Kilolar Firarda 😎

Insallah

Insallah canim bi girsem artik su 6lari yeniden. Yaklastim baya

Haklisin canim, yola devam

Tatil beni 10gun kadar geriye goturdu ama az kaldi hafta ins 73lere yaklascam

Aynen kaptancim. Cook sagol sen de bizi yari yolda birakmadin. Hala yanimizdasin

Kizlar iyilesti. Bugunden itibaren ben de variim canim.

Hedef60kgolmak muhteşemsin canım çok imrendim

Sağ ol canım
Vay be 3. Oldum demek Son sıralara kalırım demiştimEllerinize sağlık kızlar

Harika menü canim
Offf asureye iyi dayanmissin canim maşallah. Bugün azcik yeseydin asureden yarından itibaren tam gaz yola devam canim
17 eylul
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk bal
2 ceviz

Ogle
1 tabak tavuklu pilav
1 kase yogurt

Aksam
1 kase yoğurt

2 lt su

@Sonsuz umut Ucmelekannesi
Ooo baya hafif bir menü olmuş afiyet olsun cnaim. Akşam sadece yoğurt yettimi canim ya
Afiyet olsun canim guz bence
17 Eylül
Simit, domates, salatalık, peynir, kaymak, az reçel
Sandviç
Küçük peynirli tost

2 lt su, 30 dk Leslie
Sabah öğle akşam olarak mı bu menü canim.
Hep kahvaltılik olmuş ama güzel afiyet olsun canim
Islak keki yakmak için baya adimlamissin canim.
Afiyet olsun. Haftayı kacamaksiz devam ettirilen cumay güzel ekşi gelir canim
Afiyet olsun canim gram kar kafamı karistirsada güzel menü gibi
Afiyet olsun canim güzel bence

benim troid bezleri temizdi de beden yabancı madden zannedip yok etmeye çalışıyordu troid bezini 4 sene haşimato hiper troidi karışı değişip durduktan sonra , troid bezinin kökünü aldılar gitti , arada o yüzden size zarar veren her neyse yada kimse hayatınızdan atın gitsin de rahatlayın derim
vallahi seni cidden tebrik ediyorum gülüm kilo almamak için ne güzel kendine dikkat ediyorsun maşallah sana

Evet canım sabah öğle akşam. Bugün yemek yapasim hiç gelmedi tembel gunumdu

ayy benim 20 li yaşlarda 90 kilo üzeri hatta bir dönem 105 e çıkıp ilaç v.s. kullanıp 15 kilo verip ilacı bırakınca 5-10 kiloyu geri almıştım , kız biz bilinç altına neler etmişiz de şişmişiz gencecik yaşımız da , ben kendiminkilerin çoğunu buldum , çok küçükken belki yiyen çocuk seviliyor ilgi içindir onu tam bilemiyorum sonrası güçlü olmalıyım ailemi korumalıyım iç güdüsü çoğunlukta yer etmişti
troid hastalığının psikolojik sebebini biliyor musun
boğaz çakrası sorunudur kendini ifade edememek , savunamamak, konuşamamak , sorunları yutup susmak, işte bunlardan sebep oluyor

bu günün atom karıncası senmişsin gülüm ne çok ayrıntılı iş yapmışsın ama değimiş yaaa mis gibi olmuş , güle güle sağlıkla kirletin... inşallah çabuk kirlenmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…