• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom yüzünden eşim hamile misin diye dalga geçiyor :(

valla adam haklı bi nevi. 1 senede 12 kilo neden alınır ki? ben de fit birini isterim karşımda.

Yemek yersen 1 senede 30 kilo da alır bir insan canım
Ben evlendiğimde 60 kiloydum sadece gece yemeğiyle 4 ayda 6 kilo aldım düşün abartsaydım kendime dur demeseydim daha da alırdım.
Ama diyet ve sporla yine 60 düştüm böyle daha iyiyim
Boyum 1,64
Buna rağmen 66 kilo bende fazla duruyordu
Dikkat etmek lazım hemde yaş ilerleyince daha zor oluyor

ben 1 kilo bile alınca hemen dikkat ediyorum vermek istiyorum. hamileliğimi bile 10 kiloyla bitirdim o yüzden bana bu rakam imkansız gibi geliyor.12 kilo alana kadar insan hiç tartılmaz mı kendine bi dur demez mi

aslında kilo o kadar geçici bişey ki. benim de erkek arkadaşım çok fazla kilo aldı. ben de kibarca zayıfla lütfen sağlıgına da zararlı diyorum. eşiniz biraz kabaca söylemiş ama doğruyu söylemiş bence. malesef sonucta yan yanasınız dış görünüş istesek de istemesek de etkiliyor bazı şeyleri. bence de kilo vermelisiniz. diyetisyene gidin. e eşiniz de fitness eğitmeniymiş ne kadar güzel bedava personal trainer daha ne. imkanlarınız çok geniş. yada kendisine söyleyin ben de zayıflamak istiyorum yardımcı ol bana diyin. eğitmen değil mi işi ne karısına yardımcı olmıcak da napıcak. salonuna gidin spor yapın. valla keşke benim de erkek arkadaşım eğitmen olsa daha ne isterim sonuna kadar kullanırım valla :KK48:

Yalnız ben eşinize hak verdim. Şimdi burda bi kadın "kocam 1 yılda 12 kilo aldı" diye konu açsaydı adamı topa tutardık kendine baksın salmasın diye. Siz 21 yaşında daha çok gençsiniz. Bu yaşlarda bu kadar hızlı kilo alıyorsanız 5-10 yıl sonra işiniz daha zor. Öncelikle sağlığınız için dikkat etmeniz lazım yediğinize içtiğinize. Adam da haklı, karşısında kendini salmış bakımsız bi eş görmek zorunda değil, ortada hastalık vb durum da yok. Bi de fitness eğitmeniymiş gözüne daha çok batar. Bence eşinizden destek alarak sağlıklı bi diyete başlayın. Unutmayın güzellikten daha önemlisi sağlık her şeydir.

Madem egitmen bir beslenme ve spor programi hazirlasin size.hatta hocalik yapsin çalıştırsin.
Kendin icin oncelikli olarak tabi ki kilo vermen iyi olacaktir.

Bencede eşiniz biraz kaba konuşmuş ama haklı bi yerde.. belkide ne kadarını olsada söyleme tarzı hızlı bi şekilde kilonun vermeniz için bu şekil konuşuyordur. Önce sağlık sonra eşinize tekrar alıcı gözükmek için kilo vermeye baslasaniz iyi olur. Ama herseyden önce siz bu halinizden memnunmusunuz? Sizin için kilolu olmak mı güzel bi his zarif olmakmi

Esiniz cok kaba

Madem ki meslegi de bu konuyla alakali, tutsa elinizden destek olsa yol yordam gosterse...

Fit olsam sana mi bakarim de ona 1 yil yeter bu laf.

Kiloyu sadece kendin ve sagligin icin ver.

21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor :KK43: kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?

Güzelliği tek bir sivilce bozar, önemli olan kalpler kırılmasın... eşin saçmalamış kusura bakma. hepimizin zaman zaman kg aldığı verdiği dönemler olabilir ne demekmiş fit olursan sana ilgim artar ya bu ne hadsizlik?

858fea2dd9dfe842d64f2fc0733460a682901449_hq.gif

oh-my-venus_chu.gif

Eşine bu diziyi izlet.
Harikadır.

Oh my venüs.

Adamı örnek al.
Mesleğinin hakkını ver biraz de :)

Merhabalar, kilo alımınızın gerçek sebeplerine ineceğiniz bir günlük tutun. Eşinizin kırıcı sözlerini, bunlar için ne hissettiğinizi yazın, kilo vermek istiyorsanız eğer bu konudaki planlarınızı da yazabilirsiniz. Diyetisyen desteği ve spor ile bir yılda aldığınız kiloyu kısa sürede verebilirsiniz- eğer siz istiyorsanız. Eşiniz arkadaşlarınız aileniz sizin bedeninizin sahibi değildir. Tutacağınız günlük fit olun ya da olmayın iç dünyanızı dinlemenizi sağlayacaktır.

Gidip koşu bandıyla evlenseydi ozaman. Terbiyesiz adam!! Kusura bakma ama özgüvenini asla kaybetme. Herkes fitken mi güzel allah aşkına. Kadın 36beden ama suratına bakılmıyor. Çok kıloda ıllakı ıyı degıl ama eşim orays buraya saldırmasın dıye kılo verme saglıgın ıcın kendın ıcın kılo ver

1 sene içinde 12 kilo almayı nasıl başardın ki?
Tamam eşin biraz maron evet ama bu şekilde de kilo almaya devam edersen ooooo

Bence eşine git de ki; benim eğitmenim ol

Ok :)

Eşine yorum yapmıyacağım.
Kaç kilosun şuan.boyun kaç. Çalışıyormusun ev hanımı misin?

Eşinin ifade tarzı yanlış olsa da kilo almandan rahatsız olmakta haklı.1 senede 12 kilo çok fazla.Yemeyin siz de biraz dikkat edin.

İnsanların dış görünüşü ile dalga geçen insanlar aşırı kalitesiz. Siz de sağlığınız için dikkat edin kilonuza

amaaan kılo alınır verılır de, karakter naklı olmuyor be gulum senın bu karektersızlıgını napcaz deseydın. Insan karısına oyle der mı ya hadsız herıf

Bana eşim arada karı kaç aylık diyo kilo aldığım zamanlar çok fitimdir normalde arada Azda olsa çıkar gobusum onun öyle demesi beni tahrik ediyor hemen kendime geliyorum spor yemek azaltma vs geri geçmiş şekilde oturuyorum karşısına yani bunu kötü biseymis gibi yazıp dertleneceginize bence kendinize bunu bı inat yapın zayiflayin söyleme tarzida önemli tabi ama yinede ezilmeyin laflarinin altında umursamiyormus gibi yapın ama zayıflayıp lafını agzina tikamk içinde çalışmaktan vaz geçmeyin derim

Back