• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Anladim rejime asilacaksin hahayt
Jeton cok erken dustu :))
Tabii canim herkes kendi vucudunu daha iyi tanir bende 55e raziyim gayet gzl oluyotum boyumda 158cm suan 59um :((

Anladim rejime asilacaksin hahayt
Jeton cok erken dustu :))
Tabii canim herkes kendi vucudunu daha iyi tanir bende 55e raziyim gayet gzl oluyotum boyumda 158cm suan 59um :KK43:(
Inşallah hep beraber başarırız
Ramazanda ykın, korkuyorum valla :)
Kilo alanlardandım Rmazanda

Ramazanda sahurda yiyip yatiyorsan iftardan sonrada ayistirmalarin varsa alirsin :( ama dozunda yersen bisry olmazki sonucta butun gun ac gezicez

Geldimmm baharcimm..yogunum bu aralar..arkadaslarla son toplanmalar.telefonlasmalar felan derken..tayin durumu olunca malum.kizim evdeydi bugun okula gitmedi.yarin da karne telasi..oyle kosturmaca zaman gecmis ugrayamadim
Birazda motivasyonum dustu sanki..ufak tefek biseyler atiyorum gun icinde agzima:( kiziyorum kendime:(

mavimli birlikte basaricaz insallah.

carulean sen azimli birine benziyosun.diger bir sayfada rastlamistim bi kac kez yazilarina..halledersin:)

dun aksami yazayim.4 tavuk kanat 4 kasik pilav. Az yogurt.iki catal tursu..
ustune biraz meyve

Gelelim bugune gerci ertesi gun oldu saat ama:)
Sabah..1kucuk pohaca.az peynir .2 zeytin.domates salatslik.biraz kivurcik.1ck.bal

Ara..yapmadim gec yemistim

Oglen..3 kasik nohutlu pilav.4 kasik yogur
t
Ara..biraz meyve 2 susamli cubuk

Ara..1 fincan kahve iki minik bitter(dostlarimla:)

Aksam..4 parca kabak mucver.1 kase mercimek corba .salata

ustune meyve(fazla oldu ama) suyu da az ictimm:(

yarin daha daha dikkatli olabilmek dilegiyle iyi gecelerr..

Gunaydinnnnnnnnn..gunluuuuukkkkkk....

Sabah wc den sonra dayanamadim tartildim..55olmusummm....ollleeeyyyy..hicumudum yoktu bu haftadan..kacamaklarim fazla olmustu aslinda..sanirim spora 4 gun gitmenin bu hafta faydasi oldu..cok sasirdim ve cok sevindimmm...ohhhh cok guzeelll...55..55..55..55:)

Gunaydinnnnnnnnn..gunluuuuukkkkkk....

Sabah wc den sonra dayanamadim tartildim..55olmusummm....ollleeeyyyy..hicumudum yoktu bu haftadan..kacamaklarim fazla olmustu aslinda..sanirim spora 4 gun gitmenin bu hafta faydasi oldu..cok sasirdim ve cok sevindimmm...ohhhh cok guzeelll...55..55..55..55:)
süpersin tebrikler :KK9::KK8:

Tesekkurler mavimli:)

Iki gun yine dikkatli takilmaya devam edicem..vermisim diye simarmak yok..odul gunum pazar bu kez:)

Artik hedef 52... :)

Sabah..1 bardak tarcinli yulafli sut.1 salatali

elmaskalp elmaskalp tebrikler canım
Iyiki tartılmışsın büyük moral olmuştur

Dün ne yedim?

Perşembe

SABAH
- 2 büyük bardak sebze suyu (havuç&kırmızı pancar)
- 3 yumurtayla yaptığım menemen
- bahçe salatalığı

AKŞAM
- Çiğ havuçla bir avuç içi kadar keçi peyniri tırtıkladım

Cerulean cok az yemissin bacimm:)dayaniyorsun super..

Ara..10 leblebi 2 parca ceviz

Ara ...(ark gittim)4-5 yaprak sarma.1 adet kalbura basti tatlisi.1 minik kurabiye.cay

Oglen..kizimi okuldan alinca karne gezmesi olsun dedik.birer cocuk menusu hamburger yedik:) yarim bardak ayranla..

Ustune 35 dk spora gittim.esimin isi cikinca erken dondum:(

Aksam..3 catal menemen.az peynir .2 zeytin.2ck bal.cay.1 d tb.ekmegi

ustune 8 cilek 6 kiraz 1 kayisi

odulu bugun yapmis oldum sanki hamburgerle :)pazar yapicaktim.evdeki hesap carsiya uymadi..neyse sorun degil..telafi ederim insallah:) pazar tatli yicem valla..beni ben bile tutamam:)

Cerulean cok az yemissin bacimm:)dayaniyorsun super..

Ara..10 leblebi 2 parca ceviz

Ara ...(ark gittim)4-5 yaprak sarma.1 adet kalbura basti tatlisi.1 minik kurabiye.cay

Oglen..kizimi okuldan alinca karne gezmesi olsun dedik.birer cocuk menusu hamburger yedik:) yarim bardak ayranla..

Ustune 35 dk spora gittim.esimin isi cikinca erken dondum:KK43:

Aksam..3 catal menemen.az peynir .2 zeytin.2ck bal.cay.1 d tb.ekmegi

ustune 8 cilek 6 kiraz 1 kayisi

odulu bugun yapmis oldum sanki hamburgerle :)pazar yapicaktim.evdeki hesap carsiya uymadi..neyse sorun degil..telafi ederim insallah:) pazar tatli yicem valla..beni ben bile tutamam:)
hehe güzelmiş espri :rolleyes:

Bir süre böyle canım
Nefis terbiyesi
Zayıflıycam diye kendimi kırbaçlamadığım kaldı ;)
Cuma domates çorbası, bitki çayı, limon havuç yeme detoksu
Soğuk algınlığına ramak durumları bende...

Carulein coookk azimlisin.yaparsin sen:)kac kilo fazlan var bu arada..ammaann soguk alginligina dikkat:)

Baharciimm..ozletiyosun kendini:)

Gelelim buguneee..

Sabah.1,5 dilim ekmek.1 omlet.iki zeytin.domates salatalik. peynir .cay.2-3 catal baharatli salca.2 ck bal

Ara...yapmadimm..

Oglen..1 kase mercimek corba.2 kepekli grisini

Ara...yapmadim..

Aksam..1 tabak manti(superdi:) 1 cay b.kola

ustune..1 kulah dondurma:)

Pazari beklemedimm .cunku coook yorulmustum ve cookk enerjim dusmustu.malum tasinma hazirligina basladim.tum gun ari gibi is yaptim.koli hazirladim.fazlaliklari attik.kizimin odasini bitirdim..yatagi ve kiyafetleri kaldi:)bi yandan gereksiz fazlalik seyleri attim..3 buyuk cop torbasi kadar..kagit vs..
ohh cok iyi oldu...tasinmanin guzel taraflarindan biri:)hersryin elden gecmesi..fazlaliklarin atilmasi..ev ferahliyo resmen:) halilarim da yikanmaya gitti.derken isleri toparlayinca cocuklari parka goturdum aksam ustu.2 saat kadar oynadilar.bende peslerinde.15 dk da yuruyus yaptim eve cikarken..mantiyi azcik hafifletmisimdir umarim..gelincede 6-7 cilek yedimm..yarinda piknige gidicez ailece..hazirligimi yaptimm..dinleneyim artikin..iyi geceleerrr kizlarr:)

Selamlar kizlaar
Ben hala oldugum yerde sayiyorum cok uzgunum ve buara bende biraz hastaydim esimde hastaydi derken sikinti da yediriyor bide zaten haftasonuydu esimle birlikte gzl kahvalti ettim.patates kizarttim peynir salam derken ohooo
Elmascim 55 olmussun kiskandim valla masallah sana.
Buarada cook kolay gelsin bilirim ne zor seydir tasinmak bende gecen sene kucuk bebekle tasindim cok zordu.
Evi yoplamak koli yapmaktan bittim.
Cok sukur simdi kendi evimizdeyiz hamd olsun.buara birazdaha yogunluk verdim spora evdeki aletim yada yuruyus ikisinden birini tercih edip yapiyorum gun icerisinde.bugunde hava bozdu bende bi acayipim bitkinlik var uzerimde sporu birak evi supuresim yok :)) ayy bide canim oyle bi sekerpare cekiyoki kacgundur..
Neyse bugun den itibaren 1kg hedefledim ramazana kadar ve inssallah kizlar ramazandada veririZ ben gece sahurda yemeden tutuyorum genelde

Baharciimm..sana esine bebisine cok gecmis olsun once saglik..gerisi nasilsa olur:) spora agirlik vermeye calisman iyi olmus.madem daha kararlisin artik daha sik ugra buraya.bekliyorumm:)) gecenlerde bende sekerpare sayikliyodum.simdide sen..reglin yakinsa olabilir.benimkide yakin:)ramazanda bende verdim gecen yil insallah bu yilda oyle olur almayiz.ama sahursuz oruc tutma canim..zor ve sagliksiz olur oyle..ayrica sunnet derler bilirsin:)

Gelelim banaa...dun ipin ucunu kacirdim iyice..sabah hamur isi.sonra mangalda tavuk .sucuk kofte.kola.dondurma..uctuumm resmen:KK43:(bugun toparlanma gunuydu ama..dikkat ettim cok sukur.spora gidemedim iyi olacakti ama esimin isi cikti

Sabah...1 bardak sut

Ara..yapmadim

Oglen..1 adet form misir pattlagi ve 1
hurma

Ara..5-6 kiraz 1 seftali 2 kayisi

Ara..1 haslanmis misir

Aksam..1 d tb.ekmegi.5-6 kasik mantar sote.1 kase cacik

Boylece gunu kapatiyorum insallah..biraz bitki cayi iceyim

Hee bu arada cocuklarla pazara gittim dolandik baya.gel yerlestir camasir bulasik yemek derken..kalori yaktim bi guzel:))

Selaammm..dun kapanisi yaptiktan sonra bi suru meyve yediimm..cilek ve kayisi:(recel yapmak uzere temizlemeye basladim..arada agzima attikca bi baktim bi suru yemisim karnim sismis:( neyse dun dunde kaldi gelelim bugune..

Sabah..tam b.ekmegiyle yapilmis karisik tost

Ara..10-15 kuru uzum

Oglen..1 kase sehriye corba 2 grisini

Ara..iki isirik cikolata..(arada recelimi tattim mecburen piserken)

Aksam..1 servis k. barbunya 1 s.k. pilav salata

ustune soda..simdide spordayim .bu arada bugunn hiiicc oturmadimm..bittim resmen 10 kilo recel yaptim..yemek bulasik ev toplama silme supurme derkennn..öldümm..bunlarida kaloriden duselimm:))

Kimsecikler ugramamis gunlukcugumm..bas basayiz:)
Bu gunde cok hareketli gecti.okulda kapandi malum buyuk kizimda evde..birlikte bu guzel dagitiyolar iki kardes evi.bende toplamaya calisiyorum.bide koli yapiyorum bi yandan.salonu bitirdim diyebilirim.cok az bi kismi kaldi.arada yemek bulasik tabi sonra benim cadilari parka cikardim.biraz kosturdum pesinde ufakligin biraz spor aletlerini kullandim parktaki.hareket oldu banada ekstradan.derken bu saat oldu ugrayamadim..

Sabah.. genis bi kahvalti yaptimm 1.5 d ekmek.1 b form cay.biraz peynir.3 zeytin.1 yumurtanin sarisi.1 dilim karpuz.2 parca ceviz.domates. biber

Ara biraz kiraz 3-5 tane kayisi

Oglen..3 kasik nutella.2 tk recel ( canim tatli biseyler istedi

Ara...2 tane cips.1 fincan neskafe.2 cikolatali biskuvi ( hep bu reglim yuzunden)

Aksam..1 kucuk tabak yogurtlu karisik kizartma.2 d.ekmek..

ustune 1 soda ve form cay..

Son düzenleme:
Back