- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
brakiyalji sorunum var diyen ne demek istıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google a sormadan absans afaki anüri nedir bilirmisiniz
Ne diyon kız?brakiyalji sorunum var diyen ne demek istıyor
yanlış yere yazmışım diğer konuya yazacaktım ha haNe diyon kız?
Ha ben anladım galiba. Çocuk sevmeyen minnak doktor elif hanımın konusu bu da :) Hey Allahım sen nelere kadirsin.. Bu kız doktorsa ben de aya giden ilk türk kadın astronotum..yanlış yere yazmışım diğer konuya yazacaktım ha ha
Ha ben anladım galiba. Çocuk sevmeyen minnak doktor elif hanımın konusu bu da :) Hey Allahım sen nelere kadirsin.. Bu kız doktorsa ben de aya giden ilk türk kadın astronot
Ölüyü diriltirim diyorsun.Sen daha acar doktor çıktınyanlış yere yazmışım diğer konuya yazacaktım ha ha
yok ben basit bir turizm lisans mezunuyum doktorluk kim ben kimÖlüyü diriltirim diyorsun.Sen daha acar doktor çıktın
Seninle çok benziyoruz 21 yaşımdayım evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten sonra 15 kilo kadar aldım eşim dalga geçmiyor ama onunda bu konudan hoşnut olduğunu düşünmüyorum diyetisyene gidicem önümüzdeki hafta çünkü yaz geliyo artık kilolu bi şekilde eşimle denize gitmek istemiyorum benden 10 kilo az bi eşim var hem minyon hem çok zayıf bu yüzden sende zayıflamaya çalışmalisin21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?