kilolara savas actim:)

Selam gunlukcugum.. sabah limonlu koca bi bardak suyumu ictim.iki kuru kayisi 4 kuru uzum iki parca ceviz bir dilim kepek ekmegi biraz peynir domates salatalik biber maydonoz dereotu 4 zeytin ve yesil cay üstune gozume batip duran cekirdikten avuc ici kadar yedim neyseki saat daha erken yakarim aksama kadar insallah:)

Arada bir elma yedim..oglen yarim kase corba yarim acma esim getirmisti tazecik dayanamadim az oncede yarim kase yogurta iki kasik yulaf ve bir cilek dograyip yedim.

Valla aksamada pizza yapicam..rahat iki dilim yerim cok da kisamicam onu.diyetteyim diye evdekileride kasmayalim dimi:) kizim cok seviyo.bakalim ufaklikta begenicek mi..yemekten sonrada bi aksilik olmazsa spora gidicem 1 saat..simdilik bu kadar gorusuruzz:)

Aksam yemeginde ( 4 dilim pizza yedimm( 1 bardak ayran esliginde.kendime bu kotulugu yaptim( midem rahatsiz oldu .yari bos mide ne rahatmis meger.3 litreye yakin su ictim bide bugun son pizzayi bari yemeseydim..bu pismanlik bana ders olsun18:30 gibi yedim.20.00 de spora gittim.bir saat.

Merhabaa baktim yapa yanliz cikmissin bu yola bende bugun basladi. Allahin izniyle.59bucuga cikmisim maalesef
Hosgeldin cnm evet bende bu kadar yalniz kalacagimi sanmiyordum:).ama bi hedef icin burdayim bu yuzden gunlukumle idare ediyorum.ama ugrarsan mutlu olurum .hatta birlikte yola devam edebiliriz.kac yasindasin boyun kac kac kilo vermek istiyosun..cok mu sordum ne:)

Bu arada bugunku yediklerimi yazayim.bugun iyiydim kendimi tebrik ediyorum.
Sabah.. kahvaltiya misafirim olmasina ragmen: ceyrek simit.az peynir.3 zeytin.domates salatalik biber.iki catal yumurta
Oglen ..1 kuru incir.1 ceviz .yarim elma
Aksam..6-7 kasik yogurtlu kabak yemegi 2-3 lokma ekmek domates salatasi
ustunede yatmadan 4-5 cilek 4-5dut 4 erik
Bugun superdim diger gunlere gore..o pizzalarin acisini biraz olsun cikardim.hep boyle istikrarli olabilsem.ama istahli bi insanim zorlaniyorum bazen.hee bu arada 1 saatte spora gittimmm.super super olduu:)

selaaaammm:) mutluyum bugün günlüğüM. .sabah tartımda 58 i gördüm. .oleeeeyyyy:)
geçen hafta hiç vermemiş gibiydim tartİda demekki yarım kilo kadar vermişim.benimki hassas tartı olmadigindan.ben 59 olmusumdur umarım derken 58 bile olmuşum. çoook şükür. .çok mutlu oldum.güne güzel başladıM. zaten güzel bi güne başladık hem cuma hem de kandil herkesin kandili mübarek olsunn:)

Bu arada dün yedikleri.
sabah..kk kadar peynir çeyrek simit.4 zeytin.domates salatalık biber.bi kaşık bal.iki lokma ekmek
arada bir ceviz 10-15 leblebi
öğlen bi kase yarım kase yoğurt çorbası. 3 lokma ekmek
arada 1 sade soda
akşam 6-7 kaşık makarna 6-7 köfte salata

Bu sabah çeyrek simit bi kaşık bal biraz peynir 3 zeytin domates salatalık biber.bi bardak şekersiz çay
Her sabah aşkın ılık limonlu şu içiyorum. ve de bolca su

Ara..iki kucuk kare bitter cikolat
oglen..iki yaprak sarma 3 minik hamur kizartma
ara 3 erik
aksam 5 kasik yogurtlu kiymali karnibahar bi lokma ekmek ustune dondurmaa:)
Bu bu haftaki ödulumdu.18:30 da yeme isini bitirdim tabiki.ve gece saat 1;00 e kadar evde ugrastim durdum canta hazirladim.evi duzenledim.nitekim iki gunluk kisa bi tatile ciktik.yoldayiz.bi edirne tekirdag yapip donecegiz sevgili gunluk um.tabi yine abartmamaya calisicam.ayni zamanda geziyor olucaz boylece kalori yakmaya devam..birazdan mola verip kahvalti yapicaz.evde hazirladigim mamalardan yicem valla..sarma borek vs:)gorusuruuzzz

Iyu tatiller canim

Selaaaammm günlüğüM
ben geldim. .gezdigimiz yerlerde abartmadan yemeyi başardım diyebilirim:) kola yerine ayran içmeyi. ekmek iki dilim den fazla yememeyi cikolatayi iki parcada bırakmayı basardim.ama bir bardak limonatami içtim. 3 top doldurmami yedim.azcik şekerli Nescafemi ictim.bolcada yürüyüp ayakta kaldimiz içinde dengeledigimi düşünüyorum. .ertesi günde iki dilim ekmekle Tekirdağ köftesi yediğimde saat 16.00 idi..sonrasında hiç bişey yemedim. Bu işi ogrendigimi düşünüyorum inş,

gelelim bugüne. .
sabah 3 adet form bisküviyle 3 zeytin.az peynir.domates salatalık. bir küçük haşlanmış patates yedim
öğlen yemedim.saat 2 gibi küçük bi muz.4 gibi bir dilim kek ve 1 elma yedim
ark ziyarete gittim.. iki bardak şekersiz çayla 1 Gofret yedim
Aksam..5_6 kaşık yoğurtlu biber kavurma. .1.5dilim kepek ekmeği
bugün suyu ihmal ettim biraz içeyim biraz daha. .gorusuruuuzzz

Gunaydin gunlukcugum..dun aksam yediklerimden sonra kizimin tabaginda kalan iki kasik eristeyide attim agzima(((kucuk bi kasede kiraz erik kaysi cilek ten olusan meyvemi yedim..cok kotu seyler yapmamisimdir heralde ya:)

Cuma ya az kaldi yani tartiya 3 var.bugunle birlikte tam gaz devaamm etmeli.bugun spora gitmeli bolca ter atmali.insallahhh..guzellesmek icin saglik icin kendim icin..otesi var mi:)
Bu arada genclik ve spor bayramimiz kutlu olsuunnn..bizimkiler evde ..genisce kahvalti yapariz bugun...ama hep dikkat her zaman dikkattt...abartmak yoookkk..gorusuruz gunlukcugumm..sabah sabah bi ugrayim dedim..kendime verdigim 2 aylik surenin 1 ayi doldu..ve istedigim gibi gelisti..ikinci ayimdada ayni performansi seegilersemm.tamamdir..iste bitti gitti 8 kilom dicemm...ohhh..super olacakk..motive oldum yine bakk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…