• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom yüzünden eşim hamile misin diye dalga geçiyor :(

Merhaba canım öncelikle bir doktora görün kan değerlerine baktır hipoglisemi şeker baktır kilo vermekte zorlanıyorsan diyetisyen tut inşallah fit olursun ben 3 yıllık evliyim 2.bebeğime hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 80 aç kalınca kan şekerim çok düşüyordu hep tatlı yedim kilo aldım bende doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum
Ya ben yemegi severek yiyorum benim sanirim sorunum bu. Aburcuburlar beni cok mutlu ediyor.

Canım her akşam sarımsak yut(kokmuyor bütün yutucaksın hap gibi)
Metabolizmanı hızlandırır ve hızlı kilo vermene sebep olur ayrıca iştahı da kesiyor. Diğer faydaları da say say bitmez. Eşine de takılma bende eşime aynı şakayı yapıyorum. Kötü niyetli değildir seni düşündüğünden söylüyordur hani belki moralin bozulur inat edip zayıflarsın diye )
:)

Aslında asıl eğitmen olan sensin
Ve sayfanda yayınlamak adına yorum için sahte konu açtın?

21 yaşında, spor eğitimeniyle yaşayan bir kadın olarak değerlendiriyorum ve aksini yakıştıramıyorum

Yani kimse taşlamasın
Küsmesin de

Gencecik kızsın
Yanına yakışmak diye bir şey var

Benden iyi bilirsin

Diyabet, guatr falan var mı?
O zaman durum bambaşka

Üzülmenize değmez aynısını benim nişanlım da diyor bana göbeğim çıkınca gülüp geçiyorum. :KK76:

Bu kadar kendinizi yıpratmayın başta sağlığınız için kilo verin onun bunun lafına hiççç aldırmayın.

Aslında asıl eğitmen olan sensin
Ve sayfanda yayınlamak adına yorum için sahte konu açtın?

21 yaşında, spor eğitimeniyle yaşayan bir kadın olarak değerlendiriyorum ve aksini yakıştıramıyorum

Yani kimse taşlamasın
Küsmesin de

Gencecik kızsın
Yanına yakışmak diye bir şey var

Benden iyi bilirsin

Diyabet, guatr falan var mı?
O zaman durum bambaşka
Bende sporun s si yok ben hareket etmeyi sevmem ki. Esim hafta sonu bisiklet sürelim der ben otobuse binelim derim. Bazen esyalar ust katta kalıyor merdivenleri çıkmaya usenip tuvaletimin gelmesini bekliyorum. Tuvalet sadece üst katta var mecbur çıkıyorum zaten :D ben aslında şişko mutluyum ama esim icin yapcam <3

Bende sporun s si yok ben hareket etmeyi sevmem ki. Esim hafta sonu bisiklet sürelim der ben otobuse binelim derim. Bazen esyalar ust katta kalıyor merdivenleri çıkmaya usenip tuvaletimin gelmesini bekliyorum. Tuvalet sadece üst katta var mecbur çıkıyorum zaten :KK70: ben aslında şişko mutluyum ama esim icin yapcam <3
Yaaaani

Kimse kusura bakmasın

Laf aramızda

Sportmen sevgilim olsaydı,

Ben de "eöh bi dur" derdim kendime

Ay şükür hep göbekli gördüm

Tek spor aktivitem futbol maçı izlemek :))

Bütün yorumları okudum şişman olmaktan mutluyum diyosun boyuna göre kilon fazla eşinde haklı yani bende olsam eşim yanıma yakışsın diye düşünürüm bide hamile kalsan bunun üzerine kilo alsan daha kötü olursun. Bende evlendikten sonra kilo aldım bayağ annem babam çok kilo almışsın dediler önüme çıkan herkes noldu şişmişsin diye yorum yaptılar ben eşime soruyorum eşim yok iyisin böyle almadin diye kırmamaya çalışıyo oda 1 92 boyunda ve spor yapan birisi ben de kendime yakistiramadigim için inat ettim boyum 1 73 kilom 83 tü şimdi 77 ye düştüm ugrasiyorum hala. Bence sende biras dikkat et yediklerine

60 kiloyum ama boyum da 157. Yani aldığım her kilo sanki 2-3 kilo gibi görünüyor. Mutsuz oldukça yemek yiyorum moralim düzeliyor. Diyetteyken de cok huzursuz oluyorum. Sanki adetli gibi mızmız dolanıyorum evde
fiziken aynıyız ve haklısınız maalesef ki iki üç kilo bile bizde sırıtıyor ;ben de yemeden zayıflamayı denemiştim ,emin olun daha çok yiyesiniz geliyor,en güzeli bol bol yürüyüş yapmak ;fırsat buldukça yaz kış demeden yürüyün mutlaka,yürümek hem kilo verdiriyor hem de sıkılaştırıyor;yüzmeye de yazılabilirsiniz o da tüm vücudu çalıştırıyor.Ha şunu da demeden geçemiycem eşinizin böyle kaba konuşmasının hiçbir şey haklı çıkarmaz,"fit olsan seni severim" ne demek ?şart koşarak sevmek nasıl bir sığlıktır;siz kilonuzu mutlaka vericeksiniz 21 yaşındasınız ama karakteri oturmamış bi adamın kaslarına güvenmesi çok gülünç ...

Bende sporun s si yok ben hareket etmeyi sevmem ki. Esim hafta sonu bisiklet sürelim der ben otobuse binelim derim. Bazen esyalar ust katta kalıyor merdivenleri çıkmaya usenip tuvaletimin gelmesini bekliyorum. Tuvalet sadece üst katta var mecbur çıkıyorum zaten :KK70: ben aslında şişko mutluyum ama esim icin yapcam <3
bu arada eşin için zayıflama sakın çünkü anladığım kadarıyla başka bi şeyden yine kırar seni,sen kendine olan saygın için zayıfla;sağlığın için zayıfla şimdi sana tatlı geliyor olabilir ama 30 lu yaşlarda biri olarak şunu söyleyebilirim ki ileride sağlık açısında ceremesini çekersin...

Esine hakli diyenlere birsey demek istiyorum, dalga gecilip size dense bu laf; haklisin zayifliyimmi dersiniz sanki hemen alinirsiniz oysa .. kilo vermek istiyorsan kendin icin ver baskasinin lafiyla degil seni nasilsan öyle sevsin begensin fit güzel görünümlüsün diye degil.

fitness eğitmeni eşi olan bir kadının aşırı kilolu olup bir de üzerine verememesi...
ikiniz de birbirinizden tuhafsınız bence

Adam haklı, bu nasıl fitness eğitmeni daha karısını forma sokamamış derler.
1.60 ım, 53ü geçsem alarm zillerini çalmaya başlıyorum, 1.57 ye 60 kilo çok fazla.
Tıp okuyormuşsunuz gerçi bizim bunları size anlatmamız bile saçma ama o boğaz tutulacak, spor yapılacak.

İyide sizi az çok tanıyordur. Hamile gibisin diyerek motive edemeyeceğini aksine demotive olduğunuzu biliyordur.
Gel birlikte yapalım dese,kabalaşmadan,gayette verirsiniz kilo.
Birlikte sağlıklı beslenir ,spor yaparsınız.
Ama oran kilolu,hamile gibisin vb konuşmalarla bir yere varmak zor.
Yerinizde olsam başka bir spor salonuna (eşinizin çalışmadığı)yazılır,üstüne diyetisyen desteği alır fazla kilomuda çatır çatır verirdim,inadına.

Back