• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Hosgeldin cerulean.
Burdaayimm canim elmas . Ya yine internetim bitti busefer aylik paket yaptim.bizim evdeki internet bozuldu mecburen boyle sebeke internetiyle ugrasiyoruz.
Oglum hala hasta iki gundur de atesi cikti.iyilesemedi .sozde bugun sunneti vardi yine ertelendi.hangi ara su net olacakta iyilesecekte mevlit edicem bilmiyorum sastim kaldim cunku ramazan geliyo.dogumgunu gzl di ama daha gzl olabilirdi .samimi dedigim arkadasim bana ogluna dikkat et deyip baska bi aradada sakayla karisik ikinci cocuugu etme demesiyle moral felan kalmadi.oglum yaramaz kabul ediyorum ama kimseninde bukadar ozelime girmeye hakki yok.sonrada diyoki ordaki cocuklara zarar veriyodu kardes etme onada zarar verir demek istedim diyo.tamam bana bunu desin ama herkesin icinnde degil.neyse kendisiylede konusmuyoruz artik benimde moralim haliyle bozuk buda rejimime yansidi.59da kaldim cakili.oglumun mevlidi icin sarma saralim diye 2 arksdasimi cagirdim yarin kahvaltiya.ardindanda sarcaz ins.bakalim ne yapcam.spora baslayamadim gecen Gun 1saat yuruyebildim sadece.ama spor sart.
Bu sabah 2dilim ekmek
1bucuk kk prynir
2tatli k. Nutella
Simdide yesilcay
Elmas supersinn masallah 56yi gormussun helall

Canım ablam eğer sana sataşıyorsa

a) bir şeyin batanın gözüne barıyordum mutlaka: boyun, kilon, güzelliğin, ne bileyim oğlunun eşinin yakışıklılığı, maddi durumun falan filan

Yoksa erkek çocuklar hep yaramaz valla :KK70:. Bu yeni bir şey değil ki. Kendi erkek kardeşlerimden biliyorum

b) bayan hayatından memnun değil. Mutsuz öz güven eksikliği var huzursuz evliliğinde mutsuz. Yoksa kendi hayatından memnun olan bir kişi çok mutlu olan bir kişi etrafa pozitif enerji saçar gülücükler filan. Sağ sola laf sokup neden olumsuz enerji saçsın ki

Her iki şıktada kişinin kendisiyle alakalı bir sorun sen oğlunun kendinin üzerine alınma sakın. Bunu öğrenmemiz Lazım hayatta. Kimi insan problemli oluyor sğ sola saldırınca Üzerimize alınmayalım. Ayrıca doğum günü gibi bir olayda sizin dâvetliniz olarak böyle sataşmalar çok ayıp.

Bu kadın kadın ilişkisi neden bu kadar çetrefillidir arkadaş anlamış değilim :)

Sevgiler

Hosgeldin cerulean.
Burdaayimm canim elmas . Ya yine internetim bitti busefer aylik paket yaptim.bizim evdeki internet bozuldu mecburen boyle sebeke internetiyle ugrasiyoruz.
Oglum hala hasta iki gundur de atesi cikti.iyilesemedi .sozde bugun sunneti vardi yine ertelendi.hangi ara su net olacakta iyilesecekte mevlit edicem bilmiyorum sastim kaldim cunku ramazan geliyo.dogumgunu gzl di ama daha gzl olabilirdi .samimi dedigim arkadasim bana ogluna dikkat et deyip baska bi aradada sakayla karisik ikinci cocuugu etme demesiyle moral felan kalmadi.oglum yaramaz kabul ediyorum ama kimseninde bukadar ozelime girmeye hakki yok.sonrada diyoki ordaki cocuklara zarar veriyodu kardes etme onada zarar verir demek istedim diyo.tamam bana bunu desin ama herkesin icinnde degil.neyse kendisiylede konusmuyoruz artik benimde moralim haliyle bozuk buda rejimime yansidi.59da kaldim cakili.oglumun mevlidi icin sarma saralim diye 2 arksdasimi cagirdim yarin kahvaltiya.ardindanda sarcaz ins.bakalim ne yapcam.spora baslayamadim gecen Gun 1saat yuruyebildim sadece.ama spor sart.
Bu sabah 2dilim ekmek
1bucuk kk prynir
2tatli k. Nutella
Simdide yesilcay
Elmas supersinn masallah 56yi gormussun helall

Bahaarrr...ozlettin kendinii:)) internet magduru olmussun anlasildi:)oglusuna bolca c vitamini tavuk suyu corba felan yedirr.bunyesi zayif galiba biraz:(karadenizin havasimi iyi gelmiyo acep:(cok gecmis olsun.dogum gunlerinde arkadaslar arasinda ufsk tefek tatsizliklar oluyo malesef.bende yasadim zaman zaman.aldirma..hatasini anlar ve gelip gonlunu alir umarim arkadasin.cocuk bunlar yaa adi ustune..bazilari olgun davranamiyo malesef:(
Mevlut kosturmaca felan yogunsun sen..spor yapamasanda..cok abartmadan yemek bile iyidir hic yoktan.. islerini halledince daha iyi odaklanirsin diyet isine

Gelelim banaaa...coookkk stresli bi gun gecirdim..sonunda nereye tasinacagimiz belli oldu..bekle bekle catladimm..erzincana gidiyoruzz:)

Bu stres arasinda ben bi guzel yedim bugun:KK43:

Sabah..1 minik pohaca.1 dilik ekmek.ustune cikolata surdum:KK43: 2 catal peynir.1 zeytin

Ara..1buyuk bardak gazoz.bir avuc cekirdek

Oglen..1 kase yogurtlu bugday corbasi.domates salatalik

Ara..5-6 leblebi 1 top dondurma
Ara..3 catal kek

Aksam..1 bardak ayran 1 dilim kavun

En azindan aksam cok hafif olsun dedim..bide form cayimi iceyim..kizimi parka gotutdum..banada biraz hareket oldu

Gorusuruzz:)

Sabah..2 dilim tam b. Ekmegi.azcik peynir.2-3 zeytin..domates salatalik.1 b cay.4-5 catal baharatli salca

Ara..yapmadim..sabah gec yedim

Oglende yapmadim:( esim gelince evi topladigim gibi spora geldim..su an spordayim..burdanda ok gibi firlayip kizimi okuldan almaya gidicem..simdilik bu kadar gorusuruuzz:)

Kızlar zayıflıycam diye yapmadığım maymunluk kalmadı :)
Aslında biri beni eline alsa 10 günlük işim var ama böyle bir günüm bir günüme tutmuyor
Motivasyonum filan da kalmadı şu günlerde

Yemeğe gönüllü oturup sonra ağzınız açıldıkça kalkamadığınız durumları bilir misiniz? :)
Buna karşı şekersiz sütsüz kahve içiyorum yemeğin ardından resmen iştah katili kahve
Malum fare zehri gibi tadı :D

Selam mavimli 3-4 gundur cok dikkatli degilim.stresliydim..ama birakmak yok devam tabiki.sadece bu haftalik tarti gunumu cumadan pazara aldim:) senin nasil gidiyor?
fena değil ay sonuna kadar 65 olursam süper sevineceğim. 2,5 kilo vermem gerekiyor ama bir haftasında yurtdışında bulunacağım ondan korkuyorum bakalım.

Canım ablam eğer sana sataşıyorsa

a) bir şeyin batanın gözüne barıyordum mutlaka: boyun, kilon, güzelliğin, ne bileyim oğlunun eşinin yakışıklılığı, maddi durumun falan filan

Yoksa erkek çocuklar hep yaramaz valla :KK70:. Bu yeni bir şey değil ki. Kendi erkek kardeşlerimden biliyorum

b) bayan hayatından memnun değil. Mutsuz öz güven eksikliği var huzursuz evliliğinde mutsuz. Yoksa kendi hayatından memnun olan bir kişi çok mutlu olan bir kişi etrafa pozitif enerji saçar gülücükler filan. Sağ sola laf sokup neden olumsuz enerji saçsın ki

Her iki şıktada kişinin kendisiyle alakalı bir sorun sen oğlunun kendinin üzerine alınma sakın. Bunu öğrenmemiz Lazım hayatta. Kimi insan problemli oluyor sğ sola saldırınca Üzerimize alınmayalım. Ayrıca doğum günü gibi bir olayda sizin dâvetliniz olarak böyle sataşmalar çok ayıp.

Bu kadın kadın ilişkisi neden bu kadar çetrefillidir arkadaş anlamış değilim :)

Sevgiler
Bende anlamiyorum valla ama haklilik payin var o arkadasimin bende cememedigi seyler gercekten vardi.buda vesile oldu.neyse herseyde bi hayir vardir.bosveerdim.
Sen kac kilosun boyun kac.kac kilo fazlan varki
10 gunluk isim var demissinde :))

Boyum 164 cm
Kilomu tartıldıkca paylaşacağım
Hedefim 50 olmak
Dün 10 gün tekrar asılma kararı aldım

Bahaarrr...ozlettin kendinii:)) internet magduru olmussun anlasildi:)oglusuna bolca c vitamini tavuk suyu corba felan yedirr.bunyesi zayif galiba biraz:KK43:karadenizin havasimi iyi gelmiyo acep:KK43:cok gecmis olsun.dogum gunlerinde arkadaslar arasinda ufsk tefek tatsizliklar oluyo malesef.bende yasadim zaman zaman.aldirma..hatasini anlar ve gelip gonlunu alir umarim arkadasin.cocuk bunlar yaa adi ustune..bazilari olgun davranamiyo malesef:KK43:
Mevlut kosturmaca felan yogunsun sen..spor yapamasanda..cok abartmadan yemek bile iyidir hic yoktan.. islerini halledince daha iyi odaklanirsin diyet isine
Bi ara girdim kisa ve sana uzun yazacagimi bildigimden dolayi hic baslamayim dedim yazmaya.dikkat etmeye calisiyorum bu aralar sadece ve bugunde aylar sonra ilk defa evdeki spor aletime ciktim 35dk yaptim (cardio oldu iyi oldu)epey terledim.
Bu dogum gunu mevzusu demek heryerde oluyomus boyle tatsizliklar..dedigin gibi canim allah olgun veguzel dusunceli insanlar cikarsin karsimiza.
Buarada gudeceginiz yer belli olmu$ ayy insallah hayirli olur ve allah iyi insanlarla karsilastirir sizi.(amin)
Cok sukur oglumda daha iyi mssallah ya yok canim dogdugundan beri burda oglum havasina suyuna coktan alisti :)) antibiyotik kullanmiyordum ben ama baktimki gecmiyor daha kotulesiyor bende esime aldirdim sindi cok daha iyi durumu.sunnetide artik ramazanda birgun edilecek .mevlitte artik bayramdan sonraya kaldi ins.
Arada kacirsanda gzl dengeliyosun.
Buarada demeden gecemiycem
Buraya yazmadigim gunlerde valla aklim hep sizde :)

Hee mavimli durumlar ortada bende dikkat etneye calisiyorum.haril haril diyet ettigim gunlerde yani gecen hafta cok az vermistim buara cok stresli uzgun yorgun gectide...ins sende hedefine ulasabilirsin bizimle..

Back