Mikan cigima atınca sana da attımBana niye şaşırdın
Günlerdir erteledigim lahmacun bugüne kısmet oldu ya ne edeyimmmm ama az yedim abartmadim
Galata yedim yaBence yarın iyi bir eksi gelecek senden
Abla diyen kaç yaşındaydı orası önemliMikan bugün yine bir ton kişi abla dedi sonra baktım bana abla diyen baskasina teyze dedi demek ki yaşlandıkça teyze olucam
Şimdi buna sevindim mi uzulsem mi ?
Yani bardağın dolu tarafından bakalim en azından teyze değilim
Ben kimsenin yaşını anlamıyorum zatenAbla diyen kaç yaşındaydı orası önemli
GünaydınGünaydın
Yine ilk bildirimi ben yapayım 68.7
Çok fark olmasa da ekside olmak mutlu etti
Bu hafta yemeğimi kısmadım. Sadece tam buğday ekmeğine geçiş yaptım. Ama ara ara sıcak pidelerden tırtıklamadım değil
Açıkçası paketli ürün konusuna da çok uyamadım bu hafta. Sadece açlık krizi yaşamaya mahal vermedim. Sık aralıklarla nispeten az az beslendim.
Azıcık azıcık kıssam çok fark olacak demek. Bu hafta da bunu yapmaya çalışacağım ama söz vermiyorum
GünaydınGünaaydınn. Salı günü diyete başladım ben de ve 3 günde -1,3 gördüm çok iyi hissediyorum. Ayın 22sinde tatile gideceğim o zamana kadar bozmadan devam etmek istiyorum inşallah :d
Akşamdan yoğurtlu incirli yulaf kasesi hazırladım onu yiyeceğim 1 saat sonra :)
Tebrikler, güzel bir başlangıç olmuşGünaydın
Yine ilk bildirimi ben yapayım 68.7
Çok fark olmasa da ekside olmak mutlu etti
Bu hafta yemeğimi kısmadım. Sadece tam buğday ekmeğine geçiş yaptım. Ama ara ara sıcak pidelerden tırtıklamadım değil
Açıkçası paketli ürün konusuna da çok uyamadım bu hafta. Sadece açlık krizi yaşamaya mahal vermedim. Sık aralıklarla nispeten az az beslendim.
Azıcık azıcık kıssam çok fark olacak demek. Bu hafta da bunu yapmaya çalışacağım ama söz vermiyorum
Tebrikler, hoşgeldinizGünaaydınn. Salı günü diyete başladım ben de ve 3 günde -1,3 gördüm çok iyi hissediyorum. Ayın 22sinde tatile gideceğim o zamana kadar bozmadan devam etmek istiyorum inşallah :d
Akşamdan yoğurtlu incirli yulaf kasesi hazırladım onu yiyeceğim 1 saat sonra :)
Oo odemlerin kraliçesiSelamlar canlar
Ayın basinda 72.7
Geçen cuma 74.2
Dün 73.4
Bugün 72.6
Ayın başına göre -100 gram.
Geçen haftaya göre -1600 gram
Düne göre -800 gram
Bir günde atılan ödem -800 gram
Çok iyi gidiyorsun tebriklerGeçen hafta 75,2
Bu hafta 73.8
Fark -1.4
Bu hafta çok kaçamak yaptm ama porsiyon kontrolünü hiç ihmal etmedim,iki haftaya 70 in altına iner miyim acaba
SüpersinSelamlar canlar
Ayın basinda 72.7
Geçen cuma 74.2
Dün 73.4
Bugün 72.6
Ayın başına göre -100 gram.
Geçen haftaya göre -1600 gram
Düne göre -800 gram
Bir günde atılan ödem -800 gram
Allah da senin yüzünü güldürsun yaOo odemlerin kraliçesi
Sen buralara yeni gelmedin,geri geldin
Kaymon arkası sozumle geldim
Kesinlikle rahat görürdünSüpersindemek dün sana uysam ben de 67yi görebilirdim belki
FıstıkGeçen hafta 75,2
Bu hafta 73.8
Fark -1.4
Bu hafta çok kaçamak yaptm ama porsiyon kontrolünü hiç ihmal etmedim,iki haftaya 70 in altına iner miyim acaba
Üye | Boy (cm) | Hedef Kilo | Başlangıç Kilo | 27 Temmuz | 5 Ağustos | Haftalık Fark | 12 Ağustos | Haftalık fark | Ayın başına göre |
| 171 | 68 | 75.2 | 72.7 | 74.2 | +1.5 | 72.6 | -1.4 | -0.1 |
| 164 | 58 | 75 | 69 | 69.6 | +0.6 | 68.7 | -0.9 | -0.3 |
| 175 | 69 | 80 | 78.2 | 75.2 | -3 | 73.8 | -1.4 | -4.4 |
@datlu_333 | 174 | 73 | 95.4 | 94 | |||||
| 160 | 65 | 75.2 | 75.2 | 75.9 | +0.7 | |||
S sarahconnor | 172 | 54 | 58 | 58 | |||||
Yaa içimi ısıttınAllah da senin yüzünü güldürsun ya
Ne tatlı esprilerin var seviyeli, neşeli, pozitif
İyi ki aramıza katıldın