- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
canım nerdesin......sağolun kızlar hakiki bal getirmiş teyzem ballı süt içiyorum biraz ferahlatıyo
canım nerdesin......hayırlı geceler kızlar bayadır uğrayamadım ramazan yoğun geçiyor.. yarın memlekte gidiyoruz izinden sonra gene diete devam.. ben arada tartılıyorum 71 felan geliyorum sanırım yarın tartılabilirsem yazarım buraya çok işlerim var ama hiç birşey yapasım yok çok yorgunum..
neslihan maşallah çok iyi gidiyor bırakmak yok bizler gelene kadar 70 li rakamları göreceksin azmin daim olsun canım..
didem canım çok geçmiş olsun neslihanın dediklerine aynen katılıyorum bi tahlillerine baktır inşallah çok daha iyi olursun canım..
anetam ramazan bitince daha iyi diet yaparsın ramazanda olmuyor canım.. bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun daha nice seneler kutlayın inşallah..
seçil senin misafirler baya yoğunmuş canım benim şimdi bıraz olsun ferahlamışsındır ramazanda misafir zor olur ama onlarda evinin bereketini artırmışdır canım misafir berekettir allah razı olsun deseler yeter..
canım nerdesin......Selam kızlar bayramın ikinci günü misafirlerim gelicek benim.bayram hareketli geçecek gözüküyo bakalım hayırlısı.
Neslihan bayramdan sonra kadro tam olur sanırım ben arada bir gelip bakıyorum fırsat buldukça. Geçmiş olsun dikkat et kendine
Hanife bebisinin yaşı kutlu olsun şimdiden. Kalabalık olacaksınız kısır börek falanda yap canım kalabalikta iyi oluyo.
Ilknur nerelerdesin sen merak ettik seni.bak yine aynı kilolara denk geldik ramazandan sonra yarisalim senle
canım nerdesin......Selam kızlar nasılsınız bakalım? Benim misafirlerim cumartesi günü gittiler.bizde soluğu izmirde aldık. Mis gibi deniz kokusu.bol bol denize girdim yüzdum.cok iyi geldi bana doğrusu bugün de dönüş yaptık evdeyim bi kaç saat önce geldik bir sürü işim var.bayramda diyet falan yapamadım bayramın tadını çıkarttım.ama bugün itibariyle diyete devam.yarin sabah tartilicam bakalım kaç kiloyum.sizler napiyosunuz
bu arada bu hafta az verdim ben şu an itibariyle 79,6 üm ama eczanede tartıldım yarın kendi tartımla tartılacam bakalım durum ne[/QUOTE
canımm süpersin ya maşallah diyeyim.. ben dediğim gibi artık telefondan giremiyorum...bilgisayarı ne zaman açabilirsem ilk iş buraya bakmak:))
ben de dün itibariyle 72.6yı gördüm:)
yeni kilomu da ekledim canımKİLO TAKİP ÇİZELGEMİZ
üye // 31.07.2014 // 08/08/2014 de /15/8/14 de /
1. anetam 75/72,9/72.6
2. devrusum 69,8//
3. gulcan32 55,3// // kg
4. neslihank4 81,5// 79,9/79,6
5.secilsecil 73,8//71.1//2,7 kg
6.ilknur84 ...//
7.didem ... ...//
8.güzelim mezun oldu
E Bİ TAKİP ÇİZELGEMİZ OLSUN BARİ DEDİM BUNU YAPTIM ARTIKIN
Tebrikler şekerimSelam hanımlar nasılsınız bakalım?Bu sitenin hali nedir?Hic güzel olmamış.Ne online olanları görebiliyorum,nede bir düzen varneyse.Nasılsın bayram ramazan bitti döndünüz mü sahalara....Ben iyice kurudum :) 61 kg oldum.
Çok mu aldın yazsana canimiyi pazarlar kızlar ben iyiyim çok şükür kilo aldım ama biran önce kendime gelip zayıflamam lazım siz iyisiniz maşallah
canım sıkıntıdan mı kilo verdin senSelam hanımlar nasılsınız bakalım?Bu sitenin hali nedir?Hic güzel olmamış.Ne online olanları görebiliyorum,nede bir düzen varneyse.Nasılsın bayram ramazan bitti döndünüz mü sahalara....Ben iyice kurudum :) 61 kg oldum.
valla kilo alınıyor canım buraya bağlı kalmadıkça..hadi dönün de zayıflayalım artık:)iyi pazarlar kızlar ben iyiyim çok şükür kilo aldım ama biran önce kendime gelip zayıflamam lazım siz iyisiniz maşallah
eda cım bu karar dönüm noktası senin için bu sefer allah herşeyin hayırlısını versin.yaşadıklarını sen biliyorsun kararıda sen vereceksinHanifecigim 20 gündür görüşmüyoruz.Yok kg vermiştim zaten.Siz nasılsınız?
Hanifecigim 20 gündür görüşmüyoruz.Yok kg vermiştim zaten.Siz nasılsınız?
Valla olabilir canım yaa:)kızlar nasıl gidiyor hala motive olamadınız adaptasyon sıfır zaman çok değerli hadi dönün aramıza
ilknurum senden ne haber.hamile kalmak istiyorsun sanırım bebekmi özledin
gülcan senden epeydir haber yok
didem aldığın kilolar ne alemde
seçil sende durum ne canım
hanife sende vermeye devam ediyorsun en azından canım napsak ikimiz menu paylaşmaya başlasak kızlarda katılırmı aramıza
tatlım web sayfasından giriyorum ben.çok kullanışlı. tavsiye ederimValla olabilir canım yaa:)
bu akşam girip yazarım menümü..ama 10buçuk gibi geliyorum eve...telefondan girilmiyor artık..sen girebiliyor musun
iyileşmene sevindim.ama sağlıksız beslenmene üzüldüm.ne olursa olsun sağlıklı beslenmekten vazgeçme gülüm yoksa yol su elektirik olarak döner sana. e ben kışa kadar sanırım ekime kadar hedefime ulaşırım sizinle takılırım artık napimKilomu yazmaya utaniyorum kizlar ya yeni iyileştimya çok şükür bol bol dondurma yiyorum gezdim evde durmadim önüme geleni yedim kilolarda artti dogal olarak. Kış gelene kadar kimsenin fazla uğrayacağını sanmıyorum
neler yaptığını anlatırsan cnm bizde baslarız inş kilolarımızı vermeyeBENDEN BAŞKA BİLDİRİM GELİRSE LİSTE HAZIRLAYACAĞIM KIZLAR
GÜNÜN İLK BİLDİRİMİNİ YAPAYIM KIZLAR
BİLDİRİM
başlangıç: 90
geçen hafta: 79,6
bu hafta: 78,9
giden: 0,7
toplam giden:11,3
spor: HAFTA BOYUNCA YURUME YUZME ZAMAN ZAMANNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?