• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom yüzünden eşim hamile misin diye dalga geçiyor :(

O zaman aldatmasi an meselesi. Ogrencilerinden herhangi birine ilgisi giderek artacak demektir. Potansiyel sapik gozuyle bakiyorum suan kocaniza.
Öyle huyları hic yoktur ekranda çıplak kadın çıkınca bile başını cevirir. Arkadaslari da söylüyor kimseye bakmiyor kizlar soru sorduğunda uzatmadan kesin cevaplar veriyor diye

eşiniz egitimen ve siz kilo vermekte zorluk yaşıyorsunuz
siz kilo vermek istediginizi bir kez daha düşünün Sonra da eşinizden dogru yardımı alıp kendiniz için zayıflayın
bana da arkadaş olun dogum sonrası vermem kiloyu birlikte verelim
Program hazirlayinca hemen sana da göndereyim :) genelde günü gününe degil de bundan uzak dur bunu yarim tabak ye sabah cok az ekmek hakkin var vb. Şeklinde konusur.

Eşin madem fıtnısçı sana bir diyet programı uygulasın. Amaaannn boşver bacım kiloda versen dicek bişey bulur

Kocam kilo almama kızıyor diyorsun ama madem senin için kilo önemli değil, sen neden şişman biriyle evlenmedin de fitness egitmeniyle evlendin...itiraf et. Dış görünüş senin için tabii ki de önemli çünkü..ve senin icin onemli olanin eşin icin onemli olmasina neden bozuluyorsun ki

Kocam kilo almama kızıyor diyorsun ama madem senin için kilo önemli değil, sen neden şişman biriyle evlenmedin de fitness egitmeniyle evlendin...itiraf et. Dış görünüş tabii ki de önemli çünkü..
Evet tabiki önemli ama kendisi 95 kilo boyu uzun diye istediği kadar yiyebiliyor :/

Haklisin ama 190 boyu var benim aldigim kilo yığılıyor resmen. Onda alan o kadar geniş ki alsa bile farkedilmiyo

21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor :KK43: kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
Keşke cadı olsaydım senin kocan gibileri kazanıma atar kaynatırdım. :KK53::KK53::KK53::KK53:

Cnm yeni alınan 12 kilo hemen veririlir.. eşinizin yaklaşımı hoş değil ama bazende birinin böle yüzü ne vurması lazım ki aklın başına gelsin.. yemeden de zayıflanmaz zaten.. abur cubur ve ekmeği kes.. suyu arttır 7den sonra bişi yeme.. hemen gitmeye başlar ilk etapta ;)

Daha önce size beğenisini söylemiş ve işi gereği yanında fit bir kadın istiyor olması normal.
12 kiloyu nasıl aldığınız önemli. Sağlık sorunlarından dolayı mı , yoksa yemeye içmeye dikkat etmeyip abur cuburla mı aldınız ?

Eşinizden yardım isteyin , size dengeli beslenme ve spor konusunda yardımcı olsun..

Hem o hem siz motive olursunuz.

Eşiniz sizi gaza getirmek için söylemiştir üzülmeyin.
Ama şu bi gerçekki eşiniz için vücut ölçüleri önemli. Lütfen szde bırakmayın kendinizi spora başlayın diyetisyene gidin. Şuan kendinizde verebilirsiniz o kiloyu ama vücudunuz yatkın demekki kilo almaya. Yarn birgün çocuk olunca daha zorlaşır

Bazen birilerinin kilo konusunda uyarmasi iyi oluyor. Babam benimle dalga gectiginde 10 kilo vermistim mesela. Belki hamilemisin demesi hos degil ama bu sizi saglikli beslenmeye yonlendirebilir.. salmayin kendinizi cok kisa surede hizla kilo almissiniz ki bunun cogu yag olarak alinmistir vucuda. Spora baslayin bence..

Adam sizi zayıfken beğenmiş ve önemsediğini de dile getirmiş.. Herhangi bi sağlık sorununuz olmadığı halde keyfeten alıyorsanız bu kiloları eşiniz çok haklı.. Ama üslubu çirkin..
İnstagramda kilo verme süreçlerini paylaşan sayfalar var. Her öğünü paylaşıyorlar onları takip edin, size menü konusunda fikir olur.. Fit tarifler yapabilirsiniz.. Aç kalmadan zayıflanabiliyor..

Ben de aynen öyle hic bişey diyemedim sonra yattım omzuna gözlerimi kapatıp üzüldüm. Sonra da niye üzüldün ben yanlış bişey mi söyledim diyo :/

Size ne onu nede bunu beceremiyorsun diyen adamın omzuna yattınız mi sessizce cidden. Kusura bakmayın ama siz de bir garipsiniz. Adam beni beceriksiz ilan edecek ben de omzuna yatacağım kabullenip susacağım. Bi ben miyim yani şimdi buna takılan. Ilginç!

Eşiniz çok kabaymiş ben olsam uzulmek yerine dalgaya vurup seninde saclarin dokuluyor kel kalacaksin yakinda vs. tarzi birsey soyler icimi rahatlatirdim.. Ama tabi şu da bir gercek herhangi bi saglik probleminiz yoksa kilo almak sirf yemekten ve hareketsizlikten kaynaklaniyorsa biraz dikkat etmenizi cozum bulmanizi oneririm..

Back