimle alış verişe gel çok pis kafanı karıştırırımZaten giremiyorum ya kıyafetlerimeo bana sökmedi maalesef
Neden olmasınBenimle alış verişe gel çok pis kafanı karıştırırım
Paran cebinde kalır birde kafan karışırNeden olmasın
Evet doğru,ne biçim bı grubuz ya
Çok eğleniyorduk ama yaHuylu huyundan vazgeçmezmis ,körler sağırlar birbirini ağırlaşmış
Al birini vur ötekine deseneBende de durumlar vasat
Buyrun hoş geldinizMerhaba, hala kilo koruma yapıyor musunuz? Yapıyorsanız eşlik etmek isterim
Merhaba, ben spor yapamıyorum. Bir ameliyat geçirdim, bir sürü kortizonlu ilaç kullanıyorum. Ben mayis ayında 55 kilo idim ( bu benim ideal kilom) sonra hastalığım sebebi ile 45 kiloya düştüm. Ameliyattan sonra şu an 48 kiloyum. Dr 50 52 olabilirsin ama 6 ayda, birden kilo alma.. Çok zarar verir dedi. Ama ilaçlar aşırı yeme atagi yapıyor.Karnım tok hatta şiş, ama yemek yemek istiyorum. Bu sebeple birileri ile takip edersem daha rahat yaparım diye düşündüm. O zaman hoşbuldumBuyrun hoş geldiniz
Spor ile destekliyorum.
Yemeden kısmadan.
Korumaya çabalıyor da diyebiliriz.
Cuma tartı günümüz.
Bildirim yaparsanız tabloya eklerim.
Geçmiş olsun.Merhaba, ben spor yapamıyorum. Bir ameliyat geçirdim, bir sürü kortizonlu ilaç kullanıyorum. Ben mayis ayında 55 kilo idim ( bu benim ideal kilom) sonra hastalığım sebebi ile 45 kiloya düştüm. Ameliyattan sonra şu an 48 kiloyum. Dr 50 52 olabilirsin ama 6 ayda, birden kilo alma.. Çok zarar verir dedi. Ama ilaçlar aşırı yeme atagi yapıyor.Karnım tok hatta şiş, ama yemek yemek istiyorum. Bu sebeple birileri ile takip edersem daha rahat yaparım diye düşündüm. O zaman hoşbuldum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Menülerini suyunu menü saatlerini yazarsan yardımcı oluruz.
Zaten sağlıklı ve dengeli beslenmek ideal kiloda tutar bizi.
Siz nasıl istersenizTeşekkür ederimcuma mı başlamalıyım yazmaya, bugün mü