• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Sterlicya sagol canim her zaman beklerim.haftada 3-4 gun spora gidiyorum.mumkun oldukca:)

Slm gunluk gecenin koru oldu yine cok yorgunum... sabah 1,5 dilim ekmek yarim bardak sut bi kac catal menemen 4-5 zeytin2-3 parca kasar peynir.1 bardak cay.1 ck bal ve pekmez .arada 1 kuru incir 3 diyet biskuvi oglen 4 kasik taze fasulye 1 dilim ekmek yarim kase yogurt ara ceyrek muz 4-5 cilek aksam karisik sebze haslama 3 kasik tavuk sote yogurt ...ustune spora gittim 1 saat kadar....aralarda su ictim.bide sabah acken ilik limonlu su. Bugun ayrica pazara markete gittim derken biraz da oyle kalori yaktim:) yarin arkadaslar gelecek.hazirlik yaptim.kacirmamaliyim fazla.kosturmacali bi gundu ustune spor uykusuzluk bittim..ben kactim gunluk..iyi gecelerr

Slm gunluk dun sabah klasik bi kahvalti yaptim.azalttim hatta normalden.misafirlerle pasta borek olayi var diye:)arada 2 lokma muz.ogleden sonrada iki borek 1 dilim supriz kek iki kucuk kurabiye yarim kase kisir yedim 2 bardak cay :( aksam spora gittim neyseki biraz rahatladim.gelincede dayanamadim bi kucuk borek yedim:(

Bu sabah 1 dilim ekmek 1 borek biraz peynir 5 zeytin.domates biber.1ck bal.iki catal sucuklu yumurta .ara yapamadim.kizimla dr gittik isleri halledince.birer tavuk doner ayran yedik.hamburger ekmegi gibiydi.ondan biraz buyuk ama:( midem kuculmus ama fazla gelsede yedim.ustune 3 saat daha dolandik ama carsida alisveris durumlari:) bu iyi haber.aksam ise 1 kase mercimek corbasi 3-4 kasik bakla.az yogurt.iki lokma ekmek yedim.sonra spora gittim.annem yanimsa diye bu aralar sik gidebiliyorum sagolsun.gelince de 2 kuru kayisi ve 1 bardak cay...cuma tartilicam hadi hayirlisi

Bu sabah 1 dilim ekmek 1 borek biraz peynir 5 zeytin.domates biber.1ck bal.iki catal sucuklu yumurta .ara yapamadim.kizimla dr gittik isleri halledince.birer tavuk doner ayran yedik.hamburger ekmegi gibiydi.ondan biraz buyuk ama:KK43: midem kuculmus ama fazla gelsede yedim.ustune 3 saat daha dolandik ama carsida alisveris durumlari:) bu iyi haber.aksam ise 1 kase mercimek corbasi 3-4 kasik bakla.az yogurt.iki lokma ekmek yedim.sonra spora gittim.annem yanimsa diye bu aralar sik gidebiliyorum sagolsun.gelince de 2 kuru kayisi ve 1 bardak cay...cuma tartilicam hadi hayirlisi

Cuma gunu takipte olacam seni canim.
bu arada 2 cocugun küçük mü yani emziriyor musun

Cuma gunu takipte olacam seni canim.
bu arada 2 cocugun küçük mü yani emziriyor musun
her zaman gel cnm beklerim sohbete:)2 kizim var ilki 8 yasinda digeri 1.5 yasi gecti.emzirmiyirum cnm.o konuda rahatim:) yarin tartilicam bakalim .ins.bi kiio daha gitmistir.bu hafta cok verimli gecmedi diye dusunuyorum misafirlerle ama bakalim .spor beni kurtarabilir belki:)

Slm gunluk bugun klasik bi kahvalti ardindan spora gittim.1 saat.gelince oglen 1 kase mercimek corbasi 2 lokma ekmek.iki lokma muz.arada bi elma sutlu kahve iki kucuk parca cikolata:( aksam 4-5 kasik bakla 1 dilim ekmek .buraya kadar idare eder.sonrasinda aksam arkadasa davetliydik orda isler karisti:(( misafirlik olayi insani mahvediyo..borek dolma kek.cazibeye kapildim gitti.tabi pismanlik doluyum.annemle az once sitede 40 dk kadar yuruduk ..ne care yediklerimi karsilamaz ama neyse..telafi edicez:(

Dusundumde insan diyet yaptigi sure boyunca bi dag basinda yalniz yasamali.misafirlik komsuculuk felan olmadan.kiskirtici durumlar olmadan.kilosunu verip sehre inmeli:)

Slm gunluk bugun klasik bi kahvalti ardindan spora gittim.1 saat.gelince oglen 1 kase mercimek corbasi 2 lokma ekmek.iki lokma muz.arada bi elma sutlu kahve iki kucuk parca cikolata:( aksam 4-5 kasik bakla 1 dilim ekmek .buraya kadar idare eder.sonrasinda aksam arkadasa davetliydik orda isler karisti:(( misafirlik olayi insani mahvediyo..borek dolma kek.cazibeye kapildim gitti.tabi pismanlik doluyum.annemle az once sitede 40 dk kadar yuruduk ..ne care yediklerimi karsilamaz ama neyse..telafi edicez:(

Slm gunluk sabah tartildim.bi degisiklik goremedim tartida cok sinir oldum .bi ciktim 60 bi ciktim 59 bi daha ciktim 59,5 gibi.anlayamadim:( okadarda sporda ter doktum..kacirdigimda oldu ama.net 59 gormeyi cok istiyodum bu hafta:( icimden bi ses vermedigimi de soyluyodu ama sanki.kacirmalarim yuzunden.daha dikkatli ve daha istikrarli olmaliyim .azcik sikildim bu diyet isinden ama.pes etmek istemiyorum

En az bi 5 kilo daha vermeliyim.hatta ustune olursa bi 3 kilo daha:(yani 8 kilo versem ne guzel olur.hatta 9 olsa bi kiloda geri alma payi olur:( bikkinlik gelse bile pes etmicem insallah yapicam:(

Sabah bi akrabaya kahvaltiya gittik.tartida yasadigim hayal kirikligindan dolayi yedim valla guzelce:( simdide kac gundur beni bekleyen dondurmami yiyorum pisman degilim..aksam az yerim artik..

Gunlukcugum bugunu cozutma gunu ilan ettim ...ama yarin kaldigim yerden devam..aksam yemeginde bi tabak kiymali patates oturtma yedim salata yogurt esliginde ekmeksiz.sonradanda kucuk bi kase cips:( motivem hemen dustu kilo vermedigimi gorunce..toparlanicam ama söz.annecigimide yolcu ettik.bugun kahvaltiya evine gittigimiz ark. 1 yilda 25 kilo vermis azimle. yaaaaa...darisi bana..5-8 arasi vermeliyim..verecem de insallah

Selaamm sabah klasik kahvalyi 5 zeytin 1 dilim kepek ekmegi biraz peynir domates salatalik yesil biber 1 bardak cay ara..1 elma 2 parca ceviz oglen bi tabak kiymali patates yemegi yarim kase yogurt 1 dilim ekmek ara...yarim kagit helva:( 1 kuru incir aksam 5-6 kasik yogurtlu semizotu yemegi 1 dilim ekmek ustune 6-7 cilek iki kasik kizimin tabaginda kalan patates yemegi:) elmali form cay ayrica bugun epey bi temizlik yaptim sil supur derken yoruldum.kalori yaktim bi guzel.spora gidemedim esim calisti bugun.yarin gidicem ins. Istahim acik bu ara daha da dikkat etmeliyim.bu cuma 1 kilo vermis olacagik ins.:)

Sakin pes etme canim. Ben hep 82.5 dustugum anda simarip tekrar yemeye basladim. 2 kg aldim 84.5 oldum. Artik hergun tartilmiyorum.Salidan saliya sadece.bugun bende kendimi toparladim.

tatlitambak desteğin için Sağol canım. insanın motivesi hemen düşüyor gercekten.bende haftada bir tartıliyorum

sabah....bi bardak yeşil cay.biraz peynir.3zeytin.domates .3 yesil biber.1tk reçel. bir sigara böreği. bir dilim ekmek Ara. ..3.4 tane erik bir Türk kahvesi öğlen. ..yarım kase Şehriye çorbası
ara... iki küçük parça çikolata 3_4 cubuk krater
akşam. .1 küçük tabak tavuklu nohut 5 kaşık pilav:KK43: 1,5 bardak ayran
üstüne 5 çilek 5 dut 4_5 kuru üzüm şekersiz çay
bu arada bugün hareketli geçti. sabah pazara gittim kızımla. ardından tekrar çıktık hasta ziyaretine.ayrica sabah limonlu şu içiyorum ılık. Bugün yaklaşık 2,5 litre suyumu da ictim

Yine saat geç oldu karnım aç bi şekilde yatıyorum hadi hayirlisi.hee bide bugün 15 dk kadar karın egzersizi yaptim

Back