- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Yine harika bir menüSabah
Türk kahvesi(Hindistan cevizi yağı)
Kahvaltı
2 sucukla yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 2 zeytin, 1 çatal krem peynir
Ara
Litalif, yeşil çay
Akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası, tavuk döner(100 gr), 2 yk haşlanmış bulgur, 3 yk yoğurt
2 LT su, 13500 adım
Ucmelekannesi Azimliiii Beyaz leylak
Moralin mi bozuk ?Günaydın kızlar birkaç gündür enerjim çekilmiş gibi hissediyorum yattığım yerden kalkamadım hiç full uyudumşimdilerde burdayım ama geliyorum kendime yavaş yavaş hatta kalkıp bi spor yapayım
Gidecek gidecek bu kadar kilo olması mümkün değil bu hafta hızlıca gidecek sen dikkat edince canimZaten almış başını gidiyor kilom canım nereye yiyim.Yiye yiye bu hale gelmedim mi zaten
Seni çok iyi anlıyorum canım mevsimsel midir nedir ya da dolunay şimdiden çarptı biziGünaydın kızlar birkaç gündür enerjim çekilmiş gibi hissediyorum yattığım yerden kalkamadım hiç full uyudumşimdilerde burdayım ama geliyorum kendime yavaş yavaş hatta kalkıp bi spor yapayım
Sağ ol ortimYine harika bir menüortim senden utandığım için kaçamak yapmıyacağım valla çok güzel diyet yapıyorsun
Değildir bence ya ben senin metona güveniyorumCanım yaa hiçbir yeme planını gerçekleştiremedim burdabakalım yarınki tartımı paylaşırım inşallah çok kötü değildir
hzlsel hiçbir plan tutmuyor kuzum kestiremiyorum tartıyı
Saol cnm var ya ekran görüntüsü atmıştım bende mesaji paylaşınca çıkıyor size gözükmüyor mu cuma tartisinda da foto atmıştım görünmedi herhldeAfiyet olsun canim genel olarak güzel görünüyor. Tempolu yürüyüşün bir adım sayısı yokmu
Spor yapmak iyi gelecektir cnmGünaydın kızlar birkaç gündür enerjim çekilmiş gibi hissediyorum yattığım yerden kalkamadım hiç full uyudumşimdilerde burdayım ama geliyorum kendime yavaş yavaş hatta kalkıp bi spor yapayım
Canım bu kadar moral bozmana hiç gerek yok. 9lu kilolarla başlamışsın bak şu an 7leri göndermek üzeresin. Bu çok büyük bir başarı. Bunu yapan yine yapar. Senin yerinde olmayı ne çok isterdim bilemezsin. Benim için yol çok uzun. Senin yol bitmek üzere. Pes etmek yok.Zaten almış başını gidiyor kilom canım nereye yiyim.Yiye yiye bu hale gelmedim mi zaten
Ya yeğenlerime alıştıkça ayrılması zor olıyor 1 haftadır döneceğim günü düşünüp üzülüyordum o yüzden oldu galibaMoralin mi bozuk ?
Aynen öyle üzülmek dolunay falan birden geldiler banaSeni çok iyi anlıyorum canım mevsimsel midir nedir ya da dolunay şimdiden çarptı biziGel canım kendine hareket ettikçe açılırsın insan yattıkça daha da yatıyor kolay gelsin kuzum
Sağ ol ortimBen kaçamak yapmaya cesaret edemediğim için canım genelde temiz beslenmeye çalışıyorum yoksa hemen artı geliyorum Ama sen hiç hakkını yeme dün hariç gayet güzeldi menülerin kaçamağını da yaptığına göre artık bütün hafta güzelce beslenip haftaya bomba bir eksiyle geliyoruz
İnşallah canımDeğildir bence ya ben senin metona güveniyorum
Saol cnm var ya ekran görüntüsü atmıştım bende mesaji paylaşınca çıkıyor size gözükmüyor mu cuma tartisinda da foto atmıştım görünmedi herhlde
Spor yapmak iyi gelecektir cnm
Görünmüyor canim bir daha bakiyim ama yoktuSaol cnm var ya ekran görüntüsü atmıştım bende mesaji paylaşınca çıkıyor size gözükmüyor mu cuma tartisinda da foto atmıştım görünmedi herhlde
Hosgelmissin günaydınlar canimGünaydınnnnn
Mutlu Hafta Sonları
Yetmedide yetirmeye calistim sade kahve falan ictim regli yaklasiyor karnim cok sisiyor gobegime baktikca yetiyor yogurtHarika menü canim
Offf asureye iyi dayanmissin canim maşallah. Bugün azcik yeseydin asureden yarından itibaren tam gaz yola devam canim
Ooo baya hafif bir menü olmuş afiyet olsun cnaim. Akşam sadece yoğurt yettimi canim ya
Afiyet olsun canim guz bence
Sabah öğle akşam olarak mı bu menü canim.
Hep kahvaltılik olmuş ama güzel afiyet olsun canim
Islak keki yakmak için baya adimlamissin canim.
Afiyet olsun. Haftayı kacamaksiz devam ettirilen cumay güzel ekşi gelir canim
Afiyet olsun canim gram kar kafamı karistirsada güzel menü gibi
Afiyet olsun canim güzel bence
Hayırdır kuzum kıyamam yaGünaydın kızlar birkaç gündür enerjim çekilmiş gibi hissediyorum yattığım yerden kalkamadım hiç full uyudumşimdilerde burdayım ama geliyorum kendime yavaş yavaş hatta kalkıp bi spor yapayım
Anladım yolculuk sıkıntısı diye birşey var bir yere giderken veya dönerken ben de hep olur insanın içi bi sıkılıyor ama kalan günlerinin tadını çıkarYa yeğenlerime alıştıkça ayrılması zor olıyor 1 haftadır döneceğim günü düşünüp üzülüyordum o yüzden oldu galiba
Aynen öyle üzülmek dolunay falan birden geldiler bana
İnşallah canım
Sen her halinle güzelsin kuzum sakin olEsimin kardesi evlenecek onumuzdeki ay 1 hafta oncr daha iki ay var deyip rahat rahat davranirken 40 gun kaldigini gorup sok olmustum o soku atlatamadan tarihi one aldiklarini ogrendim simdi 3 hafta var ben nerelere gideyim ya
Canim ben dun nobet cikisi oldugum icin tartilmadim bugun tartildim ama foto yok. Yazmak istersen 81.6 geldim takima ilk attigim fotodan beri nerdeyse 2 kilo aldim yaa saka gibi17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,4 67,5 @Calypso95 76,7 76 @eliya 80,1 79,1 @Sonsuz umut 69,6 68,8 kardelelen321 92,65 92,15 @kollontai 54,6 53,9 @DeryaOnDiet 74,8 74,2 @Tempus 79,3 78 Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 Pnrrr-12 76,5 73,5 Ucmelekannesi 65,15 64,5 Hedef60kgolmak Nikinik @eceboce 73,2 @Goklerce 62,7 62 Fit mutlu anne 82,20 81 @nnurc 72,45 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 @bilgem tomris 79,7 78 @Jasminium84 66,85 65,9 C Cagrihilal1 69,65 69 @ekim2009 81 80,3 @Dermabebak 69,5 @karabiber01 Beyaz leylak @Lizozom55
Kızlar hedef listemiz...
Cuma günü hepsindeolur inşallah.