Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kilolara savas actim:)
- Konu Sahibi elmaskalp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Inşallah hep beraber başarırızAnladim rejime asilacaksin hahayt
Jeton cok erken dustu :))
Tabii canim herkes kendi vucudunu daha iyi tanir bende 55e raziyim gayet gzl oluyotum boyumda 158cm suan 59um (
Ramazanda ykın, korkuyorum valla :)
Kilo alanlardandım Rmazanda
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Geldimmm baharcimm..yogunum bu aralar..arkadaslarla son toplanmalar.telefonlasmalar felan derken..tayin durumu olunca malum.kizim evdeydi bugun okula gitmedi.yarin da karne telasi..oyle kosturmaca zaman gecmis ugrayamadim
Birazda motivasyonum dustu sanki..ufak tefek biseyler atiyorum gun icinde agzima kiziyorum kendime
mavimli birlikte basaricaz insallah.
carulean sen azimli birine benziyosun.diger bir sayfada rastlamistim bi kac kez yazilarina..halledersin:)
dun aksami yazayim.4 tavuk kanat 4 kasik pilav. Az yogurt.iki catal tursu..
ustune biraz meyve
Birazda motivasyonum dustu sanki..ufak tefek biseyler atiyorum gun icinde agzima kiziyorum kendime
mavimli birlikte basaricaz insallah.
carulean sen azimli birine benziyosun.diger bir sayfada rastlamistim bi kac kez yazilarina..halledersin:)
dun aksami yazayim.4 tavuk kanat 4 kasik pilav. Az yogurt.iki catal tursu..
ustune biraz meyve
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Gelelim bugune gerci ertesi gun oldu saat ama:)
Sabah..1kucuk pohaca.az peynir .2 zeytin.domates salatslik.biraz kivurcik.1ck.bal
Ara..yapmadim gec yemistim
Oglen..3 kasik nohutlu pilav.4 kasik yogur
t
Ara..biraz meyve 2 susamli cubuk
Ara..1 fincan kahve iki minik bitter(dostlarimla:)
Aksam..4 parca kabak mucver.1 kase mercimek corba .salata
ustune meyve(fazla oldu ama) suyu da az ictimm
yarin daha daha dikkatli olabilmek dilegiyle iyi gecelerr..
Sabah..1kucuk pohaca.az peynir .2 zeytin.domates salatslik.biraz kivurcik.1ck.bal
Ara..yapmadim gec yemistim
Oglen..3 kasik nohutlu pilav.4 kasik yogur
t
Ara..biraz meyve 2 susamli cubuk
Ara..1 fincan kahve iki minik bitter(dostlarimla:)
Aksam..4 parca kabak mucver.1 kase mercimek corba .salata
ustune meyve(fazla oldu ama) suyu da az ictimm
yarin daha daha dikkatli olabilmek dilegiyle iyi gecelerr..
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Gunaydinnnnnnnnn..gunluuuuukkkkkk....
Sabah wc den sonra dayanamadim tartildim..55olmusummm....ollleeeyyyy..hicumudum yoktu bu haftadan..kacamaklarim fazla olmustu aslinda..sanirim spora 4 gun gitmenin bu hafta faydasi oldu..cok sasirdim ve cok sevindimmm...ohhhh cok guzeelll...55..55..55..55:)
Sabah wc den sonra dayanamadim tartildim..55olmusummm....ollleeeyyyy..hicumudum yoktu bu haftadan..kacamaklarim fazla olmustu aslinda..sanirim spora 4 gun gitmenin bu hafta faydasi oldu..cok sasirdim ve cok sevindimmm...ohhhh cok guzeelll...55..55..55..55:)
- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
süpersin tebriklerGunaydinnnnnnnnn..gunluuuuukkkkkk....
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Cerulean cok az yemissin bacimm:)dayaniyorsun super..
Ara..10 leblebi 2 parca ceviz
Ara ...(ark gittim)4-5 yaprak sarma.1 adet kalbura basti tatlisi.1 minik kurabiye.cay
Oglen..kizimi okuldan alinca karne gezmesi olsun dedik.birer cocuk menusu hamburger yedik:) yarim bardak ayranla..
Ustune 35 dk spora gittim.esimin isi cikinca erken dondum
Aksam..3 catal menemen.az peynir .2 zeytin.2ck bal.cay.1 d tb.ekmegi
ustune 8 cilek 6 kiraz 1 kayisi
odulu bugun yapmis oldum sanki hamburgerle :)pazar yapicaktim.evdeki hesap carsiya uymadi..neyse sorun degil..telafi ederim insallah:) pazar tatli yicem valla..beni ben bile tutamam:)
Ara ...(ark gittim)4-5 yaprak sarma.1 adet kalbura basti tatlisi.1 minik kurabiye.cay
Oglen..kizimi okuldan alinca karne gezmesi olsun dedik.birer cocuk menusu hamburger yedik:) yarim bardak ayranla..
odulu bugun yapmis oldum sanki hamburgerle :)pazar yapicaktim.evdeki hesap carsiya uymadi..neyse sorun degil..telafi ederim insallah:) pazar tatli yicem valla..beni ben bile tutamam:)
- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
hehe güzelmiş espriCerulean cok az yemissin bacimm:)dayaniyorsun super..
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Carulein coookk azimlisin.yaparsin sen:)kac kilo fazlan var bu arada..ammaann soguk alginligina dikkat:)
Baharciimm..ozletiyosun kendini:)
Gelelim buguneee..
Sabah.1,5 dilim ekmek.1 omlet.iki zeytin.domates salatalik. peynir .cay.2-3 catal baharatli salca.2 ck bal
Ara...yapmadimm..
Oglen..1 kase mercimek corba.2 kepekli grisini
Ara...yapmadim..
Aksam..1 tabak manti(superdi:) 1 cay b.kola
ustune..1 kulah dondurma:)
Pazari beklemedimm .cunku coook yorulmustum ve cookk enerjim dusmustu.malum tasinma hazirligina basladim.tum gun ari gibi is yaptim.koli hazirladim.fazlaliklari attik.kizimin odasini bitirdim..yatagi ve kiyafetleri kaldi:)bi yandan gereksiz fazlalik seyleri attim..3 buyuk cop torbasi kadar..kagit vs..
ohh cok iyi oldu...tasinmanin guzel taraflarindan biri:)hersryin elden gecmesi..fazlaliklarin atilmasi..ev ferahliyo resmen:) halilarim da yikanmaya gitti.derken isleri toparlayinca cocuklari parka goturdum aksam ustu.2 saat kadar oynadilar.bende peslerinde.15 dk da yuruyus yaptim eve cikarken..mantiyi azcik hafifletmisimdir umarim..gelincede 6-7 cilek yedimm..yarinda piknige gidicez ailece..hazirligimi yaptimm..dinleneyim artikin..iyi geceleerrr kizlarr:)
Baharciimm..ozletiyosun kendini:)
Gelelim buguneee..
Sabah.1,5 dilim ekmek.1 omlet.iki zeytin.domates salatalik. peynir .cay.2-3 catal baharatli salca.2 ck bal
Ara...yapmadimm..
Oglen..1 kase mercimek corba.2 kepekli grisini
Ara...yapmadim..
Aksam..1 tabak manti(superdi:) 1 cay b.kola
ustune..1 kulah dondurma:)
Pazari beklemedimm .cunku coook yorulmustum ve cookk enerjim dusmustu.malum tasinma hazirligina basladim.tum gun ari gibi is yaptim.koli hazirladim.fazlaliklari attik.kizimin odasini bitirdim..yatagi ve kiyafetleri kaldi:)bi yandan gereksiz fazlalik seyleri attim..3 buyuk cop torbasi kadar..kagit vs..
ohh cok iyi oldu...tasinmanin guzel taraflarindan biri:)hersryin elden gecmesi..fazlaliklarin atilmasi..ev ferahliyo resmen:) halilarim da yikanmaya gitti.derken isleri toparlayinca cocuklari parka goturdum aksam ustu.2 saat kadar oynadilar.bende peslerinde.15 dk da yuruyus yaptim eve cikarken..mantiyi azcik hafifletmisimdir umarim..gelincede 6-7 cilek yedimm..yarinda piknige gidicez ailece..hazirligimi yaptimm..dinleneyim artikin..iyi geceleerrr kizlarr:)
- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
Selamlar kizlaar
Ben hala oldugum yerde sayiyorum cok uzgunum ve buara bende biraz hastaydim esimde hastaydi derken sikinti da yediriyor bide zaten haftasonuydu esimle birlikte gzl kahvalti ettim.patates kizarttim peynir salam derken ohooo
Elmascim 55 olmussun kiskandim valla masallah sana.
Buarada cook kolay gelsin bilirim ne zor seydir tasinmak bende gecen sene kucuk bebekle tasindim cok zordu.
Evi yoplamak koli yapmaktan bittim.
Cok sukur simdi kendi evimizdeyiz hamd olsun.buara birazdaha yogunluk verdim spora evdeki aletim yada yuruyus ikisinden birini tercih edip yapiyorum gun icerisinde.bugunde hava bozdu bende bi acayipim bitkinlik var uzerimde sporu birak evi supuresim yok :)) ayy bide canim oyle bi sekerpare cekiyoki kacgundur..
Neyse bugun den itibaren 1kg hedefledim ramazana kadar ve inssallah kizlar ramazandada veririZ ben gece sahurda yemeden tutuyorum genelde
Ben hala oldugum yerde sayiyorum cok uzgunum ve buara bende biraz hastaydim esimde hastaydi derken sikinti da yediriyor bide zaten haftasonuydu esimle birlikte gzl kahvalti ettim.patates kizarttim peynir salam derken ohooo
Elmascim 55 olmussun kiskandim valla masallah sana.
Buarada cook kolay gelsin bilirim ne zor seydir tasinmak bende gecen sene kucuk bebekle tasindim cok zordu.
Evi yoplamak koli yapmaktan bittim.
Cok sukur simdi kendi evimizdeyiz hamd olsun.buara birazdaha yogunluk verdim spora evdeki aletim yada yuruyus ikisinden birini tercih edip yapiyorum gun icerisinde.bugunde hava bozdu bende bi acayipim bitkinlik var uzerimde sporu birak evi supuresim yok :)) ayy bide canim oyle bi sekerpare cekiyoki kacgundur..
Neyse bugun den itibaren 1kg hedefledim ramazana kadar ve inssallah kizlar ramazandada veririZ ben gece sahurda yemeden tutuyorum genelde
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Baharciimm..sana esine bebisine cok gecmis olsun once saglik..gerisi nasilsa olur:) spora agirlik vermeye calisman iyi olmus.madem daha kararlisin artik daha sik ugra buraya.bekliyorumm:)) gecenlerde bende sekerpare sayikliyodum.simdide sen..reglin yakinsa olabilir.benimkide yakin:)ramazanda bende verdim gecen yil insallah bu yilda oyle olur almayiz.ama sahursuz oruc tutma canim..zor ve sagliksiz olur oyle..ayrica sunnet derler bilirsin:)
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Gelelim banaa...dun ipin ucunu kacirdim iyice..sabah hamur isi.sonra mangalda tavuk .sucuk kofte.kola.dondurma..uctuumm resmen(bugun toparlanma gunuydu ama..dikkat ettim cok sukur.spora gidemedim iyi olacakti ama esimin isi cikti
Sabah...1 bardak sut
Ara..yapmadim
Oglen..1 adet form misir pattlagi ve 1
hurma
Ara..5-6 kiraz 1 seftali 2 kayisi
Ara..1 haslanmis misir
Aksam..1 d tb.ekmegi.5-6 kasik mantar sote.1 kase cacik
Boylece gunu kapatiyorum insallah..biraz bitki cayi iceyim
Sabah...1 bardak sut
Ara..yapmadim
Oglen..1 adet form misir pattlagi ve 1
hurma
Ara..5-6 kiraz 1 seftali 2 kayisi
Ara..1 haslanmis misir
Aksam..1 d tb.ekmegi.5-6 kasik mantar sote.1 kase cacik
Boylece gunu kapatiyorum insallah..biraz bitki cayi iceyim
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Selaammm..dun kapanisi yaptiktan sonra bi suru meyve yediimm..cilek ve kayisirecel yapmak uzere temizlemeye basladim..arada agzima attikca bi baktim bi suru yemisim karnim sismis neyse dun dunde kaldi gelelim bugune..
Sabah..tam b.ekmegiyle yapilmis karisik tost
Ara..10-15 kuru uzum
Oglen..1 kase sehriye corba 2 grisini
Ara..iki isirik cikolata..(arada recelimi tattim mecburen piserken)
Aksam..1 servis k. barbunya 1 s.k. pilav salata
ustune soda..simdide spordayim .bu arada bugunn hiiicc oturmadimm..bittim resmen 10 kilo recel yaptim..yemek bulasik ev toplama silme supurme derkennn..öldümm..bunlarida kaloriden duselimm:))
Sabah..tam b.ekmegiyle yapilmis karisik tost
Ara..10-15 kuru uzum
Oglen..1 kase sehriye corba 2 grisini
Ara..iki isirik cikolata..(arada recelimi tattim mecburen piserken)
Aksam..1 servis k. barbunya 1 s.k. pilav salata
ustune soda..simdide spordayim .bu arada bugunn hiiicc oturmadimm..bittim resmen 10 kilo recel yaptim..yemek bulasik ev toplama silme supurme derkennn..öldümm..bunlarida kaloriden duselimm:))
- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
Kimsecikler ugramamis gunlukcugumm..bas basayiz:)
Bu gunde cok hareketli gecti.okulda kapandi malum buyuk kizimda evde..birlikte bu guzel dagitiyolar iki kardes evi.bende toplamaya calisiyorum.bide koli yapiyorum bi yandan.salonu bitirdim diyebilirim.cok az bi kismi kaldi.arada yemek bulasik tabi sonra benim cadilari parka cikardim.biraz kosturdum pesinde ufakligin biraz spor aletlerini kullandim parktaki.hareket oldu banada ekstradan.derken bu saat oldu ugrayamadim..
Sabah.. genis bi kahvalti yaptimm 1.5 d ekmek.1 b form cay.biraz peynir.3 zeytin.1 yumurtanin sarisi.1 dilim karpuz.2 parca ceviz.domates. biber
Ara biraz kiraz 3-5 tane kayisi
Oglen..3 kasik nutella.2 tk recel ( canim tatli biseyler istedi
Ara...2 tane cips.1 fincan neskafe.2 cikolatali biskuvi ( hep bu reglim yuzunden)
Aksam..1 kucuk tabak yogurtlu karisik kizartma.2 d.ekmek..
ustune 1 soda ve form cay..
Bu gunde cok hareketli gecti.okulda kapandi malum buyuk kizimda evde..birlikte bu guzel dagitiyolar iki kardes evi.bende toplamaya calisiyorum.bide koli yapiyorum bi yandan.salonu bitirdim diyebilirim.cok az bi kismi kaldi.arada yemek bulasik tabi sonra benim cadilari parka cikardim.biraz kosturdum pesinde ufakligin biraz spor aletlerini kullandim parktaki.hareket oldu banada ekstradan.derken bu saat oldu ugrayamadim..
Sabah.. genis bi kahvalti yaptimm 1.5 d ekmek.1 b form cay.biraz peynir.3 zeytin.1 yumurtanin sarisi.1 dilim karpuz.2 parca ceviz.domates. biber
Ara biraz kiraz 3-5 tane kayisi
Oglen..3 kasik nutella.2 tk recel ( canim tatli biseyler istedi
Ara...2 tane cips.1 fincan neskafe.2 cikolatali biskuvi ( hep bu reglim yuzunden)
Aksam..1 kucuk tabak yogurtlu karisik kizartma.2 d.ekmek..
ustune 1 soda ve form cay..
Son düzenleme: