• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom yüzünden eşim hamile misin diye dalga geçiyor :(

Evet ama senden değil...... der 2 saniye susar yemekten derdim.

21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor :KK43: kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
sıze ozel bır program yapsın esınız sızde rahatlayın o da..

Bunu da teklif etti ama ben çok yiyorum o yüzden suçu başka biseyde aramamak lazım. Gayet sağlıklıyım ayrıca tıp okuyorum bi rahatsızlık hissetsem hastaneye uğrardım

Tıp okumakla ne alakası var hastalık teşhisinin. Geçen bir arkadaşımın annesi kanserden öldü. Hem de meme kanserinden ve kendisi DOKTORDU.

21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor :KK43: kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
Eşiniz çok kaba ama ben çokta haksız bulmadım bunları seni kırmadan tatlı tatlı söylemesi gerekirdi biraz mantıklı olalım 12 kilo biraz fazla ve bu adam seni bu halinle görüp beğenmedi ve fitness eğitmeni diyorsun yani sana zayıfla diyen adam evde oturup göbeğini kaşıyan biri değil sen kocanın senin tamamen ruhuna değil görüntüne de aşık olduğunu kabul et ve düzel eğer senin sadece ruhunu kalbini sevseydi umrunda olmazdı seni kırmaya kıyamazdı madem görüntünu sevmiş evliliğinin selameti için biraz çaba göster kilo ver

eşinizin bu şekildeki tabiri çok çirkin. ama şahsen ben onun o laflarından değil, kendimi daha sağlıklı ve fit hissetmek için hemen spora başlayıp uygun şekilde beslenerek 1 yıl içinde fit ve sımsıkı bir vücut yapardım. kendime özen gösterip daha iyi hissederdim. ben de mesela hamile kalmadan önce kilom normal olmasına rağmen eşimle sürekli spordaydık , ciddi anlamda 1 yıl içinde inanılmaz değişim yaşamıştım. karın kaslarım , sıkı bir kalçam ve bacaklarım vardı. hamile kaldıktan sonra sadece yürüyüş yapabiliyorum, eşimse spora devam ediyor. ben kendimi mutsuz hissediyorum mesela.. gebelikte 5 kilo almama rağmen eski halimi özlüyorum, eşim normal anne olacaksın diyor ama ben kendimi beğenmiyorum. inşallah bebeğim doğduktan sonra eski halime geri dönücem. bence sen de denemelisin :KK9:

Esine hakli diyenlere birsey demek istiyorum, dalga gecilip size dense bu laf; haklisin zayifliyimmi dersiniz sanki hemen alinirsiniz oysa .. kilo vermek istiyorsan kendin icin ver baskasinin lafiyla degil seni nasilsan öyle sevsin begensin fit güzel görünümlüsün diye degil.
Ben de eşi haklı diyenlerdenim. Şahsen ben de kilolu göbekli bir adam asla istemem. Eşim de her gün spor yapan çok fit biri. İki kilo alsam dikkat et diye uyarır. Hiç alinmam çünkü o da fit bir eş istemekte haklı.
İdeal Kilo denen birsey var ve genelde kadınların umurunda değil bu. Hiç bir sağlık sorunu olmayan ama evde hamur işleri yemekten sisko olan insanları da hiç anlamıyorum.

yılda 12 kilo çok fazla bi sağlık sıkıntınız olabilir mi? eğer yoksa eşiniz haklı

Eşinizde baya odunmuş kusura bakmayın ama eşim bana bir kere bacakların futbolcu bacağı gibi dedi. Benim bacaklarım yamuk mu kilodan biçimsiz mi oldu diye diyet yapmaya başladım. Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Tabi benim eşim sonrasında özür diledi umarım sizinki de diler. Kilo cidden vermek istiyosanız kalori hesaplama programları var onu indirin telefonunuza günde 1200 kaloriyi geçmemeye özen gösterin o zaman aç kalmadan kilo verebiliyosunuz. Üzülmeyin bu kadar

12 kiloyu birden bire almanın sebebi nedir acaba sağlık problemi mi var ?
Benim eşim spor yapsa kesin bende yapardım tek başıma keyif alamıyorum meretden :)

bizim boylarımız için ideal olan 50-52 ondan fazlası çok belli oluyor,tabii vücut tipi de önemli

AMa bu zatıf statüsüne girer, herkes de zayıf olmak zorunda değil. İsteyen 60 kilo ile de fit olabilir. Zaten kaslı birisi için 50 kilo çok zayıf olacaktır.
Ama konu sahibi hiç hareket etmiyorum demiş, onda bu kilo fazla gösteriyordur muhtemelen.

Baştaki yorumlarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz size daha önce zayıflamanız için yardım etmiş . Şunu yeme bunu yeme demiş ama zaten öyle kilo verilir ama siz bunu uygulamak yerine katlanamamışsınız. Hem sporla aram Yok hem diyet yapamıyorum diyorsunuz e bu adam ne dese haklı size o zaman. Hani çok çaba gösterseniz de vermeseniz neyse de siz karnım doysun pastam dursun diyorsunuz öyle bi hayat Yok malesef

Samimiyetinize güvenip takılıyodur size, benim en eğlenceli ilişkimde sürekli birbirimize böyle takılırdık, böyle hakaret ederse de cevabını verirdim. Samimi olmasa söylemezdi herhalde.

Onun dışında benim de eşim bir anda kilo alsa ben de takılırım ve rahatsız olurum. Herkesin güzellik anlayışı farklı tabii ki ama fiziksel olarak birini çekici bulmazsam biraz soğuyorum, sonuçta tanıştığınızda böyle görünmüyordunuz, yaşınız da çok genç, daha kötüye gitmemesi için aslında şaka yollu takılarak uyarıda bulunmuş. Tabii ki sizin bedeniniz ve sizin kararınız ama spor yapıp kilo verirseniz siz de mutlu olursunuz eşiniz de gibi geliyor bana.

Ben de aynen öyle hic bişey diyemedim sonra yattım omzuna gözlerimi kapatıp üzüldüm. Sonra da niye üzüldün ben yanlış bişey mi söyledim diyo :/
ilk bir hastaneye git kanına baktır ara ögünleri olan bir beslenme programı al diyeyisyenden kan sekerin yükseldiğini söyle spora basla

Esin hakli. Birde spora gelenlerle kiyasliyordur ister istemez. Ben de hergun fit ve guzel erkek gorsem evde iradesiz ve kilolu kocami gorsem sogurum. Zaten adam boyle guzelsin dememiski zayiflarsan daha cok bevenirim diye bastan demis.

yılda 12 kilo çok fazla bi sağlık sıkıntınız olabilir mi? eğer yoksa eşiniz haklı
Yemek yersen 1 senede 30 kilo da alır bir insan canım
Ben evlendiğimde 60 kiloydum sadece gece yemeğiyle 4 ayda 6 kilo aldım düşün abartsaydım kendime dur demeseydim daha da alırdım.
Ama diyet ve sporla yine 60 düştüm böyle daha iyiyim
Boyum 1,64
Buna rağmen 66 kilo bende fazla duruyordu
Dikkat etmek lazım hemde yaş ilerleyince daha zor oluyor

aslına bakarsan kaba bi dil kulansa da doğru söylemiş, yani eğer düzgün bi yemek yemiş olsaydın şekerin düşmezdi, mesela protein sebze yesen, bi hastalığın yoksa tabii
fitness eğitmeniyse dili kendine kaba gelmiyordur belki, belki bu şekilde seni motive edeceğini düşünüyordur,
duygusal olarak yemeye düşkünsen yemeğin yerine başka bişey koy
aslında bazı insanlar yemeğin yerine spor koyar mesela
sevmiyorsan dizi, film, kitap, doğa yürüyüşü, yüzme gibi şeyler koyabilirsin

göbek konusunda da o tam olarak göbekte olmayabilir şekerli unlu paket gıdalarla falan besleniyorsan şişkinlikte olabilir

Back