Hosgeldin cerulean.
Burdaayimm canim elmas . Ya yine internetim bitti busefer aylik paket yaptim.bizim evdeki internet bozuldu mecburen boyle sebeke internetiyle ugrasiyoruz.
Oglum hala hasta iki gundur de atesi cikti.iyilesemedi .sozde bugun sunneti vardi yine ertelendi.hangi ara su net olacakta iyilesecekte mevlit edicem bilmiyorum sastim kaldim cunku ramazan geliyo.dogumgunu gzl di ama daha gzl olabilirdi .samimi dedigim arkadasim bana ogluna dikkat et deyip baska bi aradada sakayla karisik ikinci cocuugu etme demesiyle moral felan kalmadi.oglum yaramaz kabul ediyorum ama kimseninde bukadar ozelime girmeye hakki yok.sonrada diyoki ordaki cocuklara zarar veriyodu kardes etme onada zarar verir demek istedim diyo.tamam bana bunu desin ama herkesin icinnde degil.neyse kendisiylede konusmuyoruz artik benimde moralim haliyle bozuk buda rejimime yansidi.59da kaldim cakili.oglumun mevlidi icin sarma saralim diye 2 arksdasimi cagirdim yarin kahvaltiya.ardindanda sarcaz ins.bakalim ne yapcam.spora baslayamadim gecen Gun 1saat yuruyebildim sadece.ama spor sart.
Bu sabah 2dilim ekmek
1bucuk kk prynir
2tatli k. Nutella
Simdide yesilcay
Elmas supersinn masallah 56yi gormussun helall
Canım ablam eğer sana sataşıyorsa
a) bir şeyin batanın gözüne barıyordum mutlaka: boyun, kilon, güzelliğin, ne bileyim oğlunun eşinin yakışıklılığı, maddi durumun falan filan
Yoksa erkek çocuklar hep yaramaz valla . Bu yeni bir şey değil ki. Kendi erkek kardeşlerimden biliyorum
b) bayan hayatından memnun değil. Mutsuz öz güven eksikliği var huzursuz evliliğinde mutsuz. Yoksa kendi hayatından memnun olan bir kişi çok mutlu olan bir kişi etrafa pozitif enerji saçar gülücükler filan. Sağ sola laf sokup neden olumsuz enerji saçsın ki
Her iki şıktada kişinin kendisiyle alakalı bir sorun sen oğlunun kendinin üzerine alınma sakın. Bunu öğrenmemiz Lazım hayatta. Kimi insan problemli oluyor sğ sola saldırınca Üzerimize alınmayalım. Ayrıca doğum günü gibi bir olayda sizin dâvetliniz olarak böyle sataşmalar çok ayıp.
Bu kadın kadın ilişkisi neden bu kadar çetrefillidir arkadaş anlamış değilim :)
Sevgiler