• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom yüzünden eşim hamile misin diye dalga geçiyor :(

Esiniz fitness egitmeni oldugu halde boyle olmayi nasil basardiniz? Esimin meslegi o olsa pesinden ayrilmam ozel kocluk yaptirirdim kendime :KK70: Malum sadece salona gidebiliyorum özel hoca tutmadim :KK70:Esini yedirip sisirmek yerine kendinize özen gisterin bence. Saglikli ve mutlu bir cift olurshnuz ne guzel :)

Daha önce de kilo ver dedi mi

Kilo vermek için çaba göstermiyorsun diye mi böyle kırıcı oldu

Yani Yemen'den kısmayın o Zaman spor çok olsun

Protein ağırlıklı bir program ile aç da kalmazsın ki
Evet denedik 1.5 kilo daha aldim diyet sonunda. Tabi bu sefer de ben onu sucladim sonra da o benle ugrasmayi birakti

Eşin kaba anlatmış kendisini ama haksız değil ki.. eşimin evlenmeden göbeği yoktu çok daha sexi gelirdi , şimdi göbeğiyle en fazla tatlı oluyor :D sexi diye tarif edemez oldum :D tabi dönüp kendi totoma da bakmam lazım:olamaz:

Evet söylenen için kırıcı ama gerçek bu , kilo seksi görüntüden uzaklaştırıyor. İnşallah Doğum sonrası bende aldığımın iki katını verebilir evlilik öncesi kiloma dönebilirim

Eşin kaba anlatmış kendisini ama haksız değil ki.. eşimin evlenmeden göbeği yoktu çok daha sexi gelirdi , şimdi göbeğiyle en fazla tatlı oluyor :KK70: sexi diye tarif edemez oldum :KK70: tabi dönüp kendi totoma da bakmam lazım:olamaz:

Evet söylenen için kırıcı ama gerçek bu , kilo seksi görüntüden uzaklaştırıyor. İnşallah Doğum sonrası bende aldığımın iki katını verebilir evlilik öncesi kiloma dönebilirim
Evet haksız diyemem ama beni de depresyona sokmasa iyiydi :KK48:

Miniminnak elif hanım , ayda 1 kilo senede eder 2 kilo :)
Boşver takma kafana , yavaş yavaş diyete başla yine dönersin eski hâline :)
Sanki eşin hep fit mi kalacak , ye kocanın başının etini yedir güzel yemekleri bak bi 10 seneye nasıl hem kel hem de fodul oluyo :)

Hannaz 2 nin yanında bir rakam daha olması lazım canım :)

Ay ben de esimin minicik göbeği ciksa soylenmeye basliyorum, surekli el atip kac aylik, almis yurumus, tam dayi oldun sen falan diyorum :)
cunku onu seviyorum, benim icin sağlığı da fiziksel gorunumu de cok onemli. Kilonun ne korkunc bisey olduğunu da fazlasiyla deneyimledigim icin onun bir kilo almasina tahammul edemiyorum.
Eşim de bana karissa kizmaz, kirilmazdim. Yontemi yanlis olabilir ama niyeti iyi.

Doktora gittiniz mi belkide kilo almanıza neden olan bir rahatsızlık vardır tiroit,pko vs gibi.
Bunu da teklif etti ama ben çok yiyorum o yüzden suçu başka biseyde aramamak lazım. Gayet sağlıklıyım ayrıca tıp okuyorum bi rahatsızlık hissetsem hastaneye uğrardım

Evet denedik 1.5 kilo daha aldim diyet sonunda. Tabi bu sefer de ben onu sucladim sonra da o benle ugrasmayi birakti
Ilk zamanlar spor ve diyet ile kilo alimi normal. Esin bunun sebebini de aciklamistir sana.
Kaldi ki protein agirlikli beslenmede ac kalmazsin.
Sen ya kilo vermek istemiyorsun ya da bi denli kilo almana baska sebep var. Mutsuzluk? Vs...
Esinize ilk kizdim ama suan bende adam da artik caresiz kalmis bir de bunu deneyeyim moduna girmis algisi olustu .
Yasin cok genc kendine bunu yapma...
Millet (ben dahil :D) esin gibi birinden destek almak icin spor salonlarina gidiyoruz. Hocalarin pesinde dolaniyoruz.
Sizin hazir dibinizde
Bir de tabii su durum var. Sosyal medyada arkadaslari ya da ogrencileri sporcu adamin karisina bak terzi kendi sokugunu dikemiyor neden ondan ders alalim diyebilir ..madalyonun bir de bu boyutu var.

Eger hastaliginiz yoksa silkelenip kendinize gelin

Kendin için birşeyler yapmak istersen eğer iradeni koruyup az yiyerek ve eşinin çalıştığı salonda spora başlayarak, azim ederek eski haline dönebilirsin. Hatta daha fit olursun hemde eşin yardımcı olur iyi de olur...

Bunu kendin için yapabilirsin, Eşin için değil...

E fitness eğitmeni ya bilir o diyet spor işini. Hocalık yap bana beraber fit olalım de. Tamam çok yaban herif ama sizde azcık kendinizle dalga geçmeyi bilin her halinizle barışık olun yavv..

Ilk zamanlar spor ve diyet ile kilo alimi normal. Esin bunun sebebini de aciklamistir sana.
Kaldi ki protein agirlikli beslenmede ac kalmazsin.
Sen ya kilo vermek istemiyorsun ya da bi denli kilo almana baska sebep var. Mutsuzluk? Vs...
Esinize ilk kizdim ama suan bende adam da artik caresiz kalmis bir de bunu deneyeyim moduna girmis algisi olustu .
Yasin cok genc kendine bunu yapma...
Millet (ben dahil :KK70:) esin gibi birinden destek almak icin spor salonlarina gidiyoruz. Hocalarin pesinde dolaniyoruz.
Sizin hazir dibinizde
Bir de tabii su durum var. Sosyal medyada arkadaslari ya da ogrencileri sporcu adamin karisina bak terzi kendi sokugunu dikemiyor neden ondan ders alalim diyebilir ..madalyonun bir de bu boyutu var.

Eger hastaliginiz yoksa silkelenip kendinize gelin
O da oyle diyor millet ariyor senin burnumun dibinde faydalan diyor. Ben zaten kapalıyım genis bi gomlekle isi kapatiyorum. Diz kapagima kadar ortulu zaten gerisi de bacagim kolum ince. Herkes neyin var inceciksin diyo. Buzdağının görünen kısmı tabi bu :KK70:

Eşin kırıcı olmuş düzgünce söylese sende kendin için bi çaba gösterirsin.
Kendi kafana göre diyet yapma diyetisyene git , eşinde laf yapacağına adam gibi spor yaptırsın sana millet özel hocaya para bayılıyor sizin elinizin altında özel hoca var değerlendirmeyi bilmiyorsunuz.

O zaman aldatmasi an meselesi. Ogrencilerinden herhangi birine ilgisi giderek artacak demektir. Potansiyel sapik gozuyle bakiyorum suan kocaniza.

O da oyle diyor millet ariyor senin burnumun dibinde faydalan diyor. Ben zaten kapalıyım genis bi gomlekle isi kapatiyorum. Diz kapagima kadar ortulu zaten gerisi de bacagim kolum ince. Herkes neyin var inceciksin diyo. Buzdağının görünen kısmı tabi bu :KK70:
Kk ablasi tavsiyesi vereyim sana :D
Gun gelir kapatamazsin.
Ayrica ilerde bebek dusunurseniz kilolu gebelik cok riskli olur. Sonra bir de onlarla ugrasirsin.
Yasin gencken toparlan .
Haa yok ben yeni "beden olumlama." akimini benimsiyorum dersen senin hayatin.

Kk ablasi tavsiyesi vereyim sana :KK70:
Gun gelir kapatamazsin.
Ayrica ilerde bebek dusunurseniz kilolu gebelik cok riskli olur. Sonra bir de onlarla ugrasirsin.
Yasin gencken toparlan .
Haa yok ben yeni "beden olumlama." akimini benimsiyorum dersen senin hayatin.
Güzelce zayiflicam. Sporla cok aram yok ama diyetle yapamazsam sporu da yapcam :)

Back