• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

canım bizde eşimin işi dolayısıyla ayrılıyoruz ama inşallah üç beş sene sonra döneriz gene. Siz tamamen mi ayrılıyorsunuz? rejim nasıl gidiyor bu arada? benimki çok ağırdan gidiyor malesef. hamilelik istiyorum o yüzden ne olur olmaz diye çok sıkı diyet yapmıyorum. daha önce malesef bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim.
Biz tamamen gidiyoruz canim evet.memleket bura degil zaten..ankara- adana karisimi..yani gurbetteydik .yine gurbete devam..siz nereye tasincaksiniz belli mi..
bebegin icin uzuldum..insallah cabucak bi bebek sahibi olursun ..rejimi biraz bozdum son gunlerde ama pes etmiyorum devamm

Ara da..bir kucuk havuc..1 sade soda
Ara da..2 erik 5-6 kiraz 2 kayisi
Aksam...5-6 kasik barbunya 5-6kasik bulgur pilavi:( az salata az yogurt
Gunu boylece kapatiyorumm.18:30 itibariyle.aksam yemegi ac ve yorgun olunca biraz fazla kacti..temizlikle durumu kurtarmisimdir umarim..bi tek form cayimdan icicem aksam..idare eder bugunki diyetim ..boyle devamm

Gunaydinnn...dun bi kucuk kare bitter kacamagim oldu cayla..saat gecenin 1:30 unda yattigim icin..eritmisimdir umarim..temizlik yemek kizimin banyosu derkenn..yorgun dustum..bitiremedim bile isleri.bugun de kalanlari yaptim..koskacaaa bir utu beni bekliyo daha..onuda kizimi uyutunca halledicem insallah..gelelim yediklerime..
Sabah..sicak limonlu su.1,5 dilim tam b ek.1 kk peynir.domates salatalik biber maydonoz.3 zeytin.3 ck recel.1 bardak cay

Su ana kadar da bi bucuk litre kadar su ictim .

Bu arada Bahaarrr nerelerdesin hu huu:)

Oglen..1 kase yogurt icine iki kasik yulaf.pul biber nane(ilginc bi karisim oldu :))yaninda 2 kepekli grisini....

Canim burdayimmm
Bende haftasonu girenedim dubde dolabimi temizledim ogluma dolap aldik onunkileride kendi dolabina aktardim derkeen aksam oldu oturuncada giremedim o derece.
Haftasonu diyeti miyeti unut haftasiydi :) neyseki dun toparlamaya calistim hatta diyete basladim
Dun sabah musli yefim sut ile karidtirdim 1kase ara 2yk yine musli oglumunkinden attim agzima
Oglen 1yesilelma aksam kahve ile 1paket eti browni.
Aksam yani malesef gec vakitte 2avyc dolusu firincipsi

Bu sabahta 1nektarin 1poaca +ceyrek acmasimit sabah aldik hastane donusu.oglum sunnet olacakti ama biraz grip olmus buara oyuzden haftaya sarkti.ilaclarimizi aldik geldik.ogluma pilav tavuk yaptim suan uyuyor uyaninca yer ins.bende aksama meyvesalatasi dusunuyorum uzerinede kremsanti ogghhh ama yook santi manti ciiss:))
Elmascim ben 29yadindayim esim hitmek istemedi yurtdisina zaten bende oyle istiyodum derken ben geldim.kilom dun 60idi bu benim icin cok kotu haber ama dun basladim ve hamilelikte dusundugum icin 56 hedefim ins.bu cumartesi samimi arkadasimin kizinin dogum gunu :(( ve biliyorum cok cesit yapacak bilmem artik o gun ne yapcam.??
Bakalim cuma gunu tartilayimda
Buarada bende sana takilip cumalari kendime tarti gunu ilan ediyorum ins.

Biz tamamen gidiyoruz canim evet.memleket bura degil zaten..ankara- adana karisimi..yani gurbetteydik .yine gurbete devam..siz nereye tasincaksiniz belli mi..
bebegin icin uzuldum..insallah cabucak bi bebek sahibi olursun ..rejimi biraz bozdum son gunlerde ama pes etmiyorum devamm
sağol canım inşallah bir daha olur ne diyeyim. biz diyarbakıra taşınacağız kısmetse bir süreliğine canım. benim de rejim yavaş gidiyor ama olsun yavaş ama sağlam adımlarla zayıflayalım.

Baharcim bebisine gecmis olsun oncelikle..haftasonlari bizim rejimlerde tatile giriyo resmen:) hafta ici toparlanmak gerekiyo..sende guzel gidiyosun toparlamissin durumu..cumartesi dogum gunune dikkat cisss..tabagini yariya böl..sonrasindada bisey yemeyerek kurtarmaya calis:)

Mavimli yavas ve emin adimlarla gitmek hizla kilo vermekten daha iyidir kesinlikle katiliyorum

Gelelim bu gunun devamina

Ara..2 kasik un helvasi(komsu getirmis)
Ara..5 cilek 2 kayisi 2 erik
Aksam..5 kasik barbunya 2 kasik pilav.2 lokma ekmek.az yogurt.salata....

bugun pilavi az yemegi basardim..yuppiii...bugunku diyet gunlugumu begendimm:))

su an spordayimm.bisikletteyim..guzel ter attim..eve donustede bitki cayimm icilecek..olacak bu isss:)

Baharcim bebisine gecmis olsun oncelikle..haftasonlari bizim rejimlerde tatile giriyo resmen:) hafta ici toparlanmak gerekiyo..sende guzel gidiyosun toparlamissin durumu..cumartesi dogum gunune dikkat cisss..tabagini yariya böl..sonrasindada bisey yemeyerek kurtarmaya calis:)

Mavimli yavas ve emin adimlarla gitmek hizla kilo vermekten daha iyidir kesinlikle katiliyorum

Saol elmascim ins. Cabucak gececek.sizinde ins en cok gonlunuzden gecen yere cikar tayininiz.
Kahvaltidan sonra ara 1yesilelms 2saat sonra oglen daha dogrusu 17.30 da.kahvaltim 11i buldugu icin oglende gec oldu oda 1+ceyrek eti browni ve dutsuz sekersz kahve .ara da1kase yogurt yedim.saat 21.40da ufacik nektarin 5 6 tane kiraz.
Bugun biraz zorlandim ama cok sukur basardim
Iyi geceler kizlaar
Iyi geceler gunluk :))

Bende basaricagimizi umit ediyorum canim.bi takim problemlerden dolayi moralim bozuk ve umarim bu kiloma yansimaz. Buarada harika gidiosun spor mpor..
Oglum biraz grip diye kiyamiyorum alipta disari cikip yuruyus yapmaya belki daha cok rahatsizlanir diye.
Bu sabah 1tatli k. Tereyaginda 3yumurta kirdim pisirdim yedim 3lokma ekmek 1bucuk kk suzmepeynir bol yesillik ve kahve.
Arada yesilcay ictim.etimek tatlisi yaptim etimekleri sut ile isladim uzerine puding uzerine kremsanti.arkadas ugrayacak bana biara.dedim kahve ile yeriz birer dilim.oglumada yediririm hem.daha gelmedi arkadasim artik gelsede gelmesede benim oglen yemegim bu ins.

Neden 3yumurta derseniz .. bugun protein agirlikli olsun dedim mslum ptoteinde verdirmeye yardimci.arada bi yapin bence sizde.

Canim takma kafana hepimizin problemleri var..bunlari kafaya takip kendimizi ihmal etmeyelim bosver..nitekim bende sinirlenince yiyenlerdenim..problemsiz insan yok:)
Bebisin hasta da olda..eger hava guzelse hava almak sana da ona da iyi gelir bence..tabi karadeniz havasi malum genelde yagis olur ama..cok esirgememek lazim..yarim saatlikde olda iyi gelir.gelelim yediklerimee:)

Sabah..1 ck tereyaginda 1 yumurta.2 dilim ekmek.1 kupa yesilcay.3 zeytin.1 kk peynir..ekmegimin yarim dilimine azcik cikolata surdum ..(canim cekti:))

Ara...1 soda

Oglen..1 kase tarhana corbasi

Ara..1 salatalik ..1 cay bardagi süt

Ara..1 fincan kahve iki minik kare bitter..

Az once komsuya gittim..yarim dilim kek.1 mercimek koftesi.1 bardak cay

Aksam..4-5 kasik kiymali kabak ustune sarimsakli yogurtla..3 lokma ekmek(yemek cok guzel olmustu bu arada elime saglik :))

Evett bugun 17:30 itibariyle yeme olayini bitirdimm..belki azcik meyve ve form cay olabilir..bide esim gecikmezse spora gidicem:)
Komsudaki mamalar cok supriz oldu.cat kapi gitmistim ama..onceden yapmis aksam yemegi icin..genede yemek istemedim.kizima azcik yedirim dedim..oda yarim birakinca cope gitmesin diye yedim..bu kadariyla biraktigim icin mutluyum..1 mercimek kofteyle yarim dilim kek cok kalori degildir sanirim.zaten kucuk kare dilimin yarisiydi..buna sukur gunlukcugumm:))

Canim super cok taktir ettim komsuda bisey yememeni.sporada usenmeden gidisine hayranim.herhalde alistin artik iyce spora diye dusunuyorum.buarada yuruyuse gitmedim epilasyonum gelmisti onu hallettim zaten arkadasta gec geldi .
Bende 1dilim etinek tatlisi drdim ama 2 bucuk dilim yedim sekersiz kahve ile .1 bucuk saat sonrasinda 18.00gibi 3kasik tavuklu pilav yedim ve gunu kapadim.ayben bende bellki biraz neyve yiyebilirm esime eslik etmek icin.
Buarada moral vermeye calisip destek oldugun icinde tskler.

Ayyy ayni mesaj tekrar gitmis..sagol baharcim..sende iyi gidiyosun bence..tatli fazla kacsada..tavuklu pilavi 3 kasikta birakman super..ki bayilirim beenn..5-6-7 kasigi bulabilirdim ben olsam:)dengelemissin bi yerde..evet spora alistim..huzursuz oluyorum gitmeyince..ee bide para vermisimm:))bosa gitmesin diyo insan:)esimi yakaladigim gibi spora atiyorum kendimi..haftada 3-4 gun .hem ter atiyorum hem kafa dinliyorum.sende diyetine azcik spor ekleyebilirsen cok daha iyi olacak sanki baharcim:))

Bu arada kizimin dondurmasindan 1 kasik aldim(goz hakki:) 6-7 cilek 1 kayisi 1 nektar yedim..1 saat spora gittimm..hadi hayirlisi..eksiyi gormek dilegiyle ..iyi gecelerr....

Evet canim dengeledim valla dayanamafim bugun tartildm 59um 1kg gitmis ama diyetin ilk gunleri daha fazla giderdi benden demekki sinir stres engelledi.neyse devam ins.
Evet cok haklidin spor eklenenin zamani geldi .
Bu sabahta 2dilim etimek tatlisi (sonunda bitirdim :)) )1lokma ekmek 1tatli k. Nutella.kahve.
Sabah sabah canim tatli cekmis bugun ins yuruycem carsi pazar.
Senin spor salonun yakinindami

Ooo super haber baharcim..1 kilo gitmis cok iyi..1 kilo yuku tasimaktan kurtuldun gibi bisey..darisi kalan yuklere..geriye 3 kilo kaldi ne guzel..senin cok fazlaligin yok rahat rahat verirsin..bende 3-4 daha verirsem yaklasik 10 kilo vermis olucam insallah..bu zamana kadar niye dikkat etmemisim kiziyorum kendime..bu kadar ugrasmazdim daha once akil etseydim..neyse zararin neresinden donsem kardir:) spor salonu yakin degil canim arabayla gidiyorum.10 dklik.bu ara benimde canim tatli istiyo..odul gunumde yicem valla bekliyorumm sabirla.

Back