- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi SeviyomHee
esin madem cok biliyor ozaman destek olsun dalga gececegine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıze ozel bır program yapsın esınız sızde rahatlayın o da..21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
Bunu da teklif etti ama ben çok yiyorum o yüzden suçu başka biseyde aramamak lazım. Gayet sağlıklıyım ayrıca tıp okuyorum bi rahatsızlık hissetsem hastaneye uğrardım
Eşiniz çok kaba ama ben çokta haksız bulmadım bunları seni kırmadan tatlı tatlı söylemesi gerekirdi biraz mantıklı olalım 12 kilo biraz fazla ve bu adam seni bu halinle görüp beğenmedi ve fitness eğitmeni diyorsun yani sana zayıfla diyen adam evde oturup göbeğini kaşıyan biri değil sen kocanın senin tamamen ruhuna değil görüntüne de aşık olduğunu kabul et ve düzel eğer senin sadece ruhunu kalbini sevseydi umrunda olmazdı seni kırmaya kıyamazdı madem görüntünu sevmiş evliliğinin selameti için biraz çaba göster kilo ver21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
Ben de eşi haklı diyenlerdenim. Şahsen ben de kilolu göbekli bir adam asla istemem. Eşim de her gün spor yapan çok fit biri. İki kilo alsam dikkat et diye uyarır. Hiç alinmam çünkü o da fit bir eş istemekte haklı.Esine hakli diyenlere birsey demek istiyorum, dalga gecilip size dense bu laf; haklisin zayifliyimmi dersiniz sanki hemen alinirsiniz oysa .. kilo vermek istiyorsan kendin icin ver baskasinin lafiyla degil seni nasilsan öyle sevsin begensin fit güzel görünümlüsün diye degil.
Eşinizde baya odunmuş kusura bakmayın ama eşim bana bir kere bacakların futbolcu bacağı gibi dedi. Benim bacaklarım yamuk mu kilodan biçimsiz mi oldu diye diyet yapmaya başladım. Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Tabi benim eşim sonrasında özür diledi umarım sizinki de diler. Kilo cidden vermek istiyosanız kalori hesaplama programları var onu indirin telefonunuza günde 1200 kaloriyi geçmemeye özen gösterin o zaman aç kalmadan kilo verebiliyosunuz. Üzülmeyin bu kadar21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
bizim boylarımız için ideal olan 50-52 ondan fazlası çok belli oluyor,tabii vücut tipi de önemli
ilk bir hastaneye git kanına baktır ara ögünleri olan bir beslenme programı al diyeyisyenden kan sekerin yükseldiğini söyle spora baslaBen de aynen öyle hic bişey diyemedim sonra yattım omzuna gözlerimi kapatıp üzüldüm. Sonra da niye üzüldün ben yanlış bişey mi söyledim diyo :/
Yemek yersen 1 senede 30 kilo da alır bir insan canımyılda 12 kilo çok fazla bi sağlık sıkıntınız olabilir mi? eğer yoksa eşiniz haklı
21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?