- Konu Sahibi SeviyomHee
Valla kilonu verirsin, ama o adamda o saygısızlık varken... Bilemedim. Saygısız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz acayipim cok seviyorum üzse bile onun omzunda teselli buluyorum ya da yanına uzanıyorum en kızgın halimde en fazla mutfağa kadar gidiyorum.Size ne onu nede bunu beceremiyorsun diyen adamın omzuna yattınız mi sessizce cidden. Kusura bakmayın ama siz de bir garipsiniz. Adam beni beceriksiz ilan edecek ben de omzuna yatacağım kabullenip susacağım. Bi ben miyim yani şimdi buna takılan. Ilginç!
En fazla mutfağa kadar gidiyorsunuz cevap sizde işte o gidiş +12 olarak ve incitilerek size geri dönüyorBen biraz acayipim cok seviyorum üzse bile onun omzunda teselli buluyorum ya da yanına uzanıyorum en kızgın halimde en fazla mutfağa kadar gidiyorum.
Ben olsam , kendime zayıflayabilmek için düzgün ve sağlıklı bir program yapardım. Eşin üstelik fitness öğretmeni. Eşinden de yardım isteyebilirasin. Bence formuna dikkat et. Bu şeye benziyor eşin diş hekimi olsa ama sen dişini fırçalamasan.21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
Ya kızmıyorum ben de tabiki. Sadece ben zaten siskoyum diye triplerdeyim. Bana destek olsun isterdim. Ama haklı ben yanına yakışmıyorumDiyorsunuz ya mutsuz olduğum her an yeme isteği duyuyorum diye işte olayın bu boyutunu halletmeye çalışın bence.
Yani yemek yerine başka bir şey koyun bir etkinlik ne bileyim bir dizi yürüyüş yapın akşamları mesela illa spor salonuna gitmenize gerek yok.
Valla ne yalan soyliyim ben esinizi haklı buldum çünkü yaşınız daha çok genç adam uyarmasa belki bi 5 10 kilo daha alacaksınız.
O nedenle bence bu tetikleyici olur sizin için böyle bakın olaya.
Ayrıca adam hakaret etmemiş ki size kizmasi çok normal.
Biz de böyle bi konuşma geçirdik ben ağladım o da özür diledi seni cok seviyorum 100 kilo bile olsan sevgim bitmez yanlış konustum diyeLarin seni beğenmiyorum diyor ve sen hala kilo aliyorsun nasil adamsin falan diye.
Evet hakli benim de esim 300 kilo bile olsa ona olan sevgim degismez ama bakis acim degisir. Cinsel hayatimiz degisir. Mesela esim kilolu olunca benim istedigim tarzda giyinemiyor ve bu beni cok uzuyor. Alisverise cikiyorsun begendigin bir seyin en buyuk bedenini deniyor ama olmuyor. Ister istemez benim moralim bozuluyor.Biz de böyle bi konuşma geçirdik ben ağladım o da özür diledi seni cok seviyorum 100 kilo bile olsan sevgim bitmez yanlış konustum diye
Benide hamile sananlar oluyor göbeğim yüzünden ama çok şükür eşim böyle şeyler söylemez hatta kilolu bulmaz beni diyetisyen yardımıyla zayıfla çenesi kapansın gerçi bu zihniyetteki adam için değil kendin için yap hatta karın kası yap boşa derdimde o kadar değil ayrılmak öküzlüğüne ver ne yapalım21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
Merhaba canım öncelikle bir doktora görün kan değerlerine baktır hipoglisemi şeker baktır kilo vermekte zorlanıyorsan diyetisyen tut inşallah fit olursun ben 3 yıllık evliyim 2.bebeğime hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 80 aç kalınca kan şekerim çok düşüyordu hep tatlı yedim kilo aldım bende doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?