Kilolar Firarda 😎

Kolay gelsin canım😘

Kolay gelsin canım😘
Sagol cnm :KK36:
Ben de sabah 10bin adımı yaptım okulda da üç bin daha yapar günü 13bin adımla kapatırım daha da spor yapmam zaten🤣🤣🤣
Masallah sana :nazar::KK200:
yaa evet kuzum zaten içim çok huzursuz içiyorum ama bağırsaklarım çalıştığı için de o kadar mutluyum ki :KK43:
doğal şekilde şu işi çözebilsem o kadar güzel olacak ki

ahhh canım yaa :KK43:
başlarda ben de öyleydim, benim ailem yanımda olmama rağmen kimselere bırakamazdım, hemen herkes bi tavırlara girerdi gezip tozmaya çocuğu onlara atıyorum gibi davranırlardı ya da belki ben alınganlık yapardım bilmiyorum, eşim desen seninkinden bi farkı yoktu, çıkardım yarım saat sonra ee ne zaman geleceksin demeye başlardı o yüzden buna maruz kalmamak adına saldım kendimi
ama bi süre sonra ben kendimden gittim kafam gidik moralim bozuk ruh halim huzursuz yorgunum herşeye patlamaya hazır ve herkes de bunu fazlasıyla farketmeye başlayınca sanırım acımaya başladılar bi de tabii onlara da yansıyınca durumun vehametini çözdüler diye düşünüyorum
haaa yine hadi ben gidiyorum deyip çıkamıyorum günler öncesinden kırk şekil planlama yapıyorum

sen de eşinle enine boyuna konuş anlat durumunu bunun senin için lüks değil ihtiyaç olduğunu anlasın kuzum
sen mutlu olmalısın ki çocuğun da eşin de mutlu olsun
Yaa okadar haklisinki ama esimin cenesni cekicegne diyorm hep iste belki hata yapiyorm cunku gercktn cok bunaldm son zamanlar :KK43: bu dedigni uygulamaya calisicam insallah cnm bi sac boyatma istiyorm aslinda
Canımm görmedim dün hiç bakamadım afiyet bal şeker olsun kuzumm tabii yanında bolca kilo verdirsin:halay:. :KK200::KK200:
Insallah ortimmm biraz kotu oldu bugunde sonradan cozuttum:/ senin nasl gidiyor. Menulerde bakamadm hic 2 gundur
Ayyy yoruldum yoruldum 😰 sen böyle temizlik yaparken ben eve bakıp bunalım geçiriyorum 😟
Ah ahh sormaa bendee
Aynen mutfak benimde gözümde çok büyüyor ya dolap içleri hep karıştı düzelecek tabaklar bakliyat kavanozlari da hep rasgele doldurdum çok iş var orda diğer odalar daha kolay wc için olanı yorumlarda çok gerekli iyi gibi yazmamışlar almadım ama digerni cidden çok övüyorlar bklm bende memnun kalırım insAllah perdeleri yakın yikamistim ben bı oturma odamla mutfagınki yıkanacak eşin siliyosa güzel vala ya benim kocanın bı cam silme perde takma huyu yoktur hamilelik hastalık dışında o zmn da çok çok gerekli ise zorla ama ütü çocuklarla ilgilenme yemek bulaşık süpürme toparlama bunların hepsini yapar

Saol cnm

İnan bende yaklaşık bi aydir geçiriyorum bunalım tam yatak odası çocuk odası temizlemistim ki covit oldum kalmıştı artık toparladım gözüm ise bakıyor oğlanda kendi kendine oyun oynamaya başlıyor yavaş yavas snrm arada bakıyorum içerde oynuyor o bende hallettim bklm yemek işine bakmaliyim artik
Ohh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi. :rolleyes:
Şu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları🤣🤣🤣
Ayy masallah iradelisin ben bitaneden bisi olmaz der yerdim zaten geriside oyle geliyorr
Merhaba kızlar. Bugün hiç giremedim. 4 buçukta geldim okuldan sonra işlerim vardı. Ancak oturtabildim. Bugünün tek güzel tarafı çikolata yemedim😬 evde 1 sepet çikolata ve en sevdiğim fındık kreması var ama yemedim valla. Bugün baya canım sıkıldı. Baya almışım kilo. Bariz fark var. Vericem inş
Masallah israrci olursan verirsn bence cnm onemli olan kararli ve iradeli olmak ki bende yok suanda ama insallah artk bugun sondu resmen yemekten sonra yediklerimden sonra midem bulandi halada gecmedi :olamaz:
Selam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım👀

Öpüyorum sizi durmak yok yola devam 😘😘
Gecmis olsun cok
Yaa degisikmis . Bilmiyordum

Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu konuda doktora gitmiş mıydın canim. İleride sıkıntı olmasın demekki ters giden birşeyler var

Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.

Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yok🤭🤭 gelen yıllar giden yıllara özlemle el salliyor😂😂

Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.

Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyar
Akşamı birşey yemeden kapatirsan kurtarır bence afiyet olsun

Kocaman tebrikler👏👏🤲🤲

Bugünkü menume hiç bakma o zaman😂

Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.

Yaa sendeki şu irade varya 👏👏👏👏
Harikasın hemde önünde dururken yememissin.
Hahaha ayy bu iyiydi bencede oyleee

Ohoo sen daha 2 aydır doğum yapmışsın. Emziriyorsan Diyet için çok erken canım
3 ay oldu canım evet diyet için çok erken ama aşırı yemek yiyorum artık rahatsiz olmaya başladım. İki öğün yediğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum. Zaten sabah çocukları doyur evi topla derken 11 oluyor. 11 de yedikten sonra 5 e kadar acikmiyorun iş güç yemek çocuklarla ilgilen derken yemegi unutuyorum birde şekersiz ictigim türk kahvesi beni tok tutuyor. Akşam yemeğini bıraktım şuan bugün hiç yemedim 5 den sonra . Ama yarın 11 kahvaltı 6 da akşam yemeği yiyip kapanışı yapicam insaAllah. Sütüm de azalma olmadı çok şükür bugün

Kızlar çok soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın😃
Leslienin omuz kol yani üst bolgeyide zayıflatma gibi bir gücü var mı . Şuan pek inanarak baslamicam da. Yapmadığım şey değil yapmıştım ama çok verim alamamistim o yüzden tekrar tekrar soruyorum😃

Selam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım👀

Öpüyorum sizi durmak yok yola devam 😘😘
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl
Kolay gelsin canım.Ah ben de başlayabilsem.💕
Sağol canım valla bı gazla başladım bende sende öyle yap
Kolay gelsin canım domolun her şeyini kullanıyorum çok güzel bence
Sağol canım yaa bunu bı deneyim diğer ürünlerine de bakarım snrm
Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin
Sağol canım
Ohh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi. :rolleyes:
Sağol canım aynen insAllah
Leslienin omuz kol yani üst bolgeyide zayıflatma gibi bir gücü var mı . Şuan pek inanarak baslamicam da. Yapmadığım şey değil yapmıştım ama çok verim alamamistim o yüzden tekrar tekrar soruyorum😃
Kolları çok çalıştıran versiyonları vardı canım su an isimlerini hatırlamıyorum ama faydası var tabiki kıyafetlerimden biliyorum kol kısımları da bollasmisti yaptığım kilo verdiğim dönem

İyi geceler kızlar 🤗
Ancak gelebildim günü temizlikle geçirdim şükür çoğunu hallettim kızın ödevini yaptırdım oğlanı uyuttum derken anca gelebildim menümü yazıp menü alıntılarını yarın cevaplarım büyük ihtimal spor yapamadım vala üşendim şu an kalkmaya

Cnm su şişeleriyle yap ağrıtıyor o zaman :KK66:

Ay şuan bitirdim 15 dakika yaptım. Her yerim çalışıyor bunda bacak kol vs . Uzun zamandır okadar iyi geldi ki. Kaç gün daha böyle 15 dakikalığı yapmam lazım . Şuan bitmiş haldeyim
Ne zaman 15 dk bittiğinde hala yapabilecek kıvamda olursan o zmn seviyeyi artır bence canım

Fit mutlu anne Fit mutlu anne evet canım şuan 15 dakikalıkta bile pertim çıktı 😃Okadar hareketsiz kalmışım. Heryerim oynuyor bu lesliede 😃Heralde komple veririm gibi
Ben çok faydasını görmüştüm canım hamilelikten önce dışarıda yürüyüş yapıyordum eve gelince Leslie, squat çok güzel incelmem olmuştu yürüyüşü bantta yapıyorum şimdi bklm yavaş yavaşta üste bölge için şişelerle hareket yapmaya başlarım

Tamam canim sabah yapmayı düşünüyorum aslında ama bakalım Sabah ola hayrola 🥳Leslie 2 yi de şimdi izlicem bakalım nasıl
İlk günler hamlıktan ağrı tutulma olur ama sonraları alışırsın squata ilk başladığımda oturup kalkarken yaşlı neneler gibi oflayip pufluyordum ben dayak yemiş gibiydim :KK70:

Ben çok faydasını görmüştüm canım hamilelikten önce dışarıda yürüyüş yapıyordum eve gelince Leslie, squat çok güzel incelmem olmuştu yürüyüşü bantta yapıyorum şimdi bklm yavaş yavaşta üste bölge için şişelerle hareket yapmaya başlarım
Yuruyus şuan mümkün değil ama Leslie devam arada Tuğçe alpayn mekik vs de yaparım squat benim için çok iyi oluyor. Bacak arasıni çok güzel eritiyor.

X