Kilolar Firarda 😎

Yarın baza ve yatağım gelecek evdeki bazayı boşalttık söktük kaldırdık yoruldum🤣🤣🤣 Fit mutlu anne Fit mutlu anne seni düşünemiyorum yaptığın müthiş temizlikle ne yorulmuşsundur🤭🤭
güle güle kullanın mışıl mışıl rahatça uyuyun her gün inşallah yatak çok önemli çook

Geçen sene koltuk takımı alacakken modellere baka baka kafam 1 milyon olmuştu😂😂
:KK70:
Yarın baza ve yatağım gelecek evdeki bazayı boşalttık söktük kaldırdık yoruldum🤣🤣🤣 Fit mutlu anne Fit mutlu anne seni düşünemiyorum yaptığın müthiş temizlikle ne yorulmuşsundur🤭🤭
Hayırlı olsun canım yeni yatağınız sağlıkla kullanın insAllah vala baya hamlamisim bende acayip yorgunum sporu gözüm kapalı yaptım
bu günün atom karıncası senmişsin gülüm ne çok ayrıntılı iş yapmışsın ama değimiş yaaa mis gibi olmuş , güle güle sağlıkla kirletin... inşallah çabuk kirlenmez:)
Ay sağol ablacım yaa aynen keşke çabuk kırlenmese benim minik hep yata kalka gezerek yiyor meyveyi elma armut oluyor hep kapı koltuk minder kaç gün gidecek bklm

Kızlar bugünku listeyi paylasamadim. Saçma sapan yedim malesef. Ablamlar Bursa'dan geldi. Gidince de bir sürü temizlik çocugu parka getir götür yemek bulaşık derken yorgunluktan mide karıştı şuan soda içtim 😃 çok kötüyüm en sonki soğuk baklavayı yemicektim😅😃😃

Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım:KK43:
Bdv konusu. Ay sinirim bozuldu😳

geldim kızlar hala başım fena ama listeyi toplayalım
fotoğrafsız bildirimler gördüm onları yok gibi sayıyoruz değil mi ? yani notu kaldıralım dedik fotoğrafı değil ki şimdi o bile mi yok :KK43: kuralları yazmıştık :63:fazla relax oluncada gitmiyor bu kilolar siz ne diyorsunuz?
Evet cnm haklisin bence de bende atmadim foto ama gordugm o artiya moral bozukluguyla ve kafamda yarisma yok rahatligindan hep bence bir bedeli olmali cezam neyse cekmeye hazirimm :olamaz:

takmayın kafanıza tokadan başka hiçbir şey
tabi ki vereceğiz kilocuklarımızı yeter ki sağlıkla gitsin kilocuklar....
yavaş yavaş gönderelim ki akılları bizde kalıp geri dönmesinler:KK70:
Aynennn haklisin gitsin de yavasa da raziyimmm
boşuna annelerin hakkı ödenmez denmiyor , o çocuk senin olmasaydı başkasının çocuğu olsaydı her gün bu şekil de ilgilenir miydin kimse kolay kolay yapamaz inan ki, işte rabbim onun sabrını da sevgisini de vermese kimse 1 çocuktan fazlasını yapmazdı , analık zor be gülüm , ama büyüyüp de sana can yoldaş oldu mu sana arka çıktı mı da bunların hiç birini hatırlamadan öyle mutlu öyle gururlu olacaksin kiii :KK36:
Yaa oyle ablamm gercekten cok zormus buyutmesii Allah Analara sabırversinnn. O gunleride gorururm insallah :KK36:
Kizlarrr 2 ölçü poğaça hamuru yoğurup çıktım evden. Küçüğü okuldan aldım şimdi oturup onu yapacağım. Sonra 2 çeşit kurabiye ve kek yapıp mutfakla arama sınır koyacağım ins😂😂
Bunlar buzluğa kalkacak tabi okula götürsünler bide bir gelen falan olursa hazırda bulunsun diye.
Kv gelecek gibi yarın azcik da ondan sık acikiyor kadincagiz çayın yanına koyarım ona.

Zira bugün bu hafta hamur işi yemeyecegim diye yeminn ettim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️rabbim utandirma🤲
Ohh masallah ne guzel yemin etmen iyiolmus yoksa illaki tadina bakardin yani ben bakardim :confused:
Dolunaydandır bacımm dolunay 😨
Ben de bugün kaloriyi çok kısamıcam ama kh kısıcam anca 🙈 kalori de kısarsam çıldırıp tatlıya saldırıyorum :KK70:
Sen de dediğim o soğuk çorbayı bir düşün derim cnm ya da soğuk çay olabilir hoşaf olabilir
Bana demedin kizz neymis o soguk corbaa yapaym olmadi gitsin bu artilar enazindan cumaya sabit gelsem raziyimm
Çoğu ödemdir canım zaten. Pes etmeden yola devam ❤

Haklısın kuzum kurallara uyalımki ciddiye alalım burayı da. Yoksa salarız iyice..
Insallah cnmm tabiki yola devammm
fotoğrafsız bildirimleri kaydetmedim kızlar yüzdeleri bir ara hesaplayacağım şöyle kalsında :)bildiirm yapıpta eklemediğim var mı acaba

KİLOLAR FİRARDA 1.ETAP

kollontai (54.2/54.6/+0.4/-%0,738)
hedef54kg (61,2/
Goklerce (62,4/62.7/1,5/%2,336)
Azimliiii (64,1/65/+0.9/-%1.404)
Ucmelekannesi (64,85/65.15/+0,3/-%0,463)
hadikonusalim( 65,2/63.9/1,3/%1.994)
pacman(66,1/65.8/0,3/%0.454)
Jasminium84 (66,35
Beyaz leylak (67,3
Lizozom55 (68,85
hzlsel (69,1/68.4/0.7/%1.013)
Cagrihilal1 (69,35/69,65/+0.3/-%0.433)
Sonsuz umut( 70,35/69.60/0,75/%1.06)
Pnrrr-20 ( 73,1
Breeze96 (73,25
eceboce (74,1/73.2/0.9/%1.215)
nnurc( 74,25/72,45/1.8/%2.424)
Kubraaaccc (74,4
DeryaOnDiet( 74,45/74.80/+0.35/-%0.470)
karabiber01 (74,8
Calypso95 (77,3/76.7/0.6/%0.776)
eliya (78,7
Nikinik (80,2
bilgem tomris(80,6/79.7/0.9/%1.116)
Fit mutlu anne (80,7
Tempus(82.1/79.3/2.8/%3.410)
kardelelen321 (92,65/92.15/0.5/%0.540)
yarimuhendis(
Ellerine saglik cnm haftaya kesinlikle r3smli tarti resmi aticam
Arkadaşlar haftalık hedeflerinizi de lütfen yazar mısınız. @Breeze96 Pnrrr-12 Pnrrr-12 @eceboce @pacman @Jasminium84 Z Z P ekim2009 ekim2009
73.5 olsun canim
Bi yanlışlık olmasın canım. Biraz fazl gibi. Bu kadar fark etmez 1 haftada🤔
Yok bende 3 kez ciktm yanlsilik sandm ama geneldede cabuk alabiliyorm ve bu hafta gercekten cozuttum :/
Slm kızlar 🤗
Oturma odasının cam, koltuk, kapı,duvar yaatiklari silindi perdesi yıkandı asıldı, yer minderlerinin kilifi yıkanıp geçirildi, cicekligimi sildim çiçeklerimin kuruyan yapraklarını koparıp toparagini gevşettim suladim halıları gonderdim salı gelecek insAllah yeni aldığım bambu çubuklu oda kokusunu da ciceklige bı yere iliştirdim mis gibi kokuyor ev balkon kaldı onu da gece oğlanı uyutunca hallederim gündü gir çık daha zor olacak kocam beyi kandirirsam oturma odama köşem istiyorum bı koltuğum vardı eskidi kumaşı kirli gibi duruyor örtü de üstünde durmuyor bklm yenilenme zamanı geldi sanki mutfağımi da yarın biraz halledersem pazartesi kalanı yaparım temizlik bitmiş olur ne çok yazmışım vala 🙈 acayip yorulmuşum oğlan öğle uykusundayken alel acele soluk almadan yaptım oturunca yorgunluğu anladım simdi
Ohh miss olmustur ne guzel ellerine saglik cnm
Bu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Bende L istiyorm bidha alirsam suan 2 3lu bitane tekli kullaniyorm o yuzden soruna cvp olmadi

Yok bende 3 kez ciktm yanlsilik sandm ama geneldede cabuk alabiliyorm ve bu hafta gercekten cozuttum :/
Bilemedim canım 1 haftada 2 kilo aldım mesela ben de geçen hafta. Ama 1 haftalık değildi bence. Uzun süredir aşırı aşırı yememin sonucu bir anda ortaya çıktı. Ama yine 3.5 kilo fazla geldi gözüme. Ödem falan olabilir

Bilemedim canım 1 haftada 2 kilo aldım mesela ben de geçen hafta. Ama 1 haftalık değildi bence. Uzun süredir aşırı aşırı yememin sonucu bir anda ortaya çıktı. Ama yine 3.5 kilo fazla geldi gözüme. Ödem falan olabilir
Odemde var bence cnku bugun aynada bile resmen yanaklarm şiş sis di ve yuzuk parmagimdanda anladm :KK43:

KİLOLAR FİRARDA
(13.09/16.09)
ADİM YARİSMASİ

NoÜye Nick13.0914.0915.0916.09TOPLAM
1@Azimliiii4.0006.0004.000 ×14.000
2@Beyaz leylak7.000 × ×4.40011.400
3@bilgem tomris6.000 ×7.000 ×13.000
4@Breeze96 ×15.07312.403 ×27.476
5@Cagrihilal1 ×10.00010.00011.00031.000
6@Calypso95 × ×4.000 ×4.000
7@DeryaOnDiet × × ×7.5007.500
8@eceboce × ×8.600 ×8.600
9@eliya × × × × ××××
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ×7.4606.075 ×13.535
11@Goklerce × ×5.5006.20011.700
12 denizbenimadim denizbenimadim × × × ×××××
13 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 12.00013.02815.92721.54762.502
14 hzlsel hzlsel 6.0009.42814.07413.26342.765
15@Jasminium84 × × × ×××××
16@karabiber01 × × × ×××××
17@kardelelen321 × × × ×××××
18@Kubraaaccc × × × ×××××
19@Lizozom55 ×18.200 × ×18.200
20@Nikinik ×4.976 × ×4.976
21@nnurc × ×5.5005.00010.500
22@pacman12.8006.442 ×659525.837
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 × × × ×××××
24@Sonsuz umut5.0006.0007.0005.00023.000
25 Ucmelekannesi Ucmelekannesi 7.60010.2553.92719.83841.620
26@yarimuhendis ×12.247 ×12.88425.131
27 El_Em El_Em 13.90012.6606.86611.07344.499
28 Z Z P × × ×5.5005.500

İLK ÜÇ
1. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 2. El_Em El_Em 3. hzlsel hzlsel

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canim harikasın muhteşem adimlarin vardı .👏👏👏👏👏
El_Em El_Em kaptanım harikasın👏👏👏👏
hzlsel hzlsel tebrikler canım👏👏👏

Bu hafta listemiz daha kalabalık olur ins.
Durmayin dışarı çıkamıyorsaniz evde leslie yapin
Evin koridorlarini turların canlar😘😘😘
Ellerinize saglık kızlar bende yaziyorm hemen menu mu cok iyi olmasa da yuruyusm guzel oldu
Kızlar bugünku listeyi paylasamadim. Saçma sapan yedim malesef. Ablamlar Bursa'dan geldi. Gidince de bir sürü temizlik çocugu parka getir götür yemek bulaşık derken yorgunluktan mide karıştı şuan soda içtim 😃 çok kötüyüm en sonki soğuk baklavayı yemicektim😅😃😃
Bazen oluyor oyle ama salma hemen toparla yarn cnm benm yaptigm hatayı yapma

bak sennnn kim getiriyor o tatlıları suçlu kim alan mı yiyen mi mercek altına alınması gereken bir konu :KK45:
Kimse 😂😂😂 oh iyi ki yedim 😜 afiyet olsun bize 💙

Bana demedin kizz neymis o soguk corbaa yapaym olmadi gitsin bu artilar enazindan cumaya sabit gelsem raziyimm
Cnm ayranla mercimek buğday kuru nane salatalık filan karıştırıyorsun 😉
Böyle strese girdiğinde ve gece sınırsız tüketebileceğin bişey 🤗

Kimse 😂😂😂 oh iyi ki yedim 😜 afiyet olsun bize 💙

Cnm ayranla mercimek buğday kuru nane salatalık filan karıştırıyorsun 😉
Böyle strese girdiğinde ve gece sınırsız tüketebileceğin bişey 🤗
Eminmisin cnm bana sanki bugday ve mercimek de sislik yapiyor

Harika menü canim
Offf asureye iyi dayanmissin canim maşallah. Bugün azcik yeseydin asureden yarından itibaren tam gaz yola devam canim❣️

Ooo baya hafif bir menü olmuş afiyet olsun cnaim. Akşam sadece yoğurt yettimi canim ya

Afiyet olsun canim guz bence

Sabah öğle akşam olarak mı bu menü canim.
Hep kahvaltılik olmuş ama güzel afiyet olsun canim

Islak keki yakmak için baya adimlamissin canim.
Afiyet olsun. Haftayı kacamaksiz devam ettirilen cumay güzel ekşi gelir canim

Afiyet olsun canim gram kar kafamı karistirsada güzel menü gibi

Afiyet olsun canim güzel bence
Sağ ol canım cuma ya bugün normalden bir tık fazla yedim🤭
ayy benim 20 li yaşlarda 90 kilo üzeri hatta bir dönem 105 e çıkıp ilaç v.s. kullanıp 15 kilo verip ilacı bırakınca 5-10 kiloyu geri almıştım , kız biz bilinç altına neler etmişiz de şişmişiz gencecik yaşımız da , ben kendiminkilerin çoğunu buldum , çok küçükken belki yiyen çocuk seviliyor ilgi içindir onu tam bilemiyorum sonrası güçlü olmalıyım ailemi korumalıyım iç güdüsü çoğunlukta yer etmişti
troid hastalığının psikolojik sebebini biliyor musun
boğaz çakrası sorunudur kendini ifade edememek , savunamamak, konuşamamak , sorunları yutup susmak, işte bunlardan sebep oluyor:KK43:
Gerçekten ya ben de 116 kiloyla geçen sene dibe batmış bir halde diyete başladım büyük ihtimal bazı şeylerin konuşulamaması susmak alttan almak beni de bu hale getirmiş olabilir bilinç altı nelerle dolu zaten benim😔
güle güle kullanın mışıl mışıl rahatça uyuyun her gün inşallah yatak çok önemli çook
Sağ ol ablam kesinlikle baza da çok fena olmuştu pek iyi bir şey değildi zaten sonunda yarın mis gibi uyuyacağım inşallah🤭
:KK70:

Hayırlı olsun canım yeni yatağınız sağlıkla kullanın insAllah vala baya hamlamisim bende acayip yorgunum sporu gözüm kapalı yaptım

Ay sağol ablacım yaa aynen keşke çabuk kırlenmese benim minik hep yata kalka gezerek yiyor meyveyi elma armut oluyor hep kapı koltuk minder kaç gün gidecek bklm
Sağ ol canım😘

Bir şunu diyen bir yazı 'Geceniz mutlu, Kalbiniz sevgi dolu olsun HAYIRLI GECELER ECELER' görseli olabilir

Magnezyum eksikliginden kramp girdi yine canım yapamadım bugün
Bacım sağlık ocağında yazdır bi magosit rahatla Kızılay Erzincan’ın magnezyum oranı da yüksek her gün bi tane ondan iç ay geçen uyurken bi kramp girdi bacağıma iki üç gün orası ağrıdı İnan

17 Eylül cuma
Kahvaltı 9:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
Yoğurt

Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
Yarım elma

Öğle
1 kepçe tarhana çorbası
Yoğurt

Ara
1 gofret
1 avuç karışık kuruyemiş (bunu azaltmam gerek gün içinde çok yiyorum )

Akşam
1 tabak bulgur pilavı
3 üçgen dilim karpuz
1 bardak ayran

Su 2.5 lt
Spor yarım saat tempolu yürüyüş
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cnm afiyet olsun o kadar ev işine yakmışsındır 😂

X