• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Sabah..3 catal sucuklu yumurta.3-4 catal patates kavurmasi.az peynir.3 zeytin.domates salatalik biber.1 ck bal.1,5 dilim kepek ekmegi
Arada yarim dilim kek
oglen ceyrek peynirli gozleme
Arada 1 kivi
ardindan 1 saat spora gittim:))
Aksam 5 kasik taze fasulye 5 kasik bulgur pilavi.az yogurt.havuc salatasi
ardindan aksam aksam temizlige kalkistim.yarini bekleyemedim.cocuklar kirinti dokmustu her yere.bi guzel sil supur toz al derken bide oyle kalori yaktim..super oldu.yorgun ve ac bi sekilde bi bardak elmali form cay ictim..simdi yatiyorumm.iyi geceler

Hosgeldin cnm evet bende bu kadar yalniz kalacagimi sanmiyordum:).ama bi hedef icin burdayim bu yuzden gunlukumle idare ediyorum.ama ugrarsan mutlu olurum .hatta birlikte yola devam edebiliriz.kac yasindasin boyun kac kac kilo vermek istiyosun..cok mu sordum ne:)
Ay lutfen kusura bakma ben zaten o gun den sonra bidaha ugrayamadim gunlugune zaten diyetede baslayamadim motivasyonumda dusuk buara.
Yasim 29 boyum 160. Kilomda suan 59bucuk hedefim oncelikle 57. 56bucuk arasi olmak .daha fazlada olsa opup tepeme koycam:))

Canim hosgeldin yeniden.iki kilocuk icin hic strese girme..iki hafralik is ..halledersin sen:))
Bu arada hamile degilom.kizimin kardesi dogdu.iki yasa yaklasti:)).silicem o yaziyi ama beceremedim bi turlu:))

Sabah bi bardak sute iki uc kasik yulaf ve tarcin atip yedim
Arada iki grisini azcik krem peynir
oglen yarim kase tarhana corbasi
arada bi isirik muz iki parca ceviz.
Arkadasla cok az sekerli neskare iki uc cubuk kraker
aksam 5 kasik taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi.salata .1 bardak ayran.4-5 kasik hosaf:((adetliyken malum seker isteginin bedeli olsun artik buda:))
Ustune mutfagi topladiktan sonra.cocuklari esime birajip 1 saat spor yaptim
gelincede bikac rabe kiraz..veee..kapanis..iyi gecelerr..fena sayilmaz bugunku durumumda"))

aksam 5 kasik taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi.salata .1 bardak ayran.4-5 kasik hosaf:KK43:(adetliyken malum seker isteginin bedeli olsun artik buda:))
gelincede bikac rabe kiraz..veee..kapanis..iyi gecelerr..fena sayilmaz bugunku durumumda"))
iyi gidiyorsun tebrikler :KK54: yeni farkettim günlüğünü. arada yazarım kolay gelsin canım.

aksam 5 kasik taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi.salata .1 bardak ayran.4-5 kasik hosaf:KK43:(adetliyken malum seker isteginin bedeli olsun artik buda:))
Masallah cok gzl gidiyosun gercekten
Darisi basima.kac yadindasin ve suan kac kilosun.dpor olarak ne yapiodun? Benimde bir oglum var 2bucuk yasinda srbinkileride allah bagislasi n

Mavimli ..bahar..hosgeldiniz kizlar..sayfama ugramaniza sevindim..

canim 31 yasindayim..boyum 152 :))minyon bi bayanim malesef.:)).62 kilo bana fazla gelmeye baslamisti..su an 58 e indim..ilk hedef 55..52 olursam cok daha iyi..insallah..benimde iki kizim var biri 8 yas digeri iki olmak uzere..spor olarak haftada 3-4 gun fitnese gidiyorum..cumalari tarti gunum.bakalim yarin eksiyi gorucez mi.benim diyet anlayisim cok kati degil..her seyden az da olsa yiyorum.evde ne pisirdiysem.sporla da desteklemek cok iyi oluyo.

Baharcim birlikte devam edebiliriz istersen:))her zaman beklerim..buraya yazmak cok iyi geliyo bana
sabah..1 dilim kepek ekmegi.1 bardak yesil cay.az tereyaginda tek yumurtadan yapilmis omlet.az peynir 3 zeytin.domates.1 ck bal
arada 1 fincan kahve 2 erik
oglen 2 lokma ekmek yesil sogan esliginde.ve iki isirik muz 1 dilim kivi
Su an spordayim..gidince kraker atistirayim diyorum.
Tabiki aralarda su bugun az ictim ama:(

ah ben de bir muzdan iki ısırık alıp bırakabilmeyi isterdim ama bak şimdi yeşil elma yiyorum sonuna kadar yiyorum ne yersem :KK72:

Baharcim birlikte devam edebiliriz istersen:))her zaman beklerim..buraya yazmak cok iyi geliyo bana
sabah..1 dilim kepek ekmegi.1 bardak yesil cay.az tereyaginda tek yumurtadan yapilmis omlet.az peynir 3 zeytin.domates.1 ck bal
arada 1 fincan kahve 2 erik
oglen 2 lokma ekmek yesil sogan esliginde.ve iki isirik muz 1 dilim kivi
Su an spordayim..gidince kraker atistirayim diyorum.
Tabiki aralarda su bugun az ictim ama:KK43:
Edelim canim cok sevinirim
Bugun benim ilk gunumdu oyuzden habire acikip agzima ufakta olsa biseyler attim diyebilirim.
Sabah dedigim gibi yaptim
Yumurta peynir vessyre ekmeksiz
Ara yogurt+tarcin+muz
Oglen 1simit (pazara ciktim 1saat gezindim o ara yedim)
Ara 2kuru kayisi az tatli+2kuru incir ve yesl cay
Aksamda 1kasik pilav 5kasik nohut yemegi az yagliydi ve ceyrekten kucuk simit + 4 -5kasik yogurt
Yogurdumu kendim mayaliyorum
Spor olarakta yuruyus ve bitane aletim var evde yuruywmedigimde ona cikcam ins. (Crosstrainer)valla banada motivasyon sart ve buraya bakip yazdilarmi acaba diye dusunmekte hosuma gitmiyo deell :))
Ozel bi soru neden bukadar ara verdin cocuklar arasinda ben simdi bitane daha istiyorum ins.nasip olursa.ama bu karari vermeden oncede epey dusundum

bugun spordan cikinca aylik market alisverisini yaptim.al getir posetleri tasi yerlestir derken biraz daha kalori yakmis oldum yorucu olsada sporun ustune:)) .gelelim bugunku menunun devamina.arada... 10 kiraz 5 fındık iki kremalı biskuvi
akşam...iki parça karnabahar kızartma 1,5 içli kofte:) salata.4-5 kaşık yoğurt
üstünde az önce iki bardak çay biraz üzüm fındık leblebi yedim bugün. canım istedi..olmasa iyiydi ama , arada oluyo..pişman değilim telafi ederim inş,

Son düzenleme:
ah ben de bir muzdan iki ısırık alıp bırakabilmeyi isterdim ama bak şimdi yeşil elma yiyorum sonuna kadar yiyorum ne yersem :KK72:
canim ya çok sekersin:)) çocukların yemediği küçük bi bölümü kalmıştı muzun. ondan öyle iki isirik oldu:)) bir yesil elmayı bitir tabiki sen:)) onda sıkıntı yok.buyuk muz olursa yarısı. küçük olursa tamamı yenebilir bence:))

Edelim canim cok sevinirim
Bugun benim ilk gunumdu oyuzden habire acikip agzima ufakta olsa biseyler attim diyebilirim.
Sabah dedigim gibi yaptim
Yumurta peynir vessyre ekmeksiz
Ara yogurt+tarcin+muz
Oglen 1simit (pazara ciktim 1saat gezindim o ara yedim)
Ara 2kuru kayisi az tatli+2kuru incir ve yesl cay
Aksamda 1kasik pilav 5kasik nohut yemegi az yagliydi ve ceyrekten kucuk simit + 4 -5kasik yogurt
Yogurdumu kendim mayaliyorum
Spor olarakta yuruyus ve bitane aletim var evde yuruywmedigimde ona cikcam ins. (Crosstrainer)valla banada motivasyon sart ve buraya bakip yazdilarmi acaba diye dusunmekte hosuma gitmiyo deell :))
Ozel bi soru neden bukadar ara verdin cocuklar arasinda ben simdi bitane daha istiyorum ins.nasip olursa.ama bu karari vermeden oncede epey dusundum

canim ilk kizim kucukken iki yıl eşimin görevi sebebiyle ayrı kaldık sonra bir araya gelince biraz 3 kişilik aile olmanın keyfini sürelim dedik.derken hamile kaldim iki aylıkken bebeğim karnımda öldü.sonra bir sene sınava hazırlanayim dedim.derken kısmet böyleymis. araları 6 yaş oldu:)) bi yandan iyi oldu büyük kendini kurtarmış oldu en azından. bi yandan araları yakın olsada Iyi olurdu diyorum.birlikte büyürlerdi, oda çok daha zor olabilirdi..Kısacası kısmet boyleymis:)))biraz uzun anlattım sanirim:))

78 ile başladım aslında. ilk hedefim 65ti.bu arada bugün 69 çıktım :KK73: ve niye 65 olsunki dedim kendi kendime. evlenmeden önceki ne güzel 56 kiloydum. demekki 60 a inebilmeliydim en azından. ve hedefi 60 yaptım.

Mavimli supersin 78 den 69 a harika..boyun uzunmus..cok gostermiyosundur zaten.

benim boy 152 civari:(( minyon bi bayanim.62 ile basladim.su an 57 yimmm..ilk hedef 55..52 olursam daha iyi tabi..

Eveeeetttt bugun tarti gunumdu gunlukcugumm..veeeee 1 kilo daha gittiiii...elveda sanaaa:)) 57 oldummm:))
55 e iki kaldi:)) bugun kendimi odullendirdimmmm.
sabah..iki- uc ck recel.peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek.fistik ezmesi cikolata.bi bardak cay.domates
arada 5-6 findik..ogleden sonra
avm ye gittim kizlarimla..hamburger keyfi yaptim..kola icmedim ama ice tea tercih ettim yarim ictim..hamburgerim buyuk kacti ama..neyse ..eve gelincede dondurma yedimm..ustunede 5-6 kirazz..ohh midem bayram etti bugun..oduller olmasa diyet cekilmez..:))

Back