• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Seçil gülcan nerelerdesiniz kızlar ya iyice boşladıniz seçil nasıl ioldun canım dişin
Gülcanında misafirleri gelecekti yurt dışından sanırım onlarla ilgileniyo
İlknurun misafirleri var benimde boğazım çok acıyo ya bi geçmedi gitti

Didemcim bildirime gelen olacak mi merak ediyorum diyordun ama sen de gelmedin:)

en çokda ramazandan korkuyorum ben oruçta bi 3-4 kilo rahat alıyorum vücudum kilo almaya çok yatkınfırsat kolluyo sanki:43::43:

canım ben yeni kalktım daha senden başka kimsenin yapmadığıgörüncede canım sıkıldı açıkçası
ben kilo aldım zaten ne çabuk alıyosam
en son 61.6ydı
şimdi 63.6
bir haftada mı iki kilo aldın canım..değil demi..

en çokda ramazandan korkuyorum ben oruçta bi 3-4 kilo rahat alıyorum vücudum kilo almaya çok yatkınfırsat kolluyo sanki:43::43:
canım dikkat ederin ya almamaya..dur bakalım..

bir haftada mı iki kilo aldın canım..değil demi..

canım dikkat ederin ya almamaya..dur bakalım..

hayır canım 1 hafta değil hastalandığımdan beri dikkat etmiyorum uyku düzenim bozuldu geceleri uyuyamıyodum gündüz uyuyodum
kahvaltı öğle karışıyodu acıkıyosun çok yiyosun ne bileyim bide saldım kendimi bıktım artık bide iyileşemeyince herşeyi yedim sinirimden hep
bu yüzden oldu diye ben bu kilo verme işini beceremiyorum artık veriyorum ama korumasını hiç bilmiyorum en son verdiğim kilo 59 du
şimdi çıktım gene 63lere oooffoooff

şimdfiye kadar kilo almadan geçirdiğim bi oruç bilmiyorum herzamsan aldım yani bilmiyorum

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz naptiniz bakalim
Oh oh kilo alinmis. Kilo verilememis saldiniz iyice
Ben tatilden donene kadar herkes forma girsin bakim. Bak ben buralarda bile yeme duzenimi korumaya cabaliyom size noluyorki. Gerci karataya aciktirmiyor valla billa tok tok geziyorsun goruyorsun aç olan gözlerin :)) hadi kolay gelsin size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Didem bu topigin liste basi benim galiba :))) kilo veren tek kisisi

Selamlar kizlar topik iyice boslanmis ben evime geldim dun bugun tartildm tabiki artiyim 59olmusum dikkat edemedm gezmelerde ben devam etmek istiyoqum ama yaz boyu zor daha kv bende yarn donecek ayn 30u ablam gelecek belcikadan,1ay burda e sonra fransadan abimgl gelecek e yhcez gezcez mecbur ama hepsi gidince hedef 50 benim 2ay korumaya calisacm
DIDDEM toparlanmana cok sevindim AMA 63 olmamis hemen aliyoz ya cok moral bozuyo,ramazan da ben alirmiym bilmiyorum hic tartilmazdm oncedn
NESLIHAN tok tutan ne seni kiz tiyo ver
HANIFE canim eN Azindan almamirin kilo
Kizlar ben antalyada olsam tikir tikiq giderdi kilolar acayp terledm orda
ILKNUR sen koruyabiliynmu kilonu kiz
SECIL EDA. sizdn ne haber

selam kızlar fırsat budum geldim.. gülcan canım ben 1 kilo aldım ama su içemedim yaa ondanda ödem tutmuşumdur zaten en son 70 küsür kilodaydım..ordan oraya evde iş yap vs. kilo almadım fazla dikkat edicez artık geri gelmesinler..

Kizlar menu yazayim cok iyi degil ama
Sabah karatay kahvaltisi
13 de kizilvahamama gezmeye gittik orada yarım gozleme
6 da 1 kase karisik cerez 2 minik armut azcuk taze fasulye ve annemin eliyle yaptigi cevizli haşhaşlı çörek yaninda zeytin peynir salata buda final oldu tam oldu resmen sistim su an gerinemiyom sporda yok simdi lafliyoz bakalim vermek bi tarrafa almam isallah bu gun kendimi aştim çörek le
Arada ugramaya cabalarim

Selam kızlar ben bu ara baya yoğunum tam giricem yazıcam hop bişey çıkıyo kalıyo yazamadan çıkıyorum sonra ne yazicagimi unutuyorum yada hevesim kaçıyo.gorumcemin kızı bizde kalıyo gorumcem arada gidip geliyo bize.esimin arkadaşı geldi bizde kalıyo.esimde bu aralar evde.yemek yap mutfağı topla yatakları topla temizlik yap vakit nasıl geçiyo anlamıyorum kilom aynı kızlar ama bu ara biraz saldım ramazan geliyo malum az kaldı ramazanda veririm inşallah

azimli kızlarr yenilmeyin nefsinize en azından eklemeyin benim azim kaynagımm olcaklar :50::50::50::50::50::50::50::50:

Back