Kilolar Firarda 😎

Yine harika bir menü ortim senden utandığım için kaçamak yapmıyacağım valla çok güzel diyet yapıyorsun

Günaydın kızlar birkaç gündür enerjim çekilmiş gibi hissediyorum yattığım yerden kalkamadım hiç full uyudumşimdilerde burdayım ama geliyorum kendime yavaş yavaş hatta kalkıp bi spor yapayım
Seni çok iyi anlıyorum canım mevsimsel midir nedir ya da dolunay şimdiden çarptı bizi Gel canım kendine hareket ettikçe açılırsın insan yattıkça daha da yatıyor kolay gelsin kuzum
Yine harika bir menü ortim senden utandığım için kaçamak yapmıyacağım valla çok güzel diyet yapıyorsun
Sağ ol ortim Ben kaçamak yapmaya cesaret edemediğim için canım genelde temiz beslenmeye çalışıyorum yoksa hemen artı geliyorum Ama sen hiç hakkını yeme dün hariç gayet güzeldi menülerin kaçamağını da yaptığına göre artık bütün hafta güzelce beslenip haftaya bomba bir eksiyle geliyoruz

Değildir bence ya ben senin metona güveniyorum
Afiyet olsun canim genel olarak güzel görünüyor. Tempolu yürüyüşün bir adım sayısı yokmu
Saol cnm var ya ekran görüntüsü atmıştım bende mesaji paylaşınca çıkıyor size gözükmüyor mu cuma tartisinda da foto atmıştım görünmedi herhlde
Günaydın kızlar birkaç gündür enerjim çekilmiş gibi hissediyorum yattığım yerden kalkamadım hiç full uyudumşimdilerde burdayım ama geliyorum kendime yavaş yavaş hatta kalkıp bi spor yapayım
Spor yapmak iyi gelecektir cnm

Zaten almış başını gidiyor kilom canım nereye yiyim.Yiye yiye bu hale gelmedim mi zaten
Canım bu kadar moral bozmana hiç gerek yok. 9lu kilolarla başlamışsın bak şu an 7leri göndermek üzeresin. Bu çok büyük bir başarı. Bunu yapan yine yapar. Senin yerinde olmayı ne çok isterdim bilemezsin. Benim için yol çok uzun. Senin yol bitmek üzere. Pes etmek yok.

Moralin mi bozuk ?
Ya yeğenlerime alıştıkça ayrılması zor olıyor 1 haftadır döneceğim günü düşünüp üzülüyordum o yüzden oldu galiba
Aynen öyle üzülmek dolunay falan birden geldiler bana
İnşallah canım

Saol cnm var ya ekran görüntüsü atmıştım bende mesaji paylaşınca çıkıyor size gözükmüyor mu cuma tartisinda da foto atmıştım görünmedi herhlde
Görünmüyor canim bir daha bakiyim ama yoktu
Şimdi baktım varmış ekran görüntüsü sonradan yüklendi belkide sabah baktigimda yoktu canim
Dün sanki evet tartı bildiriminde de gormedim

Yetmedide yetirmeye calistim sade kahve falan ictim regli yaklasiyor karnim cok sisiyor gobegime baktikca yetiyor yogurt

Anladım yolculuk sıkıntısı diye birşey var bir yere giderken veya dönerken ben de hep olur insanın içi bi sıkılıyor ama kalan günlerinin tadını çıkar

Canim ben dun nobet cikisi oldugum icin tartilmadim bugun tartildim ama foto yok. Yazmak istersen 81.6 geldim takima ilk attigim fotodan beri nerdeyse 2 kilo aldim yaa saka gibi artik bitti haftaya hedefim 79.9 yaz canim vereceğim insallah isi sıkı tutacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…