"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

sağolun kızlar hakiki bal getirmiş teyzem ballı süt içiyorum biraz ferahlatıyo
canım nerdesin......
canım nerdesin......

canım nerdesin......

canım nerdesin......

KİLO TAKİP ÇİZELGEMİZ

üye // 31.07.2014 // 08/08/2014 de /15/8/14 de / BİLDİRİM YAPAN ÜYELER

1. anetam 75/72,9/72.6

2. neslihank4 81,5// 79,9/79,6

E Bİ TAKİP ÇİZELGEMİZ OLSUN BARİ DEDİM BUNU YAPTIM ARTIKIN

Selam hanımlar nasılsınız bakalım?Bu sitenin hali nedir?Hic güzel olmamış.Ne online olanları görebiliyorum,nede bir düzen var neyse.Nasılsın bayram ramazan bitti döndünüz mü sahalara....Ben iyice kurudum :) 61 kg oldum.

iyi pazarlar kızlar ben iyiyim çok şükür kilo aldım ama biran önce kendime gelip zayıflamam lazım siz iyisiniz maşallah

Tebrikler şekerim
iyi pazarlar kızlar ben iyiyim çok şükür kilo aldım ama biran önce kendime gelip zayıflamam lazım siz iyisiniz maşallah
Çok mu aldın yazsana canim

canım sıkıntıdan mı kilo verdin sen geçen gün konunu okumuştum..umarım eşinle aranız düzelmiştir..

valla kilo alınıyor canım buraya bağlı kalmadıkça..hadi dönün de zayıflayalım artık:)

kızlar nasıl gidiyor hala motive olamadınız adaptasyon sıfır zaman çok değerli hadi dönün aramıza
ilknurum senden ne haber.hamile kalmak istiyorsun sanırım bebekmi özledin
gülcan senden epeydir haber yok
didem aldığın kilolar ne alemde
seçil sende durum ne canım
hanife sende vermeye devam ediyorsun en azından canım napsak ikimiz menu paylaşmaya başlasak kızlarda katılırmı aramıza

Valla olabilir canım yaa:)
bu akşam girip yazarım menümü..ama 10buçuk gibi geliyorum eve...telefondan girilmiyor artık..sen girebiliyor musun

Kilomu yazmaya utaniyorum kizlar ya yeni iyileştimya çok şükür bol bol dondurma yiyorum gezdim evde durmadim önüme geleni yedim kilolarda artti dogal olarak. Kış gelene kadar kimsenin fazla uğrayacağını sanmıyorum

Valla olabilir canım yaa:)
bu akşam girip yazarım menümü..ama 10buçuk gibi geliyorum eve...telefondan girilmiyor artık..sen girebiliyor musun
tatlım web sayfasından giriyorum ben.çok kullanışlı. tavsiye ederim
iyileşmene sevindim.ama sağlıksız beslenmene üzüldüm.ne olursa olsun sağlıklı beslenmekten vazgeçme gülüm yoksa yol su elektirik olarak döner sana. e ben kışa kadar sanırım ekime kadar hedefime ulaşırım sizinle takılırım artık napim

GÜNÜN İLK BİLDİRİMİNİ YAPAYIM KIZLAR
BİLDİRİM

başlangıç: 90
geçen hafta: 79,6
bu hafta: 78,9
giden: 0,7
toplam giden:11,3
spor: HAFTA BOYUNCA YURUME YUZME ZAMAN ZAMANNNN

GÜNÜN İLK BİLDİRİMİNİ YAPAYIM KIZLAR
BİLDİRİM

geçen hafta: 79,6
bu hafta: 78,9
giden: 0,7
toplam giden:11,3
spor: HAFTA BOYUNCA YURUME YUZME ZAMAN ZAMANNNN

BU HAFTANIN BİLDİRİMİ*****

geçen hafta: 78,9
bu hafta: 78,8
giden: 0,1
toplam giden:11,4
spor: HAFTA BOYUNCA OLAMADI AYAĞIMI YAKTIM MALESEF SPOR Bİ SÜRE YOK (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…